Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yazıyor ama AT Modeda. p2k modeda disconnected.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

evet yazıyor ama AT Modeda. p2k modeda disconnected.

Bu dediğim aygıtların isimleri aygıt yöneticisinde var mı bi bak bakalım..
  • hayır 3ü de yok yalnızca motorola usb modem var
  • quote:

hayır 3ü de yok yalnızca motorola usb modem var

Bir de şunu dene.. Motorola usb driver 2.9'u exe dosyasına tıklayarak çalıştır.. Remove'u seç ve bu driverı kaldır. Sonra yine exe'sine tıklayarak bu driverı yeniden kur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 16:30:42 >
  • hiç değişen bir sey olmadı ya..v3iflexbackup.exe yi actıgımda unable to find any valid interfaces diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husocan -- 2 Aralık 2006; 16:33:28 >
  • quote:

hiç değişen bir sey olmadı ya..v3iflexbackup.exe yi actıgımda unable to find any valid interfaces diyor

Telefonunda ayarlar-bağlantı-usb ayarlarından data/fax bağlantısını seçtin değil mi?
  • Sanırım ben hallettim. Çok kolay oldu.
    Aygıt yöneticisinden > sürücüyü güncelleştir > gözat >system32 drivers> ok

hepsi yüklendi.

P2k tools connected diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

Sanırım ben hallettim. Çok kolay oldu.
    Aygıt yöneticisinden > sürücüyü güncelleştir > gözat >system32 drivers> ok

hepsi yüklendi.

P2k tools connected diyor.

OK.. Aldığım yedeği rapide upload ediyorum şimdi..
  • evet data fax secili
  • quote:

evet data fax secili

Nasıl olmuyor anlamadım valla..Tekrar, hepsini kaldırıp kurarak yeniden dene, bi şekilde olması lazım..
  • tamam deniycem tesekkur ederim
  • Telefonu bilgisayara bağlamadan önce p2ktools'u açıyorsun değil mi?? P2Ktools açık iken teli bilgisayara bağlayacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 16:51:06 >
  • Backup aldım. Laptopa bağlı olan tel de pil seviyesi 4 de. Acaba full olmasını beklemeli mi yoksa indirip çakmalı mı. Pil seviyesnin eksik olmasının bir eksisi olur mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

Backup aldım. Laptopa bağlı olan tel de pil seviyesi 4 de. Acaba full olmasını beklemeli mi yoksa indirip çakmalı mı. Pil seviyesnin eksik olmasının bir eksisi olur mu.

Pilin tam dolu olması gerekiyor..
  • evet once p2ktoolsu acıp sonra telefonu bağlıyorum ama olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Telefonu bilgisayara bağlamadan önce p2ktools'u açıyorsun değil mi?? P2Ktools açık iken teli bilgisayara bağlayacaksın..

Evet, dediğin gibi yapıyorum. Başlangıçta disconnected dediği halde teli bağlayınca sol alt köşede kırmızı nokta yeşile dönüyor ve connected diyor.

Yav az önce 4 deolan pil göstergesi, şimdi full (6) sanırım bu iş olabilir. Ama yeni versiyon nerelerde acaba ? Planlamacı rapide atabildin mi ? Linki verir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 2 Aralık 2006; 17:09:48 >
  • http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Telefon kilidi (kilit açma kodu): 1234
    Güvenlik kodu: 123456

Versiyonu yükledikten sonra bu kodları, kendi belirleyeceğiniz yeni kodlarla değiştirmeyi unutmayın..

Bu verdiğim sürümde, kapak açıkken dış ekranda görülen resmi istediğiniz zaman kendiniz belirleyebileceksiniz artık.. Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında, 96x 80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda resimler atın.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açın.. Bu resimlerin 96x80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin...

Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:11:25 >

• basardım yedeklemeyi yaa... bunun için rsd 2.7yi acmak gerekliymiş.. onu acıp sonra telefonu bagladım bilgisayara.. demin bulamadığı her seyi buldu ve yüledi kendi kendne.. tabi ben system 32deki driver klasörünü gösterdim. aynı sorunu yasayanlar olurs yardımcı olabilirim. tesekkurler planlamacı. simdi flashlamaya geciyorum.. en son tavsiye ettiğin flash su az once yyukledigin degil mi? onu yuklicem ben de o zaman
  • quote:

basardım yedeklemeyi yaa... bunun için rsd 2.7yi acmak gerekliymiş.. onu acıp sonra telefonu bagladım bilgisayara.. demin bulamadığı her seyi buldu ve yüledi kendi kendne.. tabi ben system 32deki driver klasörünü gösterdim. aynı sorunu yasayanlar olurs yardımcı olabilirim. tesekkurler planlamacı. simdi flashlamaya geciyorum.. en son tavsiye ettiğin flash su az once yyukledigin degil mi? onu yuklicem ben de o zaman

OH BEE.. Ben de en az senin kadar sevindim kardeşim.. Evet yukarıda verdiğim şu an için en kusursuzu kesinlikle..

• Birkaç ufak püf noktası:

1. Telefonu açmak için güç düğmesine (yani no tuşuna) bir kez basmanız yeterli.. Uzun basmanıza gerek yok artık.. Kapatırken uzun basıyorsunuz yine..
    2. Ana ekranda iken # tuşuna basılı tutarsanız telefon sessiz moda geçer..
    3. Ana ekranda *#9999# tuşlarsanız versiyon ayrıntılarını görebilirsiniz..
    4. Kapak kapalı iken sağ yan tuşa basılı tutarak gelen çağrıları meşgule düşürebilirsiniz..
    5. Ses kaydı için tuş takımındaki wap tarayıcı (browser) tuşunu kullanıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 21:21:14 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.