Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

ya V3i I_TUNES_25.12.2006_modded_by_planlamaci u falshladım ama itunes ana menüye döndü ki benm hiç istemediğim bi olaydır kendisi şu itunes u multimedya menüsüne atabiirmiyim kendim

http://rapid-share.com/files/9948774/V3i_02.01.2007_modded_by_planlamaci.rar.html

Bu yedeği bir dene.. Beğenmezsen istediğin özelliklerde bir yedek verebilirim..

ama mesela 25.12.2006 dakinde de ışık olayı çok güzeldi şimdi bunu yüklüyorum ben sana sonra dönerim yükledikten sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: *HerA*

bende bugun itibariyle v3i ciyim nihayet.fakat bi sorunum var telefonu mobiltelden aldım eve geldiğimde içinde itunes olmadıgını gördüm bunun nedeni nedir acil cevap verirmisiniz.digital audio diye bi program var itunes yok.ayrıca böyle güzel rehber hazırlayan planlamacı arkadaşa da teşekkürler

keşke bizimkinde de olmasa :) şak bi yana çok da bi eksi değil dap yükle onu kullan o da yeter sana
  • quote:

quote:

quote:

ya V3i I_TUNES_25.12.2006_modded_by_planlamaci u falshladım ama itunes ana menüye döndü ki benm hiç istemediğim bi olaydır kendisi şu itunes u multimedya menüsüne atabiirmiyim kendim

http://rapid-share.com/files/9948774/V3i_02.01.2007_modded_by_planlamaci.rar.html

ama mesela 25.12.2006 dakinde de ışık olayı çok güzeldi şimdi bunu yüklüyorum ben sana sonra dönerim yükledikten sonra

bu yedek bayaa güzel de bu ışık olayında bluetoothun ışığıyla motorola ışığı yanıp sönüyo ama şarj ışığı yanmıyo ben böyle sırasıyla şarj bluettoh sonra motolar sonra tekra şarj diye giden bi ışık oyunu istiyorum onu halledemez misin bide illaki bu tip bi değişiklik için falsh mı atmam gerekiyo bi dosya ekle çıkarla yapamazmıyız nasılolsa her türlü dosyasına erişebiliyoruz p2ktools ile

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu yedek bayaa güzel de bu ışık olayında bluetoothun ışığıyla motorola ışığı yanıp sönüyo ama şarj ışığı yanmıyo ben böyle sırasıyla şarj bluettoh sonra motolar sonra tekra şarj diye giden bi ışık oyunu istiyorum onu halledemez misin bide illaki bu tip bi değişiklik için falsh mı atmam gerekiyo bi dosya ekle çıkarla yapamazmıyız nasılolsa her türlü dosyasına erişebiliyoruz p2ktools ile

Şarj olurken 3'ü birden sırayla yanıp sönüyor zaten.. Çağrı geldiğinde 3'ünün yanmasından bahsediyorsan bunu kimse başaramadı şimdiye kadar.. motox forumunda da millet bunu yapmaya uğraşıyor ama yapabilen çıkmadı şimdiye kadar. Değişik varyasyonlar yapılabiliyor ama şarj dışında pil ışığı yanmıyor ne yazık ki... Dediğin gibi bu ışıklar için flashlamaya gerek yok.. funlight.pat dosyası var c/mobile/audio klasöründe.. Işıkların yanma şeklini belirleyen işte bu dosya..

• peki elimde bulunan bi flashı açmam mümkün mü o baştan sona geliştirme yerindeki mosnterpackin resim ve skin içeriğini almak istiyorumda böyle bi program var mı
  • quote:

peki elimde bulunan bi flashı açmam mümkün mü o baştan sona geliştirme yerindeki mosnterpackin resim ve skin içeriğini almak istiyorumda böyle bi program var mı

Maalesef bu mümkün değil. O monsterpacki flashlayıp istediğin dosyaları p2ktools'dan bilgisayarına kopyalayabilirsin. Daha sonra tekrar kullandığın versiyona dönmek için flashlama yapman gerekecek..
  • tmm öyle yapıcaz mecburen
  • konuyu ilk başlatan youonlyliveonce ve daha sonradan yardımlarını esirgemeyen planlamacı arkadaşlarımıza teşekkürler. telefon bir üst model oldu, emeklerinize sağlık
  • quote:

quote:

bu yedeğin funlight.pat dosyasının bidaha yollayabilirmisin bana eğer o yoksa kodunu yolla ben onu .pat a çeviriyim ...

• arkadaşlar telefonu flash ladım acılmıyo yardım edin nooolur :((((
  • belki yanlış birşey yapmışsındir ben bilmem bu flash ini sen daha mesajları bekle bence onlar sölerle olmazsa yedeklediğib sürümü tekrar atarsın
  • arkadaşlar ben v620 kullanıyorum telefonun ahı gitti vafı kaldı bende flash atabilir miyim acaba v620 ye olur bu anlatılanlar teşekkürler...
  • yazın ortalarında almıştım v3i mi artık sıkılmaya başlamıştım bu rehber gerçekten süper oldu eline koluna sağlık gerçekten teşekkürler daha yapmadım ama akşam halledicem gerçekten güzel çalışma olmuş
  • arkadaslar selam benim telefonum da su anda rehberdeki flash var acaba değişik flashların olduğu bi link bilen varmı eğer varsa yollarsa sevinirim tesekkürler
  • ya arkadaşlar.. bir hafta önce v3i sahibi oldum bende... şu flaşlama işini bende yapmak istiyorum ama korktum bişi olur diye :( karar veremedim bi türlü yaaa
  • Planlamacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben değiştirdim harika oldu yalnız bişey söyleyeceğim msj yazarken sadece T9 var diğer normal yazama modu kalkmış onunlada bir ilgilenirsen sevinirim emeklerin için tekrar sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakgezer

Planlamacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben değiştirdim harika oldu yalnız bişey söyleyeceğim msj yazarken sadece T9 var diğer normal yazama modu kalkmış onunlada bir ilgilenirsen sevinirim emeklerin için tekrar sağol

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:22:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bebish

ya arkadaşlar.. bir hafta önce v3i sahibi oldum bende... şu flaşlama işini bende yapmak istiyorum ama korktum bişi olur diye :( karar veremedim bi türlü yaaa

Korkamana hiç gerek yok.. Bi sorun çııkmayacağına % 90 garanti verebilirim.. Hatta, eskisinden daha iyi olacak telin.. Yüklemeye karar verirsen yukarıdaki mesajımda yazdığım işlem sırasının takip et..
  • Biraz geç cevap yazabildim kusura bakma * (yıldız) ve # (kare) tuşları ile birlikte güç düğmesine (açma-no tuşuna) basarak aç telefonu.. Yani açılış anında bu üç tuşu basılı tutarak boot ekranına gir ve tekrar flashla telini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: red05

arkadaslar selam benim telefonum da su anda rehberdeki flash var acaba değişik flashların olduğu bi link bilen varmı eğer varsa yollarsa sevinirim tesekkürler

Aşağıdaki linkten V3i monsterpacklerine ulaşabilirsin..R47A olanlar i-tunes'lu V3i'ler için.. R479'ları ise i-tunes'suz V3i'lere flashlayabilirsin..

http://www.planetmotox.net/razr_v3i.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 21 Şubat 2007; 19:58:07 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.