Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://r a p i d s h a r e.de/files/20174848/v3i_backup_util.rar.html

bu adreste dosyayı bulamıyorum başka nerden bulabilirim?
  • planlamacı verdiğin gazla yapmaya başladım :) ancak bi sorun çıktı.. şöyle ki: bilgisayara yedek alamadım.. telefonun ekranı değişmedi vede çalıştırdığım v3iflexbackup uygulamada unable to find any valid interfaces yazıyo sürekli... :( bilgisayarın telefonu tanıdığını da düşünüyorum... aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle de yaptım ancak değişen bişey olmadı :(( daha da ileriye gitmedim ben de.. daha önceden elimde patlamış bi 6600'ım var onun için tırdıyorum biraz :) yardımlarını bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bebish

planlamacı verdiğin gazla yapmaya başladım :) ancak bi sorun çıktı.. şöyle ki: bilgisayara yedek alamadım.. telefonun ekranı değişmedi vede çalıştırdığım v3iflexbackup uygulamada unable to find any valid interfaces yazıyo sürekli... :( bilgisayarın telefonu tanıdığını da düşünüyorum... aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle de yaptım ancak değişen bişey olmadı :(( daha da ileriye gitmedim ben de.. daha önceden elimde patlamış bi 6600'ım var onun için tırdıyorum biraz :) yardımlarını bekliyorum....

Tanıtma işleminde bir eksiklik var veya şarjın yetersiz olduğu için tanımamış olabilir.. Full şarjla tekrar dene.. Normalde bu programı ilk çalıştırdığın zaman yeni donanım bulundu yazması gerekir.. Diğer driverları nasıl yüklediysen bunun driverı da aynı şekilde yükleniyor.. C Windows System 32 Drivers klasörünü göstererek tanıtıyorsun bunu da..

• quote:

Orjinalden alıntı: t-beyaz

http://r a p i d s h a r e.de/files/20174848/v3i_backup_util.rar.html

bu adreste dosyayı bulamıyorum başka nerden bulabilirim?

Bu çalışıyor

http://rapid-share.com/files/921916/v3i_backup_util.rar.html

rapid-share birleştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Şubat 2007; 10:41:01 >

• şarjım tam.. senin bahsettiğin p2kdrivers, p2ktools ve p2k 6drivers olaylarını da yaptım değişen bişi yok.. motorola usb modem #2 bi de compozite usb mi onun gibi bişey bunları tanımıyo.. ya yenidonanım bulundu motorola v3i itunes yazıyo sihirbaz çıkıyo bahsettiğin gibi C Windows System 32 Drivers klasörden gösteriyorum olmuyooooooo :))

telefonu kırıcam bişi değil :P

quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

planlamacı verdiğin gazla yapmaya başladım :) ancak bi sorun çıktı.. şöyle ki: bilgisayara yedek alamadım.. telefonun ekranı değişmedi vede çalıştırdığım v3iflexbackup uygulamada unable to find any valid interfaces yazıyo sürekli... :( bilgisayarın telefonu tanıdığını da düşünüyorum... aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle de yaptım ancak değişen bişey olmadı :(( daha da ileriye gitmedim ben de.. daha önceden elimde patlamış bi 6600'ım var onun için tırdıyorum biraz :) yardımlarını bekliyorum....

Tanıtma işleminde bir eksiklik var veya şarjın yetersiz olduğu için tanımamış olabilir.. Full şarjla tekrar dene.. Normalde bu programı ilk çalıştırdığın zaman yeni donanım bulundu yazması gerekir.. Diğer driverları nasıl yüklediysen bunun driverı da aynı şekilde yükleniyor.. C Windows System 32 Drivers klasörünü göstererek tanıtıyorsun bunu da..

• 6 drivers içindeki 6 dosyayı kes yapıştır yap c windows system 32 drivers klasörü içine.. Bundan önce motorola usb driverı da kurmuş olman gerekli.. Bunları yaptıysan tanıması gerekir..

http://rapid-share.com/files/925425/P2KDrivers2.9.zip.html

Önce yukarıdaki driverı kurman gerekli

Olmuyorsa hepsini kaldırıp tekrar dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Şubat 2007; 11:27:13 >
  • Bir de rsd lite 2.7 programını dene BAKALIM.. Bu programı kur ve telin bağlı iken çalıştır
  • ok deniyorum....

quote:

6 drivers içindeki 6 dosyayı kes yapıştır yap c windows system 32 drivers klasörü içine.. Bundan önce motorola usb driverı da kurmuş olman gerekli.. Bunları yaptıysan tanıması gerekir..

