Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kardesim. planlamacı bi sey daha soracam 2 dosya var burada ve anlasılan 2sini de flashlıycam sırayla.. ama once hangisini flashlamak gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

saol kardesim. planlamacı bi sey daha soracam 2 dosya var burada ve anlasılan 2sini de flashlıycam sırayla.. ama once hangisini flashlamak gerek?

Yok kardeş.. Sadece flexlash.shx olanı flashlayacaksın.. Zaten, rsd lite 2.7 diğerini görmeyecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 17:46:28 >
  • Bu arada arkadaşlar telinizde i-tunes var değil mi?? Telefonununz i-tunes'lu değilse veya versiyonunuz R47A ile başlamıyorsa bu verdiğim versiyon yedeğini yüklemeyin sakın..

i-tunes özelliği olmayan v3i'lerde versiyon R479 ile başlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 17:54:34 >
  • Evet arkadaşlar, ne yaptınız.. Sesiniz çıkmıyor, yükleyebilen var mı??
  • ben yükledim ama video kamera açılmıyor nedense?
  • quote:

ben yükledim ama video kamera açılmıyor nedense?

Nasıl bir hata veriyor..
  • hiç düğmeye basmamışım gibi... ben olmazsa senin bir önceki flashını yükliyim?
  • quote:

hiç düğmeye basmamışım gibi... ben olmazsa senin bir önceki flashını yükliyim?

Onu kaldırdım.. Bütün mesajlarıma bunun linkini koydum ama hallederiz merak etme.. Yeniden bi yedek vericem olmazsa..Kamera açılıyor mu peki?? Açılıyorsa oradan video moduna geçebiliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 19:47:33 >
  • demin kamera açılıyordu videoya gecemiyodum.. simdi ikisi de açılıyor.. nasıl oldu anlamadım.. bir de motorola phone tools ile sarkı atmaya calısıyorum.. ordan kart hafızasına atmayı nasıl secerim?,
  • quote:

demin kamera açılıyordu videoya gecemiyodum.. simdi ikisi de açılıyor.. nasıl oldu anlamadım.. bir de motorola phone tools ile sarkı atmaya calısıyorum.. ordan kart hafızasına atmayı nasıl secerim?,

Sorun çözüldü mü yani?? Direkt video kamera açılyor mu? Açılmıyorsa tekrar yedek vericem...
    Multimedia studio-file transfer studio--Sağ tarafta telindeki dosyalar, sol tarafta bilgisayardaki dosyalar var.. MMC (removeable) hafıza kartın oluyor.. Sağdan müzikleri, sol taraftan MMC içindeki istediğin klasörü seç..ortadaki bilgisayardan telefona (copy to mobile phone) işaretine tıkla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 19:20:56 >
  • evet acıldı video kkamera
  • quote:

evet acıldı video kkamera

OK.
  • super bu da halloldu saol :) ilk basında video kamera acılmıyordu ama eski videolarımı izleyebliyodum.. simdi onlar silindi heralde kayboldu ama video kamera direk acılıyor.
  • İlginç gerçekten.. Video, resim, ve seste saklama cihazı olarak hafıza kartını seç.. Belki hafızada boş yer kalmadığından açılmamış olabilir.. Neyse, artık açılıyorsa sorun yok.. Bende açılıyor, bu yüzden, verdiğim yedekte de açılması gerekir. Sanırım, senin telinin o anki durumuyla, muhtemelen hafızayla ilgili bir durumdu.. Belki de artık mp4 formatında video çekmesinden olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 20:06:32 >
  • Telefon hafızasında skinlerden dolayı az yer kaldı.. İstediğin skin veya skinleri bir önceki (3.) sayfada anlattığım şekilde p2ktools ile silerek telefon hafızasında yer açabilirsin..
  • Bi sorun çıkarsa, bir eksiklik bulursan yazmaktan çekinme.. Hallederiz
  • MPT dışında, Hafıza kartına dosya yüklemek için;

USB Ayarları-Varsayılan Bağlantıyı hafıza kartı yapıp, bilgisayarımda çıkarılabilir disk sürücüyü de kullanabilirsin..
  • bu kamera problemi skinlerle ilgili galiba..
    skin degiştirip eskiisne gei döndüm video kamera yine acılmaz oldu. ama bu telefn hafızası secilince degil kart hafızası secilince oluyor. gecen sefer nasıl düzelttim onu da bilmiyorum acıkcası.
  • Hangi skinde açılmadı? İstersen verdiğim yedekle teli yeniden flashla, kameranın açılmaması normal gelmedi bana.. finished-pass yazana kadar rsd lite'i kapatma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 21:37:19 >
  • Tekrar flashla.. Sorun devam ederse yaz.. Video kayıt süresini düşürüp tekrar bir yedek vericem.. Şimdi çıkıyorum, iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 17:15:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.