Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet sorunlu bugün. forumu bile doğru dürüst açmıyor.. msn'ye bağlanmaya çalışıyorum.. Telefon sıfır mı, 2. el mi?
  • telefon sıfır dun aldım daha yeni dostum su backup mp a1 2. sayfadaki versiyonu yukledim simdi duzeldi dil inglizce dil paketi yuklemeye korkuyorum bolemi kullansam tekrar bozulur felan
  • msn'ye geliyorum
  • Türkçe dil paketini yüklemenin bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.. Dil paketini yükledikten sonra benim verdiğim son yedeği tekrar yüklemeyi deneyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Aralık 2006; 11:58:45 >
  • internet sorunlu.. msn'den düştüm..
  • Halletmene sevindim megaoyun
  • Planlamacı yeni verdiğin yedeği deneme fırsatım olmadı. Sana söylediğim okey batak ve pis 7 li oyunlarını v3i de sorunsuzca çalıştırdım. Oyunları midman la java adapterle yeni jad dosyası yaratırsan çalışıyorlar. Aslında nei yedekten beklentim sadece tuş takımıydı, eğer bir değişiklik olmadıysa boşuna yedeği yükleyip hali hazırda kurulu bilgilerimden olmıyayım dedim. Kendim de az çok programda değişiklik yapyayı çözdüm, 30 tane java oyunu 5 tane mükemmel transparanlıkta skin ve birçok yeni değişiklik yaptım. Ayrıca bahsetmiş olduğum turkcel avea veyahut da telsim menülerini araçlara dahil edebiliyorum. Senin yedekteki menü dosyasında değişiklik yaparak oluyor, fakat ozamanda çözemedim bir sorun ortaya çıkıyor oda menüm 9 seçeneğe düşüyor, 12 haneye çıkarma uğraşım sonuçsuz kalıyor sanki 12 haneliymiş gibi görünüyor ama 3 tane menü ikonu kayboluyor. Neyse çalışmaya devam ediyorum, isteyene sorunsuz çalışan 30 oyunlu ve gösterişli skinlere sahip 12 menülü yedeğimi verebilirim. Tabi hale Servis menüsünü dahil edemedim. :) Birde tuşların yerlerini bende değiştirdim ama sonuç alamadım, fakat yaptığım araştırmada öğrendimki v3i nin orjinal halinde olan kapak kapalı iken itunes da kapak üzeri tuşlarla şarkı değiştirme özelliği, tuş takımında yapılacak oynamayla kayboluyormuş ve geri gelmiyormuş. Bu konuda da haberiniz olsun, meşgule düşürmek için ayarlanmış olan tuş birçok özelliğinizin gitmesine neden oluyor. Ve giden özellikleri geri getirmenin tek yolu monster packet lerden flash atarak değil orjinal v3i rom unu flash etmekle düzeliyor. Ayrıca itunes u renklendirmenin yolunu buldum, v3i nin almış olduğun flash yedeğini açarak içinde bulunan itunes java dosyasında renk değişikliği yapılıp daha sonra bu yedeği flash larsan itunes istediğiniz renge bürünüyor. Şu anda bununla uğraşmaktayım. umarım kısa sürede inanılm az güzellikte bir yedek verebilirim.
    Kolay gelsin.

• Evet arkadaşlar istiyene duyrulur, yeni özellikler;

V3i nin orjinal halindeki ses kaydetme tuşu geri geldi, 5 tane temiz ve gösterişli transparan özellikli tema ekli, meşgul tuşu ve ses açıp kısma tuşu aynı kaldı,
    Turkcell, Avea ve Telsim in servis menüsü anamenüye eklendi, ayrıca araçlar bölümüne IM geri eklendi, AIM dahil, mesaj chat özelliği eklendi, 30 dan fazla java oyunu eklendi ( BATAK OKEY ve Pis 7li dahil) Ayrıca Yeni mp3 zil sesi eklendi Unforgiven2, Şimdilik bukadar. Itunes da renklendirme çalışmalarım devam ediyor. Eğer bu yedeği istiyen olursa ekliyebilirim.

