Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V3i Ailesinin Yeni Üyesi :):) Slm Arkadaşlar..

bende bu motorola icadını yeni aldım flashlamı felan herşeyi güzelce yaptım forumda onceki sayfalarda artık hafıza kartındaki mp3 leerinde melodi olarak kullanılabilecegini söylüyordu ama baktım kullanamıyoruz ve en çok dikkatimide çeken itunes aracılıgıyla atılan müzikleri felan bluetooth la baska bi yere gonderemiyorum bunun için ne yapmam lazım buna bi çözüm sunabilirmisiniz ve bu telefona itunes haricince guzel bi mp3 player yükleyebilirmiyiz eğer bu şansımız varsa nasıl olacak şimdiden yardım için çok saolun.
  • ya arkadaşlar biri su telefonun orjinal haldeki flexlash dosyasını nerden bulacağımızı söylesin
  • ben daha yeni v3i kulalnıyorum bu geliştirmede benim cihazıın versiyonnda R479 uygun mudur bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely0000

ben daha yeni v3i kulalnıyorum bu geliştirmede benim cihazıın versiyonnda R479 uygun mudur bunu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

R479 için bu topicte verilen monsterpackleri ve benim verdiğim yedekleri kullanamazsın, bu topicte verilen hiçbir dosyayı sakın yükleme teline.. Ama versiyonu R479 ile başlayan i-tunes'suz v3i'ler için de monsterpackler ve flash dosyaları var..Bunlardan birini bu topicte anlatıldığı şekilde teline flashlayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 13 Ocak 2007; 17:36:58 >
  • lonely0000 ve dangerous23,

Sizin telefonunuza uyan monsterpack bu:

http://rapid-share.com/files/11529065/R479_G_08.B5.3DR.rar.html

Bu monsterpacki flashladıktan sonra Türkçe için aşağıdaki dil paketini flashlayın telinize:

http://rapid-share.com/files/923618/R479_G_08.B4.34R_Turkce_Lang0032_reflash.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 13 Ocak 2007; 18:01:41 >

• çok teşşekkür bir şey daha sorucam bende bulunan v3i itunes uyumlu olmuyomu bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler
  • Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzel çalışma olmuş. Bikaç sorum olcak. Flashlama işlemlerini sorunsuzca yaptım. Şu anki sıkıntım mig33 programını kullanırken her yeni msj yazışımda yazı tipini tap türkçeye getirmek zorunda kalıyorum. itap türkçe hatta bütün itap modlarını silmek istiyorum hiçbi işime yaramıolar. Bunu nasıl halledebilirim. Ayrıca ben telefonumun kapak kapalıyken itunes da şarkı atlatmak için ses açma ve azaltma tuşlarını p2kmenu editor kullanarak joystick yukarı ve aşşağı ile yer değiştirdim ama hiçbir değişiklik olmadı. Bu konularda bana yardımcı olabilir misin planlamacı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

lonely0000 ve dangerous23,

Sizin telefonunuza uyan monsterpack bu:

Bu monsterpacki flashladıktan sonra Türkçe için aşağıdaki dil paketini flashlayın telinize:

http://rapid-share.com/files/923618/R479_G_08.B4.34R_Turkce_Lang0032_reflash.rar.html

saolda ilk link e tıkladığımda pencere engelleniyor, engellemeyi kaldırıyorum ama normal rapid sayfası geliyor. ??

• dangerous23, direkt tıklarsan açılmaz..

rapid-share aradaki - işaretini kaldırman gerekiyor. Bunun için linki internet tarayıcının adres satırına kopyala. rapid-share aradaki -'yi kaldırıp bu iki kelimeyi birleştir ve enterla
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely0000

çok teşşekkür bir şey daha sorucam bende bulunan v3i itunes uyumlu olmuyomu bunu öğrenmek istiyorum teşekkürler

Hayır, olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: replastone

Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim çok güzel çalışma olmuş. Bikaç sorum olcak. Flashlama işlemlerini sorunsuzca yaptım. Şu anki sıkıntım mig33 programını kullanırken her yeni msj yazışımda yazı tipini tap türkçeye getirmek zorunda kalıyorum. itap türkçe hatta bütün itap modlarını silmek istiyorum hiçbi işime yaramıolar. Bunu nasıl halledebilirim. Ayrıca ben telefonumun kapak kapalıyken itunes da şarkı atlatmak için ses açma ve azaltma tuşlarını p2kmenu editor kullanarak joystick yukarı ve aşşağı ile yer değiştirdim ama hiçbir değişiklik olmadı. Bu konularda bana yardımcı olabilir misin planlamacı? şimdiden teşekkürler

