Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada alakasız olacak ama eğer v3i alırsan ve şarj sorunu yasarsan (çok kullanıyorsan telefonunu - 4.ayda ben yaşamaya başlamıştım da)
    izmirde olduğun için söyleme gereği duydum, çankayada eski itfaiyenin karşısında motorola - teknik servis var (başka da izmirde yok sanırım)
    sadece buradan orijinal motorola pil alabilirsin.
  • @djarum_blackk; kardeş çok sağ olasın önerin için söylediğin iyi oldu heryerde aramaya kalmayayım sonra bu yuzdende bir sürü insanla tartışmak durumunda kalıyorum...

İnsanları benim zülümümden kurtardın... Teşekkürler hayırlısıyla bir alalım şu cihazı da sarjını da bitiririz...

Bakalım Çankaya ve tüm İzmir'e bakacağım yarın...

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wazdew

@djarum_blackk; kardeş çok sağ olasın önerin için söylediğin iyi oldu heryerde aramaya kalmayayım sonra bu yuzdende bir sürü insanla tartışmak durumunda kalıyorum...

İnsanları benim zülümümden kurtardın... Teşekkürler hayırlısıyla bir alalım şu cihazı da sarjını da bitiririz...

Bakalım Çankaya ve tüm İzmir'e bakacağım yarın...

Saygılar...

rica ederim. tek pille olmuyo açıkçası, 4. ayda 2. pili aldım (ve bence orijinali almak lazım, yan sanayi hem ömürlü olmaz hem de telefona yazık edebilir), rahat ettim, devamlı aynı pili kullanıp bitirip ikinciyi almaktansa iki pili değişimli kullanmak süpperrr oluyo (zaten pili alırken motorola servis uyarıyor, yedek olsun diye şu an kullanmayacaksanız hemen almayın, pilller kullanılmadığında daha cabuk biter diye )

tahmin etmeyeceğin yerlerden makul fiyata bulabilirsin, ben moto'mu fuar montrö meydanına doğru (çankaya yine) olan kvk vardı, hatta digiturk bayii, oradan almıştım ama o zaman en iyi fiyatı onlar vermişti.

• Doğru sana katılıyorum...

Tahmin edemediğim bayiler öyle fiyatlar verdi ki bende anlamadım alayım dedim ama şans işte olmadı...

Bakalım yarın hayırlısıyla şansımı deniyeceğim, pilini de zamanla alırım...

Kolay gelsin, teşekkürler...
  • Selam arkadaşlar...

Hayırlısıyla aldım cihazı şimdi kuruluma geçceğim ama beceremedim uğraşayım biraz daha hazıra konmamak gerek hiç yapamazsam yardım beklerim....

Arkdaşlar cihaz bu haliyle bile güzel yav, yazılımı R47A_G_08.D8.88R

Bakalım ne olacak becerebilirsem kurmayı olur herhalde; wmodems.dat diye bir driver var mı acaba pek bulamadım da?

Birde bunları kuramadım verilen driverlar bunlar için değil mi? (1-Accessories Interface 2-Data Logging MCU Interface 3-Test Command Interface )

Bakalım artık...

Saygılar...

DÜZELTME: Tamam driverları kurdum ama bir türlü motorola phone tools programını açamadım NOVA M1000 diye birşey eksikmiş Aygıt yöneticisine göre...

Başka bir yolu var mı bunun... Senkronlayamadım...

Saygı bizden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 22 Nisan 2007; 0:18:26 >

• v3i için mp3 player nerden bulabilirim?malum itunes 50 şarkı sınırlı
  • arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz bana? ben motorola v3i ye nasıl oyun yüklenebiliyor mu ve nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

v3i için mp3 player nerden bulabilirim?malum itunes 50 şarkı sınırlı

dap dışında mp3 player yok v3i için.. Son verdiğim yedekte oyunlar/uygulamalarda dap yüklü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Nisan 2007; 11:36:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: t30

arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz bana? ben motorola v3i ye nasıl oyun yüklenebiliyor mu ve nasıl yükleyebilirim?

Program ve Oyun yüklemek çok basit. Hafıza kartındaki (bilgisayarındaki çıkarılabilir disk sürücü) içindeki mobile-kjava klasörüne atıyorsun indirdiğin oyun ve program dosyalarını. Sonra telinde oyunlar/uygulamalara gidip hafıza kartı içinde en sondaki yeni yükleyi seçerek yüklediğin oyun ve program dosyalarının üzerine gelip, seç-yükle diyerek telefon hafızasına veya hafıza kartına kuruyorsun bunları

Birçok oyunu bu şekilde yükleyebilirsin V3i'ye.. Bazı oyunları yüklemek içinse moto midlets manager (motomidman)programına ihtiyacın var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Nisan 2007; 11:41:40 >