Kolay gelsin.
  • erkan öz,

Çalışmaların için teşekkürler..Vereceğin yedeği bekliyorum.. Son verdiğim yedekte sağ yan tuşu (yani eski ses kayıt tuşunu) no tuşuna çevirdim. Kapak kapalı iken bu tuşa bir kez basarak meşgule düşürebiliyorsun. Diğer tuşların (ses artırma-azaltma ve smartkey) işlevlerini i-tunes kullanırken sorun çıkmaması için değiştirmedim. Ayrıca, tuş takımındaki wap tarayıcı tuşunu ses kayıt tuşu yaptım. Bu tuşu basılı tutarak ses kaydı yapabiliyorsun..

Servis menüsü dediğin sim uygulamalarını da ekledim ama sanırım benim sim kart desteklemediği için bende böyle bir seçenek çıkmıyor. Verdiğim yedeği bir de sen yüklersen çalışıp çalışmadığını anlarız. Menüler yine 12 ikon verdiğim yedekte. IM'i ben de tekrar koydum son yedekte.. IM, AIM benzer programlar olduğundan bu ikisini birarada vermek bana pek mantıklı gelmedi, bu yüzden AIM'i çıkardım.

Yine, çağrı geldiğinde dış kapaktaki ışıkların yanma şeklini belirleyen funlight.pat'i değiştirdim. Böyle çok daha renkli oldu telefon..

Bu oyunları nasıl yüklediğin konusunda biraz daha açıklama yapabilir misin? moto midlet manager'ı kullanıyorum ama java adapter ile nasıl yükleme yapıldığını bilmiyorum.

Vereceğin yedeği sabırsızlıkla bekliyorum dostum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:50:54 >

• -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:51:28 >
  • Sağol dostum. Sayende ben de java adapter ile bu oyunları tele yükleyip, çalıştırmayı başardım.. Çok kolaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 30 Aralık 2006; 21:01:47 >
  • Merhaba,
    Öncelikle youonlyliveonce ve planlamacı arkadaşlara bu forumda v3i kullanıcılarına yardımcı olan herkese teşekkürler.
    Ben ilk flash olarak husocan için yapılanı yükledim gayet güzel çalışıyor ancak geri eski haline dönmek zorunda kaldım. Benim birkaç sorum olacaktı. Eğer yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
    1- Benim telefonda 2 hattım var ve Ana menu içinde turkcell menu olamadığı için 2 hat arasında geçişleri ve diğer yönlendirme ayarlarını yapamadım ve orj. yedeğime geri döndüm.
    2- V3i lerde mail lere nasıl bakılıyor. Mesajlarda mail ayarlarını yaptım fakat anladığım kadarıyla ISS ayarlarını yapamıyorum. Yada bir program sayesinde maillere bakılabiliyormu.
    3- Ben müzikleri dinlerken itunes kullanmıyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim. Yerine genelde kullanılan Dap programını nasıl kurabilirim.
    4- tux gibi sade skinleri kullanıyorum. Bunları nasıl yükleyebilirim.
    5- ayrıca diğer 50 son arama, kapak kapalı iken müzik dinleme yan tuş ayarlamaları da çok güzel ama şu anda yararlanamıyorum. Sadece 50 son numara ayarının nasıl yapıdığını açıklayabilirmisiniz. Yada buna benzer bir flash kullanan arkadaşlar buradan yayınlayabilirlermi?
    Tekrar teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: seter

