Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her şey mükemmel tam istediğim gibi çift hat olayını çözmüşsün hiçbir problem yok. Kişiselleştirmeleri yapıyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum eline sağlık..

Çok Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: seter

Planlamacı
    Her şey mükemmel tam istediğim gibi çift hat olayını çözmüşsün hiçbir problem yok. Kişiselleştirmeleri yapıyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum eline sağlık..

Çok Teşekkürler

Çift hat çalışıyor mu yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Ocak 2007; 16:36:18 >
  • Rica ederim arkadaşım

Bu yedekte kapak kapalı iken çağrı geldiğinde sağ yan tuşa bir kez basarak meşgule düşürebilirsin.
    Ayrıca tuş takımında sol üst taraftaki browser(wap tarayıcı) tuşu ile ses kaydı yapabilirsin. wapa menüden de ulaşabileceğin için bu tuşu ses kayıt tuşu yaptım. Ama bir kez basma, ses kaydı için basılı tutmalısın
    Son olarak bir tavsiye benden sana; i-tunes'u da kullan.. Müzikleri i-tunes'dan dinlersen kapak kapalı iken tuşları daha fonksiyonel kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Ocak 2007; 16:40:42 >

• herkese calismalari icin tesekkurler tum topigi bastan sona okudum telefonumu tanittim yedegimi aldim...
    fakat su anda hangi dosyayi flshlasam siye dusunuyorum
    @planlamaci senden ricam hazirladigin son versiyonu ve ozelliklerini belirtip yani neler yapip neler yapamadigimizi aciklayip bir link daha koyabilirmisin ??
    eline saglik iyi calismalar..
  • planlamacı veya diğer arkadaşlar bu ilk sayfada flash işini basamak basamak anlatan arkadaş gibi birde PROGRAM ve SKİN nasıl yüklenir onu anlatsanız eminim çoğu arkadaş bundan muzdariptir. planlamacı, sana emeklerinden dolayı çok teşekkürler ama bir söz var
    ''BİRİSİNE HERGÜN BALIK VERECEĞİNE BİRGÜN BALIK TUTMAYI ÖĞRET''diye saygılarımla... yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum!!
  • e-crem kardeş,

Topic açtım, skin yüklemenin nasıl yapılacağını anlattım..

İşte burada:http://forum.donanimhaber.com/m_11350975/tm.htm
  • abi çok sağolasın wallaha v3i cilere çok emeğin geçti
  • @Planlamacı, çift hat fonksiyonu gayet güzel çalışıyor. Orjinal hali gibi olmuş hat geçişleri mükemmel çalışıyor. Kişiselleştirmelerde tamamdır. Hiç problem yok. Eline sağlık
    Şu mail alma işini beceremedim flurry işinde çuvalladım. PIN giriyorum registering oluyor sonra "Invalid flurry PIN" diyor doğrusunu gir diyor. Anlamadım gitti. Mesajların içindeki e-mail hesapları kısmından halletmeye çalışıyorum onda da ISS ayarları halledemiyorum. ISS ayarlarını müşteri hizmetlerinden soracağım.
    Selamlar
  • Flurry mail programını da hallettim. Hata bendeymiş, siteye girdiğim ID ile girmeye çalışıyormuşum. Telefon ID si başkaymış.
  • acil yardiminiz gerek telefonum acilmiyor manuel olarak p2ktools ile temalar yukledim telefona fakat simdi telefon hellomoto animasyonundan sonrasina gecemiyor kitleniyor pin sorgulama ekrani gelmiyor ne yapmam lazim flashliyim desem rsd teli gormuyo bi yardim lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

acil yardiminiz gerek telefonum acilmiyor manuel olarak p2ktools ile temalar yukledim telefona fakat simdi telefon hellomoto animasyonundan sonrasina gecemiyor kitleniyor pin sorgulama ekrani gelmiyor ne yapmam lazim flashliyim desem rsd teli gormuyo bi yardim lutfen

Açılış anında * ve # tuşlarını basılı tutarak güç (açma-no tuşuna) düğmesine bas. Yani bu üç tuşu basılı tutarak boot ekranına gir ve telini yeniden flashla. Boota girdiğinde rst lite telini görecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 4 Ocak 2007; 18:10:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

acil yardiminiz gerek telefonum acilmiyor manuel olarak p2ktools ile temalar yukledim telefona fakat simdi telefon hellomoto animasyonundan sonrasina gecemiyor kitleniyor pin sorgulama ekrani gelmiyor ne yapmam lazim flashliyim desem rsd teli gormuyo bi yardim lutfen

Açılış anında * ve # tuşlarını basılı tutarak güç (açma-no tuşuna) düğmesine bas. Yani bu üç tuşu basılı tutarak boot ekranına gir ve telini yeniden flashla. Boota girdiğinde rst lite telini görecek..

