Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

avea mı kullanıyorsun... Hattın avea ise şebeke sorunu yaşaman normal..Turkcell hat ile denedin mi hiç??
    Dosyaları rapidden alamıyorsan msn'den görüşelim... adresini pmden gönder..Paylaşım klasörüne atıcam dosyaları..
  • hat turkcell. sanırım sinyal gücü değiştiğinde kafayı yiyor makine. pm'den msg attım.
  • arkadaşlar ya benim bu telefonla sorunum hiç bitmiyo daha çözemedim ilk defa motorola kullanıyorum bunun acemiliği var biraz şimdide bluetooth yoluyla bi telefona video yolladım şimdi o video bende yok yollarken başka biyere mi kaydetti acaba? bide benim müzik olayını hala yapamadım müzikler tam olarak nereye atılıyo ben mi yanlış yapıyorum acaba?
  • Merhaba arkadaşlar, @planlamacı arkdaşa bir mail attım, çözümü kısa yoldan halletmek için ama diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemem belki benim gibi sorunu olan kişiler vardır...

Durumu buraya aksettiriyorum, @planlamacı arkadaşa da izah ettim...

Saygılar; yazdığım PM i direk yapıştırıyorum...

"
    Merhaba;

Kusura bakma direk size pm atıyorum ama forumlarda da durumu izah edebilirdim ama kısa yolu seçim... (Ben forumlara da yazayım şimdi benim gibi sorun yaşayanlara faydalı olabilir...)

Ben tüm forumu ve V3i hakkında yazan tüm forumları okumaya çalışıyorum bir çok bilgiye ulaştım ama pek zamanım olmadığı için üzerine düşemedim...

Şimdi benim sorunum en başından telefonumun yedeğini alamamak, bir türlü yedeğini alamadığım için diğer hiçbir uygulamayı yapamıyorum, çok sinir bozucunu bir olay...

Bu makineyi sırf mod olayı var diye aldım ama böyle bir sorun biraz garip oluyor, tüm yabancı sitelere baktım ve edinebileceğim programları aldım ama yapamadım...

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... Saygılar...

Size fotoğrafları göstereyim, yardımcı olur inşallah...

Bu backup programlarından bir tanesi:

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

Burada yazıldığı sorunu halledemedim bu programdan başka hiçbir uygulama çalışmıyor, dediği sorun olmaması gerek yani...

Diğer bir program:

Burada ise programı istenildiği gibi kapak açık durumda açıyorum ama nafile bir türlü backup almıyor...

Backup alabileceğim bir uygulama var mı yada bana başak bir yöntem söyleyebilir misiniz? "

Saygılar yardım edecek kişilere ve şimdiden teşekkürler...

• merhaba uzun zamandır v3i kullanıyorum bu gün son flexteki batak oyununu oynarken garip bir şey oldu açtığım zaman telefon sürekli internete bağlanmaya çalışıyor, tuşlar basmıyor ve kullanamıyorum. tekrar flashladım ama problem çözülmedi bir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozkan1907 -- 26 Nisan 2007; 0:54:48 >
  • tekrar flashlayarak tuşları çalıştırdım ama kapağı açtığım an wapa bağlanmaya çalışıyor. Garantiye göndersem mi? Acil yardım lütfen.
  • @wazdew kardeş, telefonu tanıtmada sorun yaşıyorsun.. backup alırken, şarjın tam olmasına dikkat et.. Bir de ilk sayfadaki mesajımda verdiğim driverları yüklediysen telefon bilgisayara bağlı iken backup util programını ilk açtığında yeni donanım bulundu yazmalı ve donanım ekleme sihirbazı çıkmalı karşına.. Telefonu şarjı full veya fulle yakın iken data/fax ile bilgisayara bağla.. Tabii hepsinden önemlisi driverları önceden yüklemiş olman gerekli.. Maalesef tanıtma işlemi olmadan hiçbir backup veya modlama programı telini görmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Nisan 2007; 9:04:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozkan1907

tekrar flashlayarak tuşları çalıştırdım ama kapağı açtığım an wapa bağlanmaya çalışıyor. Garantiye göndersem mi? Acil yardım lütfen.

Ya arkadaşlar, nasıl oluyor bilmiyorum ama hiç karşılaşmadığım çok garip sorunlar yaşıyorsunuz..

MY_LASTCUSTOMPACK_A1R'yi flashla.. Olmazsa, format at telefona..

