Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sedat9-b

quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Edge i-tunes'suz V3i'lerde mümkün olabiliyor evet.. O linkte i-tuneslu V3i'lerde nasıl yapılacağı anlatılmış ama pek çok kişi sorun yaşamış.. Bu yüzden böyle bir şeyi denemenin riski çok fazla.. Telefon elinizde kalabilir arkadaşlar.. Bu yüzden bunu denemenin riskini ve ortaya çıkacak sorun ve sonuçları göze alarak bu işe girmelisiniz.. Flashta bile sorun yaşayan çok sayıda arkadaş varken, edge olayına girmenizi şahsen tavsiye etmiyorum.. Ama ben yine de denicem.. Merak işte..

i tunessiz v3idemi varmış peki ya biri v3i alcak olsa nerden anlıcak ituneslimi itunessizmi olduğunu aldığın yerde telefonu açıp denettirmiyolarki çok merak ettim cevaplarsan sevinirim

i-tunes'suz V3i'de aldığında yok edge.. Ancak sonradan eklenebiliyor bu özellik.. i-tunes'lu v3i'lerde ise sakın denemeyin..Çok riskli ve zaten olmuyor, denemeyin.. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de i-tunes'suz versiyonu satılmıyor V3i'nin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 16 Nisan 2007; 18:59:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stradivarius34

quote:

Edge i-tunes'suz V3i'lerde mümkün olabiliyor evet.. O linkte i-tuneslu V3i'lerde nasıl yapılacağı anlatılmış ama pek çok kişi sorun yaşamış.. Bu yüzden böyle bir şeyi denemenin riski çok fazla.. Telefon elinizde kalabilir arkadaşlar.. Bu yüzden bunu denemenin riskini ve ortaya çıkacak sorun ve sonuçları göze alarak bu işe girmelisiniz.. Flashta bile sorun yaşayan çok sayıda arkadaş varken, edge olayına girmenizi şahsen tavsiye etmiyorum.. Ama ben yine de denicem.. Merak işte..

Dmatts3s.shx güncellemesiyle ekranımda Edge simgesi belirdi ama sadece simgeden ibaret olduğunu sanıyorum. Aktif olup olmadığını kolay yoldan test edebileceğim bi öneriniz olursa sevinirim. Forumdaki paylaşımlarınızı da takdir ediyorum, teşekkürler..

Evet, sadece simge olarak görünüyor.. Yüksek hızlı internet erişimi oluyor edge..Teknik olarak saniyede 384 kilobit veri transferine izin veren EDGE altyapısı dolayısıyla saniyede 48 KB hızında veri çekmeyi (download) mümkün kılıyor.. İnternet bağlantı hızından anlayabilirsin edge'in olup olmadığını ama yok boşuna uğraşma.. Bu sevdadan da vazgeçin.. Çok riskli ve olmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: burakgezer

vallahi planlamacı emeğine sağlık bi süredir yoğunluktan bağlanamıyordum ama telefonumu hala kullanıyorum ve bir problem yok çokda memnunum emeğine sağlık

Rica ederim burak.. Ama birazdan vereceğim yeni yedeği daha çok seveceksin eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 16 Nisan 2007; 18:49:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nonamem

kendimi çok sanssız hissetmeme rağmen en sorunsuz flaslamayı ben yaptım galiba allaha şükürki...

ama gel görki teli flashladıktan sonra yeni haline daha doyamadan ekran filmi yandı bi kaç gündür tamirata werdim allahın izniyle bu sorunuda atlatırsak v3üm istediği müddetçe benim bi parçam olarak yasamımıza dewam edecez. kimsenin aklına ters bisey gelmesin flaslamayla ekran yanmasının bi alakası yok.. şu kulaklık sesi max dizaynıda ayarladınmı artık telefonu bana değil kendimi telefona göre rötüşlüyecem.. selametle.....

Evet kulaklık sesini yükselttim..Dap (motorola digital audio player)'ı yükledim.. Süper yedek aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 9:03:18 >

• İŞTE EN SON, EN YENİ ve EN İYİ MONSTERPACK !!!

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Not :
    Kapak açıkken dış lcd ekranda görünen resmi değiştirmek için hafıza kartında resimler klasörüne gif formatında, 96x80 veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutta resimler atın.. Bu resimlerden dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Telefonu kapatıp açın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:27:42 >

• kafayı yiycem..kimse derdimeee çare olamadı, ne turkcell, ne motorola teknik servis ne de mig team...

yazılım versiyonum : R47A_G_08.D8.67R

benim internet ayarlarım gerektiği gibi yapılı, session ların altında varsıylanım olarak da internet seçili, apn olan.

waptan mig e bağlanıp betayı da çektim, açılıo da ama connection dediğimde bişi olmuo .. daha da önemlisiiiii register yapmak istediğimde kullanıcı adı, şifre, telefon no ve güvenlik kodu girmem gerekiyor yaaa, herşey süper fakat güvenlik kodu çıkması gerekn yerdeki imge çıkmıooooo :( dur işareti yanında da image yazıo sadece, güvenli bulmuo siteyi muhtemelen ve göstermio, sertifika yönetimine baktım orda da güvenli değil dio, gateway sunucusuna bağlantı sağlanamadı dio.. ayrıca multimedia dan baktım resimlerim açık (göster) modunda..

bütün açtığın v3i forumlarını okudum, süperrrr, ama ben o kadar detaylı bi işlemi yapabilir miyim bilmiyorum (flashlama) ben şu msn i kullanabilsem çok sevinicemmm, telefonumu da çook seviorum ama ...