Merhaba,
    Öncelikle youonlyliveonce ve planlamacı arkadaşlara bu forumda v3i kullanıcılarına yardımcı olan herkese teşekkürler.
    Ben ilk flash olarak husocan için yapılanı yükledim gayet güzel çalışıyor ancak geri eski haline dönmek zorunda kaldım. Benim birkaç sorum olacaktı. Eğer yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
    1- Benim telefonda 2 hattım var ve Ana menu içinde turkcell menu olamadığı için 2 hat arasında geçişleri ve diğer yönlendirme ayarlarını yapamadım ve orj. yedeğime geri döndüm.
    2- V3i lerde mail lere nasıl bakılıyor. Mesajlarda mail ayarlarını yaptım fakat anladığım kadarıyla ISS ayarlarını yapamıyorum. Yada bir program sayesinde maillere bakılabiliyormu.
    3- Ben müzikleri dinlerken itunes kullanmıyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim. Yerine genelde kullanılan Dap programını nasıl kurabilirim.
    4- tux gibi sade skinleri kullanıyorum. Bunları nasıl yükleyebilirim.
    5- ayrıca diğer 50 son arama, kapak kapalı iken müzik dinleme yan tuş ayarlamaları da çok güzel ama şu anda yararlanamıyorum. Sadece 50 son numara ayarının nasıl yapıdığını açıklayabilirmisiniz. Yada buna benzer bir flash kullanan arkadaşlar buradan yayınlayabilirlermi?
    Tekrar teşekkürler

Ok. İstediğin özellikte bir flashı vermeye çalışıcam. Çift hat özelliği eklenebiliyor telefona. Ama genelde tek hat kullanıldığı için buna gerek olmadığını düşündüm.
    Maillere bakmak için program verebilirim.
    DAP java uyg. olduğu için şarj düşmanı. Onun yerine müzikleri audiodan(sesler menüsünden) dinlemeni tavsiye ediyorum. Verdiğim yedeklerde kapak kapanınca da sesler menüsünden müzik dinlenebiliyor.
    tux gibi sade skinleri de eklerim merak etme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 31 Aralık 2006; 14:46:48 >

• @seter,

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Maillerine bakmak için uygulamalardaki flurry programın kullanıyorsun. Bu programı kullanabilmek içinwww.flurry.com sitesinde kendine hesap açman (sign up) ve üyelik hesabına giriş yaparak mail hesaplarını tanımlaman gerekiyor. Üyelik ücretsiz merak etme. Buradan alacağın flurry pin ile telefonundan programa giriş yapıp, maillerine bakabiliyorsun..

Telefon kilit kodu :1234
    Güvenlik kodu: 123456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:18:18 >

• Planlamacı, emeklerin için çok teşekkürler

Denedikten sonra seni bilgilendiririm.
  • Planlamacı hazırladığın flaşı yükledim çok güzel eline sağlık ancak 1-2 küçük sorunum var
    - Ana ekrandaki şebeke göstergesi ve pil göstergesi arasında telefon ahizesi çıkıyor ve önünde 1 yazıyo önceden böyle bir işaret yoktu ve 2. hattıma geçtiğimdede 1 yazıyor.
    - Tuş takımındaki müzik (iTunes kısayol) tuşunu basılı tutarak ses kaydı yapabilirsin.. demiştin o tuşa bastığımda "telefon rehberinde sesli isim yok" diyor. Bu tuşa bütün müziklerin olduğu yer olan "sesler" i atayabilirmisin.
    - Bu kapak açıkken çıkan cl.gif resmi çıkmıyordu ben yeni bir resim söylediğin şekilde upload ettim fakat gene boş çıkıyor.
    - Ana ekranda ana tuşları ayarlamada "akıllı tuş" ta ajanda diyor fakat akıllı tuşta ajanda yok yada ben akıllı tuşu bulamıyorum.
    - Son olarak 1. hattan 2. hatta geçerken "1. hattı yönlendir" diye bir yazı çıkıyor belki sende 2 hat olmadığından test edemiyorsun aslında keyfe keder o kadar önemli değil çıkıp kayboluyor bilgi açısından söyledim.

Aslında seni baya yoruyoruz heralde senin gibi arkadaşların karşılıksız bu işleri yapmaları çok güzel..

