Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faya85

birader flashladım ama sorun aynı servise verdim tekrar temizlediler gelişme yok
    aynı
    boot ekranı yapıp tekrar mı flashlasam
    son romlar nerde acaba bi adres var yukarda açılıyo ama indirmiyo

hangi adres bahsettiğin?? Dediğim gibi donanım sorunu olduğundan flashla düzelmez..
  • peki birader nasıl tamir ettircem antepdekiler olamaz diyo (modeksan) sonra düzelirse diyo
  • Valla servis dahi işin içinden çıkamadığına göre bir çözüm yok gibi.. Zamanla düzelebilir belki dedikleri gibi ama o da zor bana kalırsa.. Kendi hatan olduğu için garanti dışı kalmış telin.. Bence yeni bir tel araştırmaya başla
  • quote:

Orjinalden alıntı: escopunto

Çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

@escopunto,

Aşağıdaki yedeği flashladığında daha iyi ve gelişmiş özelliklere sahip olacak telefonunuz... Ana menü ve skinlerde hiçbir değişiklik yapmadım.

http://rapid-share.com/files/20337108/flex_for_R47A_G_08.D8.85R.rar.html

Bilmen gereken değişiklikler :
    Kapak kapalı iken sağ yan tuşa bir kez basarak meşgule düşürebilirsin..
    Sağ yan tuş artık meşgule düşürme işlevini gördüğü için ses kaydı için tuş takımında sol üstteki browser (tarayıcı) tuşunu kullanabilirsin (bu tuşu basılı tutarak ses kaydı yapılıyor)..Wap tarayıcıya menüden de ulaşabileceğiniz için bu tuşu değiştirdim..
    Ahize sesini de artırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 10 Mart 2007; 16:44:37 >

• programı bozuk dediler program atalım yarıda kesti dediler getirdim ben attım düzelmedi acaba o zaman şarjı çok azdı onlar program atarken ondan hasarlandı belkide şarjı tam dolu olmalı diyo bide
    boot loader n\a diyo ne zaman flashlasam böle sorun böle devam ediyo sanırım donanımsal belki bi umut yardım edebilecek var mı? boot loader konusunda felan ondan yapar mı sanki ses kodeği yok gibi anlamadım gitti neden böle dedim biyomusunuz sesiz videoları oynatıyo normalini oynatmıyo
    acaba böle bir roblemde olabilir mi?

bi de son olarak flsah atarken hep sonunda lütfen şerjedin yazıyo şarj yapıp takıyorum böyle flsah atan var mı yoksa onan mı yarım kalıyor:?
  • ACİL YARDIMMMMMMMMMMM.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
    LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.MOTOROLA V3İ TELEFONU DÜN FLAŞLADIM BÜTÜN KURALLARA UYDUM. 7 DAKİKA SONRA TELEFON AÇILACAK DİYORSUNUZ 7 SAAT GAÇTİ AMA HALA AÇILMADI. NE YAPMAM GEREKİYOR TELEFONUDA 2 AY ÖNCE ALMIŞTIM.
  • ACİL YARDIMMMMMMMMMMM.

GÜNAYDIN KARDEŞ
    LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.MOTOROLA V3İ TELEFONU DÜN FLAŞLADIM BÜTÜN KURALLARA UYDUM. 7 DAKİKA SONRA TELEFON AÇILACAK DİYORSUNUZ 7 SAAT GAÇTİ AMA HALA AÇILMADI. NE YAPMAM GEREKİYOR TELEFONUDA 2 AY ÖNCE ALMIŞTIM.
  • Telefon hiç mi açılmıyor.. Biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olabilirim..
  • ya planlamacı ben sonunda dagıttım telı :((
    en basından berı hersey yolundaydı hatta uc dort defa flexı degısıtırdım.begenemdım falan. ama su an RSD de shx uzantılı dosyayı alıo yukluo en son elle acmam gerktıgını soluo o zamanda tel acılmıo. sonra * # power yapıom boot acılıo tekrar goruo telı. connected dıo yuklerken aynı seyı yapıo. en basta kopyaladıgımız asıl olan flex ı de yuklemıo kaldım ole :( kım ya
    rdım etcek sımdı bana
  • Batikaan ve diğer arkadaşlar,