Kapak kapalıyken i-tunes'da şarkı atlatma olmuyor. Ben de denedim senin gibi bunu ama kapağı kapattığımda hiçbir değişiklik olmadığını, tuşların çalışmadığını gördüm.. i-tunes farklı bir yazılım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:55:11 >

• telefonum harika oldu
    süpersin dostum
  • telefonuma bir gün önce monster pack i kurdum sorunsuz çalıştı.bugünde skin manager le skin atmaya kalktım.skini attı attıktan sonra telefon dondu bataryayı çıkarıp tekrar çalıştırdım motorola yazısı ve sesi çıkıyor ve donuyor bitirlü pinkodu yazılacak yeri göremedim.galiba çöktü.telefonum v3i itunes .bu telefonda master reset diye bişeyler vanmı veya başka bi cözüm varmı?Allah rızası için yrdmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki balo

telefonuma bir gün önce monster pack i kurdum sorunsuz çalıştı.bugünde skin manager le skin atmaya kalktım.skini attı attıktan sonra telefon dondu bataryayı çıkarıp tekrar çalıştırdım motorola yazısı ve sesi çıkıyor ve donuyor bitirlü pinkodu yazılacak yeri göremedim.galiba çöktü.telefonum v3i itunes .bu telefonda master reset diye bişeyler vanmı veya başka bi cözüm varmı?Allah rızası için yrdmm

* ve # tuşları ile birlikte güç düğmesine (açma-no tuşuna) basarak aç telefonu.. Yani açılış anında bu üç tuşu basılı tutarak boot ekranına gir ve tekrar flashla telini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 15 Ocak 2007; 21:16:22 >

• planlamacı,
    sen bu işin üstadı gibi gözüküyorsun
    bir problemim var yardımcı olur musun,
    flash felan atmadım v3i telefonuma,
    fakat bir gariplik var, durup duruken arada telefon defterinden
    kayıtlar siliniyor, sence neden olabilir ??

lütfen yardımm

• quote:

Orjinalden alıntı: melci

planlamacı,
    sen bu işin üstadı gibi gözüküyorsun
    bir problemim var yardımcı olur musun,
    flash felan atmadım v3i telefonuma,
    fakat bir gariplik var, durup duruken arada telefon defterinden
    kayıtlar siliniyor, sence neden olabilir ??

lütfen yardımm

İlginç bir sorun Daha önce karşılaşmadım ve kimseden de duymadım açıkçası Flashlarsan düzeleceğini tahmin ediyorum

• bende bugun itibariyle v3i ciyim nihayet.fakat bi sorunum var telefonu mobiltelden aldım eve geldiğimde içinde itunes olmadıgını gördüm bunun nedeni nedir acil cevap verirmisiniz.digital audio diye bi program var itunes yok.ayrıca böyle güzel rehber hazırlayan planlamacı arkadaşa da teşekkürler
  • ya V3i I_TUNES_25.12.2006_modded_by_planlamaci u falshladım ama itunes ana menüye döndü ki benm hiç istemediğim bi olaydır kendisi şu itunes u multimedya menüsüne atabiirmiyim kendim
  • http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:21:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *HerA*

bende bugun itibariyle v3i ciyim nihayet.fakat bi sorunum var telefonu mobiltelden aldım eve geldiğimde içinde itunes olmadıgını gördüm bunun nedeni nedir acil cevap verirmisiniz.digital audio diye bi program var itunes yok.ayrıca böyle güzel rehber hazırlayan planlamacı arkadaşa da teşekkürler

i-tunes'suz V3i'ler de var. Telefonun orijinal özelliği bu, yani i-tunes yazılımı yok telinde.. Yazılım versiyonun R479 ile başlıyorsa aşağıdaki monsterpacki ve dil paketini flashlayabilirsin

Senin telefonuna uyan monsterpack bu:

Bu monsterpacki flashladıktan sonra Türkçe için aşağıdaki dil paketini flashla teline:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Ocak 2007; 22:20:05 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.