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seter -- 2 Ocak 2007; 0:33:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seter

Planlamacı hazırladığın flaşı yükledim çok güzel eline sağlık ancak 1-2 küçük sorunum var
    - Ana ekrandaki şebeke göstergesi ve pil göstergesi arasında telefon ahizesi çıkıyor ve önünde 1 yazıyo önceden böyle bir işaret yoktu ve 2. hattıma geçtiğimdede 1 yazıyor.
    - Tuş takımındaki müzik (iTunes kısayol) tuşunu basılı tutarak ses kaydı yapabilirsin.. demiştin o tuşa bastığımda "telefon rehberinde sesli isim yok" diyor. Bu tuşa bütün müziklerin olduğu yer olan "sesler" i atayabilirmisin.
    - Bu kapak açıkken çıkan cl.gif resmi çıkmıyordu ben yeni bir resim söylediğin şekilde upload ettim fakat gene boş çıkıyor.
    - Ana ekranda ana tuşları ayarlamada "akıllı tuş" ta ajanda diyor fakat akıllı tuşta ajanda yok yada ben akıllı tuşu bulamıyorum.
    - Son olarak 1. hattan 2. hatta geçerken "1. hattı yönlendir" diye bir yazı çıkıyor belki sende 2 hat olmadığından test edemiyorsun aslında keyfe keder o kadar önemli değil çıkıp kayboluyor bilgi açısından söyledim.

Aslında seni baya yoruyoruz heralde senin gibi arkadaşların karşılıksız bu işleri yapmaları çok güzel..

Kolay gelsin

Tuş takımındaki wap tarayıcı (browser) tuşuna bir kez basıyorsun sanırım.. Bir kez basarsan sesli arama özelliği devreye girer. Yani tel rehberindeki bir kişiyi ismini söylerek sesli arıyorsun. Basılı tutarsan (ki bu telefonda ses kaydı yapabilmek için tuşu basılı tutman ve kayıt süresince bırakmaman gerekiyor..) ses kaydı yapar. Bu tuşu dediğin gibi seslere çevirebilirim ama bu durumda ses kaydı veya kapk kapalı iken meşgule düşürme fonksiyonlarından birini feda etmen gerekecek.. Ya da bir diğer alternatif olarak yine tuş takımındaki browser (wap tarayıcısı) tuşunu ses kayıt tuşu yapabilirim. İki özelliği de istiyorsan yağılabilecek tek şey bu..

cl.gif'i değiştirebilmek için dediğim özelliklerdeki gif formatındaki bir resme c ismini verip, bu resmi hafıza kartındaki mobile-picture klasörünün içine atıyorsun ve telefonu kapatıp açıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 21:29:48 >

• arkadaşlar bu v3i nin ilk aldığımızdaki orjinal versiyonunu nerden bulabiliriz bu konuda yardımcı olurdsanız sevinirim.
  • Planlamacı
    Ben kapak kapalıyken sadece müzik dinlemekle ilgileniyorum aslında diğer özellikler o kadar önemli değil yan tuşları müzikle ilgili tuşlar yapman yeterli (parça değiştirme ses açma kapama akıllı tuş ta meşkule düşürme olarak kalabilir)eğer kolaysa içerdeki itunes tuşunun "sesler olmasını tercih ederim. Sesli arama ve ses kaydı kullanmıyorum. Gerekirse menüden hallederim.
    Kapak açıkken resmi dediğin gibi hallettim. Bunu bir yerde yazmıştın unutmuşum.
    Dediğin gibi hat numarası hep 1 olarak duruyor 2. hatta geçtiğim halde düzeltmeye çalışma sadece kaldırman yeterli zaten turkcell yazısının altında hangi hatta olduğun yazıyor.
    Şu haliylede mükemmel kullanıyorum. Çok vaktini alacaksa yapmaya bilirsin.

Selamlar

• http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:19:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.