• yarbayım olmuyo.. usb composite device da sorun var...
    belki de benim bilgisayar da problem var yaa..

quote:

ok deniyorum....

quote:

6 drivers içindeki 6 dosyayı kes yapıştır yap c windows system 32 drivers klasörü içine.. Bundan önce motorola usb driverı da kurmuş olman gerekli.. Bunları yaptıysan tanıması gerekir..

• planlamacı ben yedekleme yaptıkdan sonra direk senin flashı yükledim ve T9 işinide hallettim yalnız isim kaydı yaparken T9 çıkıyor ama msj larda tek yazım yapabiliyorum onunda bi çaresi varmı yoksa önemli değil. Yani demek istediğim zaten senin dediğin sıralamayı izlersem zaten flashlama yaparken silinip direk üztüne yazmıyormu yinede önce orjinali sonra türkçe dil paketini daha sonrada senin flashımı yükleyeyim yoksa böyle bir problem olurmu ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım teşekkür ederim...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burakgezer

Planlamacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben değiştirdim harika oldu yalnız bişey söyleyeceğim msj yazarken sadece T9 var diğer normal yazama modu kalkmış onunlada bir ilgilenirsen sevinirim emeklerin için tekrar sağol

Benim verdiğim yedekleri aşağıdaki işlem sırasına göre yüklersen t9 (itap türkçe) olmayacak telinde..

1. Önce A1R versiyonunun orijinalini yükle..

http://rapid-share.com/files/2685504/Monsterpack_vR47A_G_08.D8.A1R.rar.html

Bu versiyonu yükledikten sonra aşağıdaki Türkçe dil paketini yükle..

http://rapid-share.com/files/923618/R479_G_08.B4.34R_Turkce_Lang0032_reflash.rar.html

2. Son olarak bunların üzerine, benim verdiğim yedeklerden birini yükle..

• quote:

planlamacı ben yedekleme yaptıkdan sonra direk senin flashı yükledim ve T9 işinide hallettim yalnız isim kaydı yaparken T9 çıkıyor ama msj larda tek yazım yapabiliyorum onunda bi çaresi varmı yoksa önemli değil. Yani demek istediğim zaten senin dediğin sıralamayı izlersem zaten flashlama yaparken silinip direk üztüne yazmıyormu yinede önce orjinali sonra türkçe dil paketini daha sonrada senin flashımı yükleyeyim yoksa böyle bir problem olurmu ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım teşekkür ederim...
    quote:

quote:

Planlamacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben değiştirdim harika oldu yalnız bişey söyleyeceğim msj yazarken sadece T9 var diğer normal yazama modu kalkmış onunlada bir ilgilenirsen sevinirim emeklerin için tekrar sağol

Benim verdiğim yedekleri aşağıdaki işlem sırasına göre yüklersen t9 (itap türkçe) olmayacak telinde..

1. Önce A1R versiyonunun orijinalini yükle..

http://rapid-share.com/files/2685504/Monsterpack_vR47A_G_08.D8.A1R.rar.html

Bu versiyonu yükledikten sonra aşağıdaki Türkçe dil paketini yükle..

http://rapid-share.com/files/923618/R479_G_08.B4.34R_Turkce_Lang0032_reflash.rar.html

2. Son olarak bunların üzerine, benim verdiğim yedeklerden birini yükle..

Hiçbir sakıncası yok, bi sorun çıkmaz..

t9 teli ilk aldığında yüklü olan dil paketinde olduğu için kaybolmamış.. Tamamen silmek için yukarıda verdiğim dil paketini şu an telinde yüklü olan benim yedeğin üzerine yükle..A1R'nin orijinalini yüklemene gerek yok..Direkt dil paketini de yükleyebilirsin..

