Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kayıt tuşuna ne oldu, ? Artık konuşmaları kaydedemiyoruz. Gerçi çok önemli değil ama iyi bir özellikti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanoz07

Planlamacı; sen ne kullanıyorsun mp3 dinlemek için DAP mı? Dap bana biraz basit gibi geldi java olduğu için, tabi fazla kullanamadım hemen karalamakta iyi değil. Ses olayını söylediğin iyi oldu, ses kısıp açmak iyi, meşgule düşürmekte kalsın, ama kısayollları açan tuş play pause olabilir. Bide son eklediğinde farkettiysen araçlar bölümünde biyerlerde Turkcell veya Aria veya Telsimin kendi menüsü olacaktı bu menü kaybolmuş, günceli öğrenmek için falan gerekli oluyordu. Görüşme esnasında Hoporle den sesi açtığımızda bulanık çıkıyor ses, farkındayım öneriler biraz fazla oldu :) kusura bakma fakat batak ve okey oyunlarının java versiyonu v3i için vardı, bi ara oynuyordum sonra silindi bidaha bulamadım, bence bu oyunlar mutlaka eklenmeli. Kolay gelsin.

Ben mp3'leri yukarıdaki mesajımda anlattığım şekilde dinliyorum. Audio(sesler) menüsünü kısayollara atıp kapak kapalı iken bu menüye ulaşıp mp3 dinleyebiliyorum. Play/pause tuşu olarak benim verdiğim versiyonu yüklemeden önce hangi tuşu kullanıyordun? Değiştirmem için bunu bilmem şart.. Bunu söylersen değiştirp hemen yeni bir yedek verebilirim.

• Ekledim seni erkanoz, msn'ni aç
  • Planlamacı, sanırım ses arttırıp azaltma olarak ayarladığın tuşların kapak açıkken üstünde olan tuş, play pause yapıyordu. Ama şimdi bu tuş meşgule bırakmak için kullanılıyor. Sanırım meşgule bırakma özelliği daha iyi, kısa yolları açan özelliği hibe edip onu play pause yapabilirmiyiz.?
  • quote:

Planlamacı; sen ne kullanıyorsun mp3 dinlemek için DAP mı? Dap bana biraz basit gibi geldi java olduğu için, tabi fazla kullanamadım hemen karalamakta iyi değil. Ses olayını söylediğin iyi oldu, ses kısıp açmak iyi, meşgule düşürmekte kalsın, ama kısayollları açan tuş play pause olabilir. Bide son eklediğinde farkettiysen araçlar bölümünde biyerlerde Turkcell veya Aria veya Telsimin kendi menüsü olacaktı bu menü kaybolmuş, günceli öğrenmek için falan gerekli oluyordu. Görüşme esnasında Hoporle den sesi açtığımızda bulanık çıkıyor ses, farkındayım öneriler biraz fazla oldu :) kusura bakma fakat batak ve okey oyunlarının java versiyonu v3i için vardı, bi ara oynuyordum sonra silindi bidaha bulamadım, bence bu oyunlar mutlaka eklenmeli. Kolay gelsin.

İnan belki 10 tane java okey, batak oyunu buldum ama V3i'ye uymadı hiçbiri. Korkarım bu oyunları bulmak çok zor olacak. Hatta bulamama durumu söz konusu olabilir V3i için ücretsiz oyun indirilebilecek Türkçe site yok gibi birşey. Forumlardan çok sayıda java okey, batak buldum ama V3i hiçbirini çalıştırmadı. Pek çok yabancı oyun sitesi var ama bunlarda da okey, batak gibi bize özgü oyunlar yok haliyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:42:49 >

• planlamacı, araştırman için teşekkürler, seni çok yordum. Oyunlar kalsın zaten oyun oynamaya zamanım olmuyor. Sana isteklerimi tam olarak ileteyim. Sesi kısıp açmaya yarayan tuşlar varya onları itunus da parçayı ileri ve geri şeklinde atlatma tuşu olarak ayarlasak, ses açıp kısmaktan daha iyi, yine sesi azaltıp çoğalttığımız tuşun hemen üstündeki tuşda play pause olsun, öteki taraftaki yalnız kalan tuşda meşgule bırakma tuşu olsun. Birde msj yazarken herseferinde itab Türkçe yi değiştirip tab türkçe yapmaktan buktum, bende hiç itab olmasın :) sadece türkçe tab olsun böylelikle daha rahat yazabilirim, itab'ı birincil ayar olarak tab seçsemde kapatamıyorum herseferinde geri geliyor, özellikle beni yoranlardan birisi bu, birde itunes a theme veya renk eklenebiliyormuş bir araştırmamda gördüm itunes color patch diye birşey var ama itunes un java dosyasını patch liyor, ben beceremedim :) sen yapabilirsen şu itunes u da güzel reklere büründürürsen sevinirim. Uzun bir istek listesi oldu farkındayım, özellikle tuşların yeri ileri geri, play pause, meşgul olarak daha iyi benim için, tabi en önemliside şu itab meselesi, bir türlü beceremedim, itab ı içerden tamamen kaldırabilirsek kaldıralım hiç istemiyorum. Zahmet vereceğimin farkındayım, şimdiden teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda yedeği alabilirim. Kolay gelsin.

