Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

naaappaaalıımmmm biz de öbürüyleee yetinirizzz..onu da bulamadığımızzz zamanıı unutmam yaniii :)
    belkiiii hep böle düşmüodurrr yawww diee polyannacılık yapıom içten içeee ... hihiih

aslında nokia n serisi alınacağına mesela bi ipac almak daha mı makul, gerçi her ürünün kullanım alanı ayrı.. yani 2-3 özelliği bi alete sokuştursan bile yine de bazda amaca yönelik kullanımı olan tek bi işlevi vardır bence.. öle oluo en azından...tabii ileride bu değişebilir...
  • İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 21:44:49 >
  • dosyalar yok :(

baktım ama yoklaaarr... herşey için tesekkur ederim... fadıl takipteeee olarakkk seni izlemeyeee devam ediceeemm..
    iyi gecelerrrrr.. hatta günaydın diyim şimdiden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: djarum_blackk

dosyalar yok :(

baktım ama yoklaaarr... herşey için tesekkur ederim... fadıl takipteeee olarakkk seni izlemeyeee devam ediceeemm..
    iyi gecelerrrrr.. hatta günaydın diyim şimdiden..

Dosyaları ziplemeden rapide yüklediğim için yoklar evet.. Akşam tekrar vericem, kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Nisan 2007; 11:51:04 >
  • oki.... ni demekkk yardımların yeter..

akşama evden çekerim sen verince linkleri..

tesekkurlerrr şimdidennn..
  • çektim attım ...bu zaten var dio haklı olarak...güncelle dedim.. oki mi?? eskisinin datalarını saklasın mı ?
  • Eskisini telefon hafızası veya hafıza kartından silebilirsin.. Hafıza kartı yeni yükle bölümünde kurulum dosyası var zaten..
  • okiiiii...kurdummmm..bu ilkinin aynısıııı, ama düşmüoooooo :p yuuppiiii...
    farklılıkları türkçe oluşu (ilki ingilizceydi sanırım, bi de düşmemesi) menü falan aynı di mi ??

süpersinnn, teşekkür ederiimmmmm... bugün şirkette bile sabah gider gitmez söledim yakın bi arkadaşımaaaa, yüklüüü artık diyeeeee, nassıııııı becerdin yaaa ne motorolaaa ne turkcell yapamamıştııı dedi... dün forumlarda okuduğum genius saolsunnnn dedim :p allah razı olsun, o linkleri yazan ellerin çil çil altınlar tutsun işallahh :))
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu.. Yazdıklarını hakedecek ne yaptım ki ama güzel sözlerin için teşekkürler.. Bu duayla sırtımız yere gelmez artık.. Hepimize inşallah..
  • ricaaaa ederrrimmm... niii dimmeekkk...

allahhh senin gibi teknoloji kurtlarınııı başımızdannn yanımızdannn hayatımızdan eksik etmesinnnn...

amiiiinnn amiiinnnnnnn
  • Eyvallah, sağol kardeşim..
  • Merhaba,
    Forumunuzu bu gün gördüm uzun süredir v3i kullanıyorum aslında bu telefonun hiç bir geliştirilebilir özelliği olmadığını düşünüyordum. Verdiğiniz bütün yedekleri ve versiyonları tek tek yükleyip denedim kamera ve video kalitesi arttı(hiç beklemediğim şekilde mp4 çekebiliyor) ayrıca ses kalitesi özellikle görüşme sırasındaki bariz arttı son olarak anlayamadığım bir şekilde batarya stand by süresi de arttı. Üye bile olmadan aldığım bu hizmet için çok teşekkür ederim.

Bir de 16 Nisan'da verdiğiniz en son yedeği yükledim. Mümkünse bu değişiklikleri yapabilir misiniz?

-Ses kalitesi arttı itunes'da ve görüşme sırasında ancak telefonun kendi playeri ile açtığımızda ses çok az çıkıyor aynı mp3'ü zil sesi yaptığımızda ses kalitesi çok iyi ama normalde çok az.

-i tunes tuşu normal playeri açıyor ben bu tuşun i tunes'u açmasını istiyorum.

-Internet bağlantısını sağlayan tuş ses kayıt ve sesli arama fonksiyonlarını yerine getiriyor ben bu tuşun da eski fonksiyonunu yapmasını istiyorum.

-Bir de sağdaki ses kayıt ve sesli arama tuşuna telefonu kapatma fonksiyonu vermişsiniz. Bu tuşa da eski fonksiyonunu verebilir misiniz?

-Son olarak açılış ve kapanıştaki animasyonları bundan sanırım iki önceki yedekte verdiğiniz bir animasyon vardı telefonun tuşları sırayla yanıp sönüyordu o animasyonla değiştirebilir misiniz?