O da olmazsa aşağıdaki monsterpacki flashla..

http://rapid-share.com/files/28952356/ORIGINAL_MONSTERPACK_R47A_G_08.D8.88R.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:36:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

@wazdew kardeş, telefonu tanıtmada sorun yaşıyorsun.. backup alırken, şarjın tam olmasına dikkat et.. Bir de ilk sayfadaki mesajımda verdiğim driverları yüklediysen telefon bilgisayara bağlı iken backup util programını ilk açtığında yeni donanım bulundu yazmalı ve donanım ekleme sihirbazı çıkmalı karşına.. Telefonu şarjı full veya fulle yakın iken data/fax ile bilgisayara bağla.. Tabii hepsinden önemlisi driverları önceden yüklemiş olman gerekli.. Maalesef tanıtma işlemi olmadan hiçbir backup veya modlama programı telini görmez..

Kardeş sağ olasın ilgin için, şöyle izah edeyim tüm driverlar yüklü aklına gelebilecek v3i ile ilgili programlarda var elimde ve kusursuz çalışıyor... (P2KTools, RSDLite3.3, MPT, MDR...)

Yedek almak için kullanılan Skotty2 nikli arkadaşın yaptığı backup programı ve bu forumlardan aldığım bakcup programını bir türlü kullanamadım, çözüm olarak motorolanın sitesindan aldığım DEMO olan (İlacı olan verebilir..)
    Flash&Backup 3.0.0.4 programını kurarak backup aldım...

En son verdiğin modu kurdum tabi önce yapılması gerekenleri yaparak... İnanamadım yav, gerçekten manyak birşey oluyormuş telefon... Nazar değmez inşallah, masallah diyelim şimdiden...

Size birkaç ekran fotoğrafları göstermek isterim, belki değişikliği anlarsınız.

Bu skine bayıldım ama tabi kendi zevklerime göre düzelteceğim... Son olarak DRM ikonları ve Fontlar ile ilgili bir mod kurduk ama bunları telefondan nasıl değiştireceğiz?

Şimdiden emeği geçen herkese saygılar... @Planlamacı kardeş sana sonsuz teşekkürler...

Bu linkden fotoğrafları daha net inceleyebilirsiniz:http://img80.imageshack.us/img80/4331/topluresimmt5.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 26 Nisan 2007; 11:54:02 >

• arkadaşlar ben motomidman programını bilgisayara indirdim telefona nasıl yüklicem
  • MotoMidman programını telefona yüklemeyeceksin..

Telefonu usb kablo ile bilgisayara bağla(Tabi önceden driverları yüklemiş olman gerekir.) sonra bu programı çalıştır. Yüklemek istediğin java uygulamasını seçeceğin klasörü "Install" butonu ile belirle (Sanırım .jad uzantısı daha tercih edilen.) sonra da tamam dedikten sonra uygulamayı telefona yükleyecek...

"Restart" dedikten sonra da yüklenmiş olacak...

Kolay gelsin... Saygılar...
  • wazdew kardeş,

Öncelikle katkıların için teşekkürler.. Resimler çok güzel, harikasın..
    backup util sadece flex yedeği alan bir program.. Senin yedekleme yaptığın program ise yanılmıyorsam monsterpacki yedekliyor ki bu çok çok iyi birşey..
    Bununla yedek aldığında monsterpack+flex gibi 2 ayrı dosya vermeye de gerek kalmıyor.. Bu programla aldığın yedeği flashladığında hem monsterpacki hem de monsterpack üzerinde yapılan modlamaları flashlamış oluyorsun.. Bundan sonra yedek alırken ben de bu programı kullanırım artık..Bunun için de ayrıca teşekkürler..

drm ve font soruna gelince; bunlar telefondan değişmiyor.. drm ve font dosylarını da tıpkı versiyon flashlamada olduğu gibi rsd lite ile tele flashlıyoruz..

Bu konu ile ilgili olarak açtığım V3i'DE DRM İKONLARINI ve FONT (YAZI TİPİNİ DEĞİŞİTRME) !!! topiğinde değişik font ve drm dosyaları bulabilirsin..