• ben yükledim bi kaç tane oyun ,oyunu yüklüyo ama oynamıyo. o söylediğin programı nerden bulabilirim. bu arada çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
  • bide moto midlets manager (motomidman)programı olmadan yükleyebileceğim bir oyun gönderebilir misin? her java olan oyunu açmıyo galiba
  • audio kısmına müzik attım attığım müzik bilgisayarda gözüküyo ama telefona baktığımda audio kısmında bulamıyorum saklama cihazınıda değiştiriyorum ne tel hafızasında nede hafıza kartında yok ama telefonu bilgisayara bağladığımda gözüküyü nerde olabilir bu attığım müzikleri...?
  • quote:

bide moto midlets manager (motomidman)programı olmadan yükleyebileceğim bir oyun gönderebilir misin? her java olan oyunu açmıyo galiba

http://download2.getjar.com/downloads/web/pub/6172/ChessMoto2.jar

http://download2.getjar.com/downloads/web/pub/8359/spaceshooter.jar

Yukarıda verdiğim oyunları motomidman olmadan yükleyip oynayabilirsin.. Ancak, çoğu java oyunu bu şekilde yükleyemezsin.. motomidman'de bulunan java adapter özelliği ile oyun dosyasını V3i'ye adapte etmen (uyarlaman) gerekiyor.. Bu tür oyunlar için hem jar dosyasını, hem de adapted jar dosyasını telefona yüklemen gerekiyor.. Yani oyunun hem jar dosyasını hem de motomidman ile oluşturduğun adapted dosyasını yukarıdaki mesajımda anlattığım şekilde telefona yüklersen hemen hemen bütün java oyunları V3i'de oynamak mümkün..motomidmani adapted dosyası yaratmak için kullanıyoruz.. Bu dosyayı oluşturduktan sonra her iki dosyayı hafıza kartındaki mobile-kjava klasörüne atıp, telinde oyunlar/uygulamalara gidip hafıza kartı-yeni yükle diyerek oyunu kurup çalıştırabilirsin..

• quote:

audio kısmına müzik attım attığım müzik bilgisayarda gözüküyo ama telefona baktığımda audio kısmında bulamıyorum saklama cihazınıda değiştiriyorum ne tel hafızasında nede hafıza kartında yok ama telefonu bilgisayara bağladığımda gözüküyü nerde olabilir bu attığım müzikleri...?

mobile-audio'ya attığından eminsen, dosyalar üzerinde sağ tıklayıp özelliklere bak.. Dosya tipi olarak gizli seçili olabilir.. Dosya tipini değiştirip tekrar dene.. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkçası.. Sesler klasöründe hafıza kartında görünmesi lazım yüklediğin dosyalar..Bir de yüklediğin müziklerin mp 3 dosyası olmasına dikkat et..mp 3 dışındaki müzik formatlarını tanımıyor olabilir telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 23 Nisan 2007; 21:59:21 >

• quote:

audio kısmına müzik attım attığım müzik bilgisayarda gözüküyo ama telefona baktığımda audio kısmında bulamıyorum saklama cihazınıda değiştiriyorum ne tel hafızasında nede hafıza kartında yok ama telefonu bilgisayara bağladığımda gözüküyü nerde olabilir bu attığım müzikleri...?

bende de hiç böle bi sorun olmadı... yanlışlıkla itunes bölümü ile sesleri karıştırıyo olamazsın di mi ?? itunes a attığın müzikler çalma melodisi olarak seslerde görünmez, ek bi işlem yapmadıysan telefonda tabiii...
  • Arkadaşlar merhaba
    Burayı telefonu Ekim ayında aldıktan sonra takip etmeye başladım ve 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu. ta ilk flashtan beri de herhangi bir işlem yapmadım. ancak 2 hafta kadar önce teefon sinyal almamaya başladı. şu anda da hiç çekmiyor. orjinal backupa geri döndüm ancak o da fayda etmedi. var mıdır bir çaresi? donanımda sorun olmaması gerekli ancak yazılımla da çözemedim. çöp olmasın alet bir yardım lütfen.
  • planlamaci son yedekleri yükledim çok güzel oldu telefon ama şöyle bi şey var sen i-tunes u hiç sevmiyosun galiba =) itunesu hadi menüden kaldırdın itunes tuşu da direkt sesleri açıyo =) onun dışında gayet güzel yalnız menüyü beğenmediğim için eski mma_ucp dosyamı attım tele taş gibi oldu yalnız font olayıyla bu LE skini gayet hoş uymuşlar birbirlerine gayet hoş daha da girmem heralde flaş işine yalnız büyük ekran deki VRM iconları (pil göstergesi fln...) daha zarif seçebilrdin ama olsun yinede çok güzel ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: olmeca34

Arkadaşlar merhaba
    Burayı telefonu Ekim ayında aldıktan sonra takip etmeye başladım ve 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu. ta ilk flashtan beri de herhangi bir işlem yapmadım. ancak 2 hafta kadar önce teefon sinyal almamaya başladı. şu anda da hiç çekmiyor. orjinal backupa geri döndüm ancak o da fayda etmedi. var mıdır bir çaresi? donanımda sorun olmaması gerekli ancak yazılımla da çözemedim. çöp olmasın alet bir yardım lütfen.

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:30:16 >

• http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:30:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: olmeca34

Arkadaşlar merhaba

Önce A1R monsterpackini sonra da en son verdiğim flex yedeğini flashla.. Bunu bir dene, belki çözüm olabilir ama sinyal almamasının yazılım sorunu olduğunu sanmıyorum..

tekrar merhaba ve teşekkürler,
    sabah hard reset atıp bir kere daha orjinalden flashladım. şu anda sinyalin iyi olduğu yerlerde çekme sorunu yok ancak sinyal gücü düştüğünde daha evvelden rahatça çektiği yerlerde artık hiç sinyal alamıyor. durup dururken olması da ayrı bir gariplik zaten.

o iki dosyayı çekmeyi denedim ancak rapid-share in ana sayfasına geçti doğrudan. zaten şu anda iş yerinden alabilmem mümkün değil, akşam bir kere daha deneyeceğim. rapid'den alamazsam başka bir şekilde edinmem mümkün mü?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.