Planlamacı, her şey için teşekkür etmekle beraber bu değişiklikleri verdiğin en son yedek(16 Nisan) üzerinde yapmanı isteyebilir miyim?(Zahmet olmazsa.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozkan1907 -- 18 Nisan 2007; 0:10:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oozkan1907

Merhaba,
    Forumunuzu bu gün gördüm uzun süredir v3i kullanıyorum aslında bu telefonun hiç bir geliştirilebilir özelliği olmadığını düşünüyordum. Verdiğiniz bütün yedekleri ve versiyonları tek tek yükleyip denedim kamera ve video kalitesi arttı(hiç beklemediğim şekilde mp4 çekebiliyor) ayrıca ses kalitesi özellikle görüşme sırasındaki bariz arttı son olarak anlayamadığım bir şekilde batarya stand by süresi de arttı. Üye bile olmadan aldığım bu hizmet için çok teşekkür ederim.

Bir de 16 Nisan'da verdiğiniz en son yedeği yükledim. Mümkünse bu değişiklikleri yapabilir misiniz?

-Ses kalitesi arttı itunes'da ve görüşme sırasında ancak telefonun kendi playeri ile açtığımızda ses çok az çıkıyor aynı mp3'ü zil sesi yaptığımızda ses kalitesi çok iyi ama normalde çok az.

-i tunes tuşu normal playeri açıyor ben bu tuşun i tunes'u açmasını istiyorum.

-Internet bağlantısını sağlayan tuş ses kayıt ve sesli arama fonksiyonlarını yerine getiriyor ben bu tuşun da eski fonksiyonunu yapmasını istiyorum.

-Bir de sağdaki ses kayıt ve sesli arama tuşuna telefonu kapatma fonksiyonu vermişsiniz. Bu tuşa da eski fonksiyonunu verebilir misiniz?

-Son olarak açılış ve kapanıştaki animasyonları bundan sanırım iki önceki yedekte verdiğiniz bir animasyon vardı telefonun tuşları sırayla yanıp sönüyordu o animasyonla değiştirebilir misiniz?

Planlamacı, her şey için teşekkür etmekle beraber bu değişiklikleri verdiğin en son yedek(16 Nisan) üzerinde yapmanı isteyebilir miyim?(Zahmet olmazsa.)

Kendi playerı ile çıkardığı sesi maximum yaptım diyebilirim.. Sesi 1 kademe daha artırdığımda cızırtı yapıyor.. Ses düzeyini düşük buluyorsan mp3'lerin sesini mp 3 gain programı ile yükseltmeni önerebilirim sana..

i-tunes tuşu kişiye göre değişiyor.. Kimi arkadaşlar bu tuşun sesleri, kimisi de senin gibi i-tunes'u açmasını istiyor..Aslında yedek almadan önce bu tuşu değiştirip i-tunes yapacaktım ama unutmuşum..

Kapak kapalı iken çağrı geldiğinde meşgule düşürebilmek için bu tuş kombinasyonunu yapmak zorunda kaldım (sağ tuşu telefonu kapatmaktan ziyade kapak kapalı iken çağrı geldiğinde meşgule düşürebilmek için no tuşu yaptım.) Bu özelliği pek çok kişi istediğinden de wap tuşunu ses kayıt yapmak en mantıklısı geldi bana..Bunu yapmasam ses kayıt özelliği olmayacaktı telefonda.. Wap kullanan var mı artık, üstelik kazara bastığında falan sinir bozucu oluyor.. Ayrıca wapa menüden de ulaşabiliyorsun..

Animasyonlar da zevk meselesi tamamen...

Neyse, bi süre bu şekilde kullan, en kısa zamanda istediğin özelliklerde bi yedek vericem sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 18 Nisan 2007; 10:15:56 >

• Selamlar herkese....

Öncelikle kendime bir ikinci telefon almak için tüm interneti alt üst ettim 3 haftadır. Teknoloji manyağı biriyim alacağım ürünü çok iyi araştırmak isterim... Bende HP rw6815 cep bilgisayarı var ama ikinci bir telefon gerekiyor...

MOTOROLA V3i almayı düşünüyorum fiyatı da bayağı düşmüş... Tüm yazılan forumları okudum, daha önce hep işletim sistemi içeren telefonlar kullandım bu işlerle haşır-neşirim...

V3i yi sıradan bir telefon olarak gören ben, bu forumu okuduktan sonra V3i ye farklı bir gözle bakar oldum, hayırlısıyla alacağım

Şimdi korkularım, çekimserliğim ve modlama konusunda (Bu telefon üzerine) bilgisizliğim üzerinde beni rahatlatabilir misiniz? @planlamacı arkadaşım inan emeğini tüm forum sayfalarında gördüm, her baba yiğidin harcı değildir. Ellerine sağlık...

Bu telefon tam olarak fiyatını hak ediyor mu? Tuşlardan dolayı mesaj yazmak zor oluyormuş ama alışıyormuşsunuz neyse çok uzatmayayım...