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:24:42 >
  • ya işin kötüsü sarjımda bitti ve ne usb ıle ne de sarj aletiyle şarj etmıo. sureklı acılıp kapanıo. goruo dıs ekranda yesıl ısık yanıo ama hemen gıdıo. en bastakı telefondan yedekledıım dosyayı yukledım. oncelerınde hıs acılmazken sımdı en azından anımasyonu goruorm :D yavas yavas acıcam :D oncelıkle yarın bı pıl bulup ole halletcem. en son ztn orjınallıgını bozmıım ılk monsterpackı kullanıım dedım :D ama onda da neden oldu anlamadım youonlyliveonce arkadasın verdıgını denedım ve ana ekrandakı pıl, zıl modu ve sebeke gucunu gosteren sımgeler garıp bı renk ve sekıl aldı telefon oyuncak gıbı oldu :D ondan degıstırıım dedım. sımdı senın verdıgın lınklerden dosyaları ındırıp yarına hazırım edıım. sızce sarj olmamasının ne gıbı bı sebebı olabılır. bı de gercekten en basta yedekledıgım fontu falan herseyıyle kullandıgım ılk flashı olan arkadas yokmu ya dosyayı yollasa bana bı :)
  • Ok. İstersen ilk yedeğine (orijinal versiyonuna) çok yakın olan aşağıdaki monsterpacki flashlayabilirsin..

http://rapid-share.com/files/20070579/R47A_G_08.D8.85R.rar.html
  • ya planlamacı ben yıne yapamadım ya
    full pılle denedım verdıgın orjınal versıyonu yuklerken yıne aynı seyı yaptı ya
    cok canım sıkıldı :(
  • batikaan BİRADER AYNI PROBLEM BENDEDE VAR
    SESLE İLGİLİ Bİ SORUNUN VARMI
  • [simage][/simage]
    sırf teşekkür etmek için foruma üye oldum.. ellerinize sağlık yüreğinize sağlık. oldukça güzel bi anlatım.. katkısı bulunan herkese teşekkürler..esenlikler dilerim... ayrıca planlamacının werdiği yedek müthiş 2ci sayfadaki.. herkesin denemesini tawsiye ederim...
  • planlamacı sen şu an kuıllandığın v3inin yedeğini alığ upload etsen nasıl olur dahakoolay flashlamış olmazmıyız?
  • 1-a bc yi atlayıp direk d den başasam olurmu bnm rehber ve takvimde bişey yok zten bide yüklediğim skin gidermi
  • teşekürler planlamacı sayende yeni bi telefonum oldu
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 21:38:50 >
  • Merhabalar sevgili v3i insanları. Öncelikle foruma katılıp destek olamadığım için sizlerden özür dilerim, işlerimin yoğunluğu nedeniyle takip edemedim fakat görüyorum ki türkiyenin v3i referansı olmuş bu başlık işe yaramış olması sevindirici. Öyle ki bir gün otobüste kulak misafiri olduğum iki v3i sahibi bu başlıktan nekadar yararlandıklarından bahsediyorlardı sevindim, tabi ki ben yaptım diye atlamadım mütevazi bir insanımdır :)
    Birçok sitede forumda da bu yazıdan alıntılar olmuş. Başarılı bir kaynak oldu sanıyorum.

Ve planlamacı arkadaşımızda türkiyenin v3i danışmanı olmuş adeta tebrik ediyorum kendisi :) çok büyük katkıları olmuş teşekkürler. Katkısı olan emeği geçen herkese de teşekkürler.

v3i nize iyi bakın, güzel anılar paylaşırsınız umarım telefonunuzla :) abarttım galiba ama malum cep telefonları da hayatımızın en önemli parçası oldu.

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.