Katkılarını bekliyorum, farklı ve ilginç modlama vb. şeyler bulursan bizimle de paylaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Nisan 2007; 13:49:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

wazdew kardeş,

Öncelikle katkıların için teşekkürler.. Resimler çok güzel, harikasın..
    backup util sadece flex yedeği alan bir program.. Senin yedekleme yaptığın program ise yanılmıyorsam monsterpacki yedekliyor ki bu çok çok iyi birşey..
    Bununla yedek aldığında monsterpack+flex gibi 2 ayrı dosya vermeye de gerek kalmıyor.. Bu programla aldığın yedeği flashladığında hem monsterpacki hem de monsterpack üzerinde yapılan modlamaları flashlamış oluyorsun.. Bundan sonra yedek alırken ben de bu programı kullanırım artık..Bunun için de ayrıca teşekkürler..

drm ve font soruna gelince; bunlar telefondan değişmiyor.. drm ve font dosylarını da tıpkı versiyon flashlamada olduğu gibi rsd lite ile tele flashlıyoruz..

Bu konu ile ilgili olarak açtığım V3i'DE DRM İKONLARINI ve FONT (YAZI TİPİNİ DEĞİŞİTRME) !!! topiğinde değişik font ve drm dosyaları bulabilirsin..

Katkılarını bekliyorum, farklı ve ilginç modlama vb. şeyler bulursan bizimle de paylaş..

Teşekkürler @planlamacı elimden geleni yaparım, sağ olasın bu yolda ilk adımlarımı senin sayende yaptım diyebilirim ve tabi diğer forum üyelerini de unutmamak gerekir...

Elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım, uygulamaları ve modları deneyerek, fotoğraflarını da ekleyerek tanıtmak isterim...

Şimdilik elimde bulundurduğum programları sizlere sunayım;

MotoDataRecovery

Açıklama: Telefonunuzda kayıtlı dosyaları kısa ve hızlı olara yedekler...

Linki:http://rapid-share.com/files/28008869/MotoDataRecovery_wazdew.rar.html

MotoMidletManager

Açıklama: Java uygulamalarınızı telefona yüklemenize yardımcı bir program...

Linki:http://rapid-share.com/files/28009473/MotoMidletManager_wazdew.rar.html

MExplorer

Açıklama: Telefon içeriğini görmenize ve değiştirmenize yarar, ksacası bir dosya yöneticisidir...

Linki:http://rapid-share.com/files/28009798/MExplorer_wazdew.rar.html

MSnap

Açıklama: Telefonunuzdan ekran görüntüsü almaya yardımcı bir program, benim almış olduğum görüntüler bu programdadır.

Link:http://rapid-share.com/files/28010356/MSnap_wazdew.rar.html

Arkadaşlar umarı yardımcı olabilmişimdir, zamanım kısıtlıydı daha program ilave edecektim ama olmadı kusura bakmayın...

Herkese kolay gelsin şimdiden... Saygılar...

@planlamacı krdeş zamanım olursa yeni modlar yaratmayı dşünüyorum bilgi paylaşımı yaratabiliriz... Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 27 Nisan 2007; 2:16:40 >

• planlamacı teşekkür ederim telefon şarjda hemen deniyorum. Yardımların için çok teşekkürler. Sonucu yazacağım.
  • Planlamacı, "http://www.gigasize.com/get.php/132609/dmattsv2.0mp.zip" abi a1r bu linkteki monsterpack değil mi?
  • teşekkürelr wazdev
  • Planlamacı, verdiğin yedeği attım a1r monsteri da yüklü. Ancak telefonu no'ya uzun basarak açtığım zaman internete bağlanmaya çalışıyor. no tuşu bile basmıyor ancak açarken her şey normal. yani noya basıp açıyorum açtıktan sonra herşey karışıyor.
  • abi bir şey isteyeceğim bana verdiğin son yedekte şu internet bağlantısı tuşunu işlevsiz hale getirebilir misin?
  • Planlamacı, son yedeği yükledim artık hangi tuşa basarsam basayım internete bağlanıyor. Ayrıca bu yedekle beraber bağlantı türü değişti. PC telefonu bellek olarak görüyor dolayısıyla hiçbir işlem de yapamıyorum. ACİL YARDIM. Lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: oozkan1907

Planlamacı, "http://www.gigasize.com/get.php/132609/dmattsv2.0mp.zip" abi a1r bu linkteki monsterpack değil mi?

Hayır bu değil, herşeyi birbirine karıştırmışsın..Aşağıdaki dosyayı flashla teline ve sonucu bana yaz..Bu dosya haricinde başka bi yerden dosya flashlama teline..

http://rapid-share.com/files/33585088/THE_FINAL_BACKUP_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Mayıs 2007; 2:32:57 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.