Kısacası bir bilen arkadaşın bir iki nasihatı beni gaza getirebilecek durumda, tüm zamanımı forumları okuyarak geçirdim....

Önerilerinizi bekliyor olacağım, bu arada benim sistem vista bunun kurulumda bir sakıncası olur mu?

Saygılar...

• wazdew kardeş; modlama, flash atma konusunda hiçbir endişen veya korkun olmasın.. Tek dikkat etmen gereken, i-tunes'lu yani versiyonu R47A ile başlayan V3i'ye yine R47A ile başlayan flashlar atmalısın.. i-tunes'suz (R479 ile başlayan) V3i'ler için de flashlar var..Bunların flashları R479 ile başlar..Kazara veya bilmeden i-tunes'lu V3i'ne, i-tunes'suz V3i flashı yüklemediğin sürece, sana telinde hiçbir sorun çıkmayacağını garanti edebilirim.. Buna çok dikkat et.. Yanlış flash atarsan, telin açılmaz ve servislik olur.. Bunun dışında hiçbir risk yok..Bu topic sana bu konuda yardımcı olacaktır.. Benim yukarıdaki mesajımda verdiğim R47A......A1R monsterpackini ve flex yedeğini yükle, telin i-tunes'lu (R47A) ise ki alırsan büyük ihtimalle i-tunes'lu bir V3i'n olacak..

İkinci soruna gelince; V3i fiyatını hak eden nadir telefonlardan biri diyebilirim.. Hiç tereddüt etmeden alabilirsin.. Laf aramızda, ilk aldığımda fazla ısınamamıştım ama zamanla bağımlılık yaptı bende bu telefon... Tek kelimeyle kusursuz, yazılım bugları olmayan, oldukça stabil çalışan ve sorun çıkarmayan bir telefonun olacak, eğer alırsan..

Vista'da hiç denemedim ama bi sorun çıkacağını sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 20 Nisan 2007; 8:48:01 >

• @planlamacı kardeşim gerçekten içimi rahatlattın, çok teşekkürler... Tüm desteğini forumlarda gördüğüm için gözümde farklı birisin, dediğim gibi her baba yiğidin harcı değil...

Yarın inşallah İzmir'i karış karış gezerek makul fiyatlı olanından(Heryerde fiyatlar farklı!) alacağım inşallah... Modlama olayında evet tüm yazdıklarını teker teker okuyarak işe koyulacağım. Yabancı sitelere bir baktım meselahttp://www.planetmotox.net/razr_v3i.php sitesinde RAZR V3i iTunes Monster Packs bölümünde değişik tarihlerde eklenmiş bir sürü pack var onları deneyerek hangisinin daha iyi olduğunu bulmak gerekecek sanırım?

Bende; şimdiki telefonumu ve önceki senelerde kullandığım telefonları düşününce flash atma, modlama, işletim sistemi yükleme olaylarına alışık olduğum için inan çok ilgi çekici geldi gözüme Zamanında ne uğraştık MPX200 - 220 serisine sistem yükseltme işini...

Şimdiden çok teşekkürler kardeşim, eğer bir aksilik çıkmaz (hayırlısıyla tabiki) ise aldığımda şu modlama olayına bende gireyim(Tabi kafamız basarsa) bir iki faydamız dokunsun...

@planlamacı artık aldıktan sonra (inşallah) adapte olma süresi içerisinde problem yaşarsam yardımlarını beklyor olacağım...

Kardeş selametle, hayırlı günler...

Saygılar....

(Not: Her konuda yardım etmeye hazırım işin içine girdikten sonra...)

• Teşekkürler kardeş, bekliyoruz seni de aramıza
  • Aranızda olmaktan memnun olurum ama daha olmadım...

İzmir Bornova'nın her yerini gezdim ama fiyatlar çok değişiyor millet adam nasıl kazıklarız diye kapılarda bekliyor...

575 ytl - 413 ytl arasında değişen fiyatlarla farklı farklı dükkanlar birbirleriyle yarışıyor, cihaz aynı cihaz nesi farklı anlamadım.( Tamam garantisi, kutu içeriği farklı desem değil..)

Neyse kısacası ne garip insanlar var yani, uygun fiyatını bulsak uygun rengi yok, rengini bulsak teşhir ürün çıkar... Şansım yoktu başka bir gün inşallah...

SAĞLICAKLA KAL...

Saygılar...
  • kesinlikle tereddüt etme, çok güzel bir telefon..1 senedir kullanıyorum ve taş gibi...
    dizaynı rengi tuş ışıkları zaten harika, aldığım akşam odamda karanlıkta tuşlara bastıkça çocuklar gibiydim..
    tereddütüm menusu ve mesaj yazarken tuşları olmuştu, daha önce motorola kullanmamıştım ama hiç zorlanmadım

bu aradahttp://gallery.mobile9.com 'a bakin, güzel şeyler bulabilirsiniz telefonunuz için
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.