• Herkese merhaba;
    Yeni üye olmama rağmen uzun zamandır Motorola V3İ üzerindeki başlığı takip ediyordum. Bugün yazılanları okuyup flashlama işlemi yaptım. Sırası ile işlmei uygulayıp yedekleri aldım, flashlama işlemi için RSD lite V3.3 kullandım. İşlemler tamamlandığı an telefonu elle açmam gerekentiğine dair bir uyarı geldi, sanırım son aşama olarak tel açılacak ve sim pini ile yeni arayüze girş yapacaktım. Lakin kapattığım telefonum açılmıyor, şu aşamadan sonra ne yapmamı önerirsiniz. Teknik servis sorunu çözer mi?
  • Merhaba.
    Eşime yaklaşık 3 hafta önce V3i almıştım.
    Hemen forumun ve sizin sayenizde flaslayarak yeni yazılımı attım.
    İşlemler sırasında yedek de almıştım.
    Ancak işlemleri yaptığım evdeki bilgisayarım bozularak servise gitti.
    Ne kadar süreceği de belli değil.
    Şimdi eski orjinal haline döndürmek istiyoruz ancak elimizde back up ı yok.
    Acaba elinde itunes versiyonlu orjinal back up ı olan bir arkadaş bana yollayabilir mi?
    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Niçin orijinal yedeğe dönmek istiyorsun..??? % 100 orijinal bir yedek yok elimde.. Ama, orijinal yedeğin bazı özellikleri değiştirilmiş, geliştirilmiş biçimini verbilirim.. Örnek, kapak kapandığında sesler menüsünden müzik dinlemeye devam etme gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 10 Mart 2007; 13:30:58 >
  • Eşim yeni özellikli menüyü karışık buldu:(
    Bir de pil ömründen şikayetçi.
    Telefonum eskiden daha iyiydi diyor:))
    Bayanların isteklerini anlamak zor.
    Mümkünse o versiyonu alabilir miyim?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM V3İM PENCERE KENARINDA NEM ALMIŞ HASTALANDI DOKTORO GÖTÜRDÜM(SERVİSE MODEKSAN) BANA İYLEŞTİ DEDİLER KİMSEYİ ARAMIYO VİDEO İZLETMİYO FELAN FİLAN ROM BOZUK ATALIM DEDİLER PROGRAM ATAMADILAR SONRADA BUNUN FLASH YANMIŞ DİYE BENİ YOLLADILAR SONRA Bİ DAHA TEMİZLEYELİM BELKİ OLUR DEDİLER BENDE İÇİMDEN DONANİM HABERDEKİ ARKADAŞLAR DAHA İİ BİLİR DİYE NETTE GİRDİM SORMAYIN EVDE MODEMDE BOZUK NETTEYİM ŞİMDİ ACİL CEVAP BEKLİYORUM SİZDEN

meğer ne çok sevmişim canımdan çok sevmişim (v3ime:()

• quote:

Orjinalden alıntı: escopunto

Eşim yeni özellikli menüyü karışık buldu:(
    Bir de pil ömründen şikayetçi.
    Telefonum eskiden daha iyiydi diyor:))
    Bayanların isteklerini anlamak zor.
    Mümkünse o versiyonu alabilir miyim?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ok. İstersen orijinale çok yakın olan aşağıdaki monsterpacki flashlayabilirsin..

http://rapid-share.com/files/20070579/R47A_G_08.D8.85R.rar.html

Bu monsterpacki flasladıktan sonra aşağıdaki dil paketini flashla..Bu dil paketinde yazı ve harflerin boyutu gerçekten çok iyi (ne çok küçük; ne çok büyük, tam bir bayana göre)

http://rapid-share.com/files/19077674/R479_G_08.B4.34R_Lang0039_BoldPix.rar.html

Fakat orijinal versiyon çok vasat ve birçok özellikten yoksun.. Bu monsterpack üzerine yarın akşam vereceğim yedeği yüklemeni tavsiye ediyorum. Menü ve skinler orijinali ile aynı olacak, pil ömrü gibi özellikleri etkilemeyecek ancak birçok özellik katılmış bir yedek vereceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 8 Mart 2007; 22:54:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: faya85

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM V3İM PENCERE KENARINDA NEM ALMIŞ HASTALANDI DOKTORO GÖTÜRDÜM(SERVİSE MODEKSAN) BANA İYLEŞTİ DEDİLER KİMSEYİ ARAMIYO VİDEO İZLETMİYO FELAN FİLAN ROM BOZUK ATALIM DEDİLER PROGRAM ATAMADILAR SONRADA BUNUN FLASH YANMIŞ DİYE BENİ YOLLADILAR SONRA Bİ DAHA TEMİZLEYELİM BELKİ OLUR DEDİLER BENDE İÇİMDEN DONANİM HABERDEKİ ARKADAŞLAR DAHA İİ BİLİR DİYE NETTE GİRDİM SORMAYIN EVDE MODEMDE BOZUK NETTEYİM ŞİMDİ ACİL CEVAP BEKLİYORUM SİZDEN

meğer ne çok sevmişim canımdan çok sevmişim (v3ime:()

Donanımsal bir sorun var telefonda belli ki..Fashlamayı bir de sen dene bakalım olacak mı?? Ancak, flashlasan bile bu sorunların düzelmesi zor gibi görünüyor.. Yine de çıkmadık candan ümit kesilmez.. Ben senin yerinde olsam kendim flashlamaya çalışırdım.. Telefonu kapatıp, *(yıldız), #(kare) ve açma (no tuşu-power) tuşlarının üçünü birden basılı tutarak aç.. Boot ekranına girdikten sonra flashlama yap..

• Çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
  • birader flashladım ama sorun aynı servise verdim tekrar temizlediler gelişme yok
    aynı
    boot ekranı yapıp tekrar mı flashlasam
    son romlar nerde acaba bi adres var yukarda açılıyo ama indirmiyo
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.