• quote:

planlamacı, araştırman için teşekkürler, seni çok yordum. Oyunlar kalsın zaten oyun oynamaya zamanım olmuyor. Sana isteklerimi tam olarak ileteyim. Sesi kısıp açmaya yarayan tuşlar varya onları itunus da parçayı ileri ve geri şeklinde atlatma tuşu olarak ayarlasak, ses açıp kısmaktan daha iyi, yine sesi azaltıp çoğalttığımız tuşun hemen üstündeki tuşda play pause olsun, öteki taraftaki yalnız kalan tuşda meşgule bırakma tuşu olsun. Birde msj yazarken herseferinde itab Türkçe yi değiştirip tab türkçe yapmaktan buktum, bende hiç itab olmasın :) sadece türkçe tab olsun böylelikle daha rahat yazabilirim, itab'ı birincil ayar olarak tab seçsemde kapatamıyorum herseferinde geri geliyor, özellikle beni yoranlardan birisi bu, birde itunes a theme veya renk eklenebiliyormuş bir araştırmamda gördüm itunes color patch diye birşey var ama itunes un java dosyasını patch liyor, ben beceremedim :) sen yapabilirsen şu itunes u da güzel reklere büründürürsen sevinirim. Uzun bir istek listesi oldu farkındayım, özellikle tuşların yeri ileri geri, play pause, meşgul olarak daha iyi benim için, tabi en önemliside şu itab meselesi, bir türlü beceremedim, itab ı içerden tamamen kaldırabilirsek kaldıralım hiç istemiyorum. Zahmet vereceğimin farkındayım, şimdiden teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda yedeği alabilirim. Kolay gelsin.

İ-TUNES'da parçayı ileri-geri atlatma derken sardırmaktan mı bahsediyorsun, yoksa başka parçaya geçmekten mi? Bahsettiğin her neyse, bunu yapmak için hangi tuşu kullandığını da yaz. Ben i-tunes kullanmadığım için bilemiyorum..

I-tunes color patch olayını senden duydum. Araştırıp eklemeye çalışıcam dostum, merak etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:43:41 >

• Kardeş kusura bakma..İşlerim bu ara biraz yoğunlaştığı için istediğin yedeği vermem gecikti.. Pazar, en geç pazartesi akşamı hazır olur.. Beklettiysem özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Aralık 2006; 9:35:42 >
  • ya arkiler yaa bu itunes taki 50 şarkı sınırını nasıl kaldırcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

ya arkiler yaa bu itunes taki 50 şarkı sınırını nasıl kaldırcaz?

Bunu kaldırmak mümkün; 100 şarkıya çıkarılabiliyor ama çeşitli sakıncaları var.. Bu yüzden tavsiye etmiyorum arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:44:04 >
  • http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:17:13 >
  • ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 21:26:20 >
  • http://rapid-share.com/files/28924813/MY_CUSTOM_MONSTERPACK_A1R.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:48:05 >
  • bu en son flash ı yukledim telefon 10 saniyede bir reset atıyor nerde hata yaptım anlamadım bundan onceki yuklemelerde sorun yoktu simdi eski bi flash a geri donucem umarım duzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

bu en son flash ı yukledim telefon 10 saniyede bir reset atıyor nerde hata yaptım anlamadım bundan onceki yuklemelerde sorun yoktu simdi eski bi flash a geri donucem umarım duzelir.

Yukarıda verdiğim yedekten bahsediyorsan, dün akşam bu verdiğim yedekle telefonumu deneme amaçlı tekrar flashladım, hiçbir sorun çıkmadı. Bence tekrar bir flashlamayı dene..
  • Reset atmasının nedeni yeni funlight.pat olabilir.. Ama benimkinde çalışıp seninkinde reset atması ilginç.. Funlight.pat'i değiştirip tekrar yedek verebilirim ama diğer yükleyen arkadaşlarda da aynı sorun olacak mı acaba? Bunu merak ediyorum..
  • orjinal yedegime geri dondum herşey normal ama hala reset atıyor telefon kapanıyor tekrar acılıp hat arıyor sanırım rom a zarar verdik gibi bi önerinizx varmı telefonudas dun almıstım ilk gunden bozduk iyimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

orjinal yedegime geri dondum herşey normal ama hala reset atıyor telefon kapanıyor tekrar acılıp hat arıyor sanırım rom a zarar verdik gibi bi önerinizx varmı telefonudas dun almıstım ilk gunden bozduk iyimi

i-tunes'lu değil mi senin tel? Yapmıştırsın muhtemelen ama bataryayı çıkarıp tekrar tak.. Böyle birşey hiç başıma gelmedi doğrusu..Ne kadar arayla resetliyor..2. sayfada olacak sanırım A1R'nin orijinali var, onu yüklemeyi bir dene..
  • telefon i tunes lu 20 saniyede bir ekran gidiyor tekrar geliyor hat arıyor ozellklede medsajlara girmeye calsdırtıgımda hemen kapanıyor telefon cok yavas calısıyor mumkunse msn den gorusebilirmiyiz armagan52@hotmail.com
  • simdi a1r yi indirdim ve flash lıyorum bakalım duzelicekmi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.