gulme gulmeee telefonu alalai daha bugun 1 hafta oldu servise gotur olmaz o falan deseydi biri dusup bayilcaktim
    cok tesekkur ederim hallettim yine skin yuklicem ama bakalim nolcak

• quote:

quote:

quote:

gulme gulmeee telefonu alalai daha bugun 1 hafta oldu servise gotur olmaz o falan deseydi biri dusup bayilcaktim
    cok tesekkur ederim hallettim yine skin yuklicem ama bakalim nolcak

Kesin skin yüklerken bi yerde hata yapmıştırsındır.. msn var mı?

• profilimde var eklersen sevinirim sana pm atmak istedim fakat profil kapali galiba
  • quote:

profilimde var eklersen sevinirim sana pm atmak istedim fakat profil kapali galiba

Flashladığın zaman haber ver.. Skini beraber yükleyelim.. Flashın bittiğinde eklicem seni..
    pm'im açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 4 Ocak 2007; 18:43:42 >
  • @Planlamacı mig33 ve flurry de problemim var. Mig33 e hiç kaydolamadım connection error diyor bende bağlantıların hepsini uçurdum. Turkcell 2222 den tekrar kurulum yaptım gene olmadı. Web oturumunun içinde birkaç bağlantı vardı şu an sadece "cepten internet" ve "media net" var.
    Sonra flurry yi denedim oda gayet güzel çalışırken çalışmamaya başladı "Network access needs to be enabled." diye bir mesaj veriyor.
    MMS de gitmiyor yeni farkına vardım.

Heralde ben GPRS bağlantısını yok ettim. Fakat internete bağlanabiliyorum nedense bende anlamadım. Ayrıca eskiden gprs bağlantısı yaptığım zaman ekranın üst solunda mavi birbirine bağlı eve benzer bir şekil çıkardı şimdi ise ortada bir karenin üstünde ve altında ok işareti çıkıyor.

Bu bağlantı işini manuel olarak halledebilirmiyiz.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seter -- 6 Ocak 2007; 16:13:39 >

• @seter iyice karıştırmışsın herşeyi.. Ben sadece turkcell kullanıyorum ve sorun yaşamadım hiç.. Sen sanırım çift hat kullandığından hatlarından birinde çalışmayınca kurcalamaşsın ayarları. web oturumlarını silmişsin. Verdiğim yedekte turkcell gprs, mms ayarları kuruluydu..Bir de mig33 için internet adlı bir oturum açmış ve bunu varsayılan web oturumu yapmıştım. mig33 için bu internet oturumuna ihtiyacın var.. Sen mms'i ve internet oturumunu silmişsin. Düzeltmekle uğraşma bence. yeniden flashla telini.. Flashtan sonra mig33'ü turkcell'den çalıştır önce.. Sonra hat değiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 6 Ocak 2007; 18:44:33 >

• Tüh ya aklıma da gelmişti şu kendi kişiselleştirmelerden sonra bir yedek alayım diye şimdi yeniden sil baştan, neyse başa gelen çekilir.
    Bu senin son flash ta flurry, mig33 ve internet ucuz tarife yani GPRS mi ?
    Teşekkürler
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seter -- 6 Ocak 2007; 19:01:08 >
  • quote:

Tüh ya aklıma da gelmişti şu kendi kişiselleştirmelerden sonra bir yedek alayım diye şimdi yeniden sil baştan, neyse başa gelen çekilir.
    Teşekkürler
    Selamlar

Evet, evet verdiğim bütün yedeklerde var bu ayarların hepsi..Hiç kurcalamA benim verdiklerimi.. Diğer hattının gprs, mms ayarlarını da kur. Ama o internet oturumunu asla silme ve varsayılan olarak kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 6 Ocak 2007; 19:14:23 >

• quote:

quote:

Tüh ya aklıma da gelmişti şu kendi kişiselleştirmelerden sonra bir yedek alayım diye şimdi yeniden sil baştan, neyse başa gelen çekilir.
    Teşekkürler
    Selamlar

Evet, evet verdiğim bütün yedeklerde var bu ayarların hepsi..Hiç kurcalamA benim verdiklerimi.. Diğer hattının gprs, mms ayarlarını da kur. Ama o internet oturumunu asla silme ve varsayılan olarak kalsın

Diğer hattıma herhangi bir ayar yapmaya gerek kalmıyor. Aynı ayarları 2 hatta kullanıyor. Kişiselleştirmeleri bitirdim flurry çalışıyor. Mig33 ü deneyecem birazdan

Hepsini helledeyim de iyi bir backup alayım

Tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.