plzzzz help help help...s.o.s......s.o.s......
    şimdidennn tesekkurlerrrrrrr

• DJARUM_BLACK,

Skin değiştirip tekrar dene bakalım olacak mı??
  • yok olmuo :(

sol üstte kilit çıkıo, güvenli değil anlamında, kesin ordan kaynaklanan bi durumu var, bişiler bu gateway server ını engellio ama ne ?? :(
  • Ok. mig33 tek alternatif değil msn için..Başka bir program vericem birazdan onu dene..
  • getjar dan baktım başka programlar da ama gözüm yemedi :))

beklemedyimmmmmm helecanllaaaa... işallahh şu sorunu bi çözseeeeekkk , allah razı olsun dicem valla
  • http://download.getjar.com/downloads/web/pub/2590/QuickIM.jar

Bu program da çok iyi dene bakalım olacak mı?

jar dosyasını hafıza kartında mobile kjava klasörüne at.. Telinde oyunlar uygulamalar hafıza kartına gir.. En altta yeni yükle seçeneğine girerek programı bul ve kur..
  • quote:

http://download.getjar.com/downloads/web/pub/2590/QuickIM.jar

jar dosyasını hafıza kartında mobile kjava klasörüne at.. Telinde oyunlar uygulamalar hafıza kartına gir.. En altta yeni yükle seçeneğine girerek programı bul ve kur..

YUPPPPPIIIIIIIII.... öppüüüjeeeemmmm gellll ööpüüjeeemmm..hihihihihihi olduuu, açıldııı bağlandııı, ve hemencik keşfettim :p

düşüooo devamlı ama olsunnn...maksattt irtibatta kalalım :p di mi ama... elleirneee sağlıkkk.. tesekkur ederimmmmm..allah razı olsunnn

• quote:

Orjinalden alıntı: djarum_blackk

quote:

http://download.getjar.com/downloads/web/pub/2590/QuickIM.jar

YUPPPPPIIIIIIIII.... öppüüüjeeeemmmm gellll ööpüüjeeemmm..hihihihihihi olduuu, açıldııı bağlandııı, ve hemencik keşfettim :p

düşüooo devamlı ama olsunnn...maksattt irtibatta kalalım :p di mi ama... elleirneee sağlıkkk.. tesekkur ederimmmmm..allah razı olsunnn

Rica ederim arkadaşım..

• Şunu da deneyebilirsin..

http://download.getjar.com/downloads/web/pub/2461/UltraIM_v140.jar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 16 Nisan 2007; 22:39:25 >
  • quote:

Şunu da deneyebilirsin..

http://download.getjar.com/downloads/web/pub/2461/UltraIM_v140.jar

thanx thanx thanx... bugün işyerinde hem işlerimle boğuştum hem de senin forumlarda motorola için yazdıklarını okudum, akşam da hiç vakit kaybetmeden üye olup mesaj yazdım...

bu son yüklediğim 7 günlük deneme sürümü sanırım..

menusu daha guzel, diğer çok düşüodu devamlı... gerçi bu ilkinde 101 error verdi.. ama şu an tıkır tıkır maşallah...veee menu dediğim gibi daha guzel sanırım.. bi de bu cepten msn lerde invis. bile bağlansan girince bi lönk diye online gösterio seni sanırım ... right ??

bu program 7 gün sonra uçucak mı bu arada ??

ya süpersinnnn süpperrrrr..allah razı olsunnnn

• Evet şimdi baktım da bu program 7 günlükmüş.. Neyse, kullan şimdilik, bir çözüm buluruz..
  • sen deee buldun daaa bunuyonnnn deme sonaa sakınnnn :)
    ama cidden bu ikinci daha güzel, öbürü düşüodu...

ayrıcaaaa bişi daha söliyimmm, kaç tane foruma bakıyom dünden beri, böle detaylı böle açıklayıcı bilgi ve yardım görmedim...
    cidden... mig team de saolsun siteye mail atmıştım sorunumla ilgili , hemen cevap yazdılar ama tabii çok at gözlüğüyle bakıyolar olaya, ayarlar şunlar bunlar... tamam da benim ayarlarım ok yaniiii.. en komiği motorola teknik servisdi, kötü reklama giricek ama bana dedi ki, (güvenlik kodu çıkmıo vs diye anlattım hani webde de olur ya falan diyorum) motorolanın öle güvenlik onay uygulaması kesinlikle yok dio, allahım telefon sormuo ki zaten , ben ne diyorum waptan bağlandığım siteeee diyorum ...sona durdu demez mi yaaa zaten biçok telefonda kullanılmıo msn, benim kardeşimde de samsung var mesela, bakın hatta benim telefonda var ama şu an bağlanamıyorum, ii dee bundan bananneeeee... msn bilgisayar programı zaten... siz bilgisayarınızda kullanın en iisii dedi.. eyvallahhhh, ben bunu bilmiodum, çok yardımcı oldunnnn.. turkcelldeki call center görevlileri bile daha bilgili daha yardımcı, bişey yapamıo sonuçta hattan kaynaklanmadığı için ama en azından kişisel bilgisiyle bişiler sölemeye çalışıyolardı her biirii...

yaa böleee iştee..içimii döktümmmm.. msn'ime cepte de kavustummmm...

sonuçta kameralı bi cep telefonunda msn live daki gibi görüntülü konusma bile yapılır yeterki telefon desteklıo olsun işte.. teknolojinin sonu yokkk..

çenem düştüüü :))

• 257956835467486 şu keyi bir dene bakalım olacak mı??
  • invalid :(

doğru mu yazdım tren gibi buuu diyeee 3 defaaaa denedim 3 defa da kontrol ettim yazdığımı bu saatte şaşı olmuş gözlerimleee..

ama maalesef ..
  • bunun serialını bulmak zor gerçekten.. Oldukça da pahalı bi program..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.