Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyisi ben tekrar flashlıyım.. onceden indirdiğim dosyayı mı kullanayaım yoksa guncelledin mi yine? bi de skinleri silemiyorum cok yer kaplamasna ragmen cunnku ben p2ktoolsu at mode da calıstırabiliyorum yalnızca.. bi önerin var mı
  • Silmek istediğin skinleri yaz.. Ben silip tekrar bi yedek vericem sana Kameranın açılmaması video kayıt süresi uzunluğunu çok yüksek ayarlamamdan kaynaklanıyor.. Bu vereceğim yedekle sorunların çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 12:59:27 >
  • http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Telefon kilidi (kilit açma kodu): 1234
    Güvenlik kodu: 123456

Versiyonu yükledikten sonra bu kodları, kendi belirleyeceğiniz yeni kodlarla değiştirmeyi unutmayın..

Bu verdiğim sürümde, kapak açıkken dış ekranda görülen resmi istediğiniz zaman kendiniz belirleyebileceksiniz artık.. Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında, 96x 80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda resimler atın.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açın.. Bu resimlerin 96x80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin...

Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:13:58 >

• planlamacı bugun yükleyemedim ama yarın bu yeni versiyonu flashlıyacam. eger senin için cok zor olmazsa ben yalnızca moto skinini kullanıyorum. onun dısındakileri ve oyunları silip bi de minyatür yedek yollayabilirsen hayat bayram olacak. zil sesi yapmak istediğim mp3leri yükleyemiyorum cunku telefon hafızasına. eger ben p2ktoolsu calıstırabilsem kendim deniycem ama olmuyor bir türlü.
  • Husocan ne oldu yeni versiyonu yükledin mi ? Fark var mı bir öncekiyle, ben daha yeni oturabildim Pc başına. Az sonra yükleyeceğim bakalım ne olacak.
  • Az önce yükledim. Ancak TR dil paketini yüklememe gerek kalmadı. Cihaz doğrudan Türkçe açıldı. Şimdi biraz deneme yapmalıyım. İlk izlenimim: Tel oldukça farklı geldi.

Eveeet. Üstat çok iyi olmuş. Eline sağlık. Hele kapağı açmadan arama imkanı falan bir harika. Tabi youonlyliveonce ın hakkını da vermek lazım. Buraya ulaşmamızda onun katkısı çok büyük. Hepinize sonusuz teşekkürler çocuklar. V3i yeniden doğdu. Artık değiştirmem ben bu teli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

planlamacı bugun yükleyemedim ama yarın bu yeni versiyonu flashlıyacam. eger senin için cok zor olmazsa ben yalnızca moto skinini kullanıyorum. onun dısındakileri ve oyunları silip bi de minyatür yedek yollayabilirsen hayat bayram olacak. zil sesi yapmak istediğim mp3leri yükleyemiyorum cunku telefon hafızasına. eger ben p2ktoolsu calıstırabilsem kendim deniycem ama olmuyor bir türlü.

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:15:47 >

• v3i ye flashlamadan tema yüklemek mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

v3i ye flashlamadan tema yüklemek mümkün mü?

Evet mümkün. p2ktools ile yükleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

v3i ye flashlamadan tema yüklemek mümkün mü?

Evet mümkün. p2ktools ile yükleyebilirsin.

anlatabilirmisin nasıl olacağını
  • ellerine sağlık planlamacı. bu yeni halini indiriyorum hemen. flashlayınca en kısa sürede haber vericem. cok tesekkür ederim. saol.
  • @planlamacı bos durmuyorsun

eline saglık son versiyonda video mp4e döndürülmüs tekrardan bu haber güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

@planlamacı bos durmuyorsun

eline saglık son versiyonda video mp4e döndürülmüs tekrardan bu haber güzel

Eyvallah kardeşim, sağol mp4 dışında başka yenilikler de var.. Örneğin cl.gif resmini hafıza kartına yüklediğin resimler arasından istediğin zaman değiştirebilmek çok iyi oldu..

Bu arada, o konuştuğumuz işi yapmaya fırsat bulamadım bir türlü. Sana havale edebilir miyim bu topic işini Bence sen daha iyi yaparsın kesinlikle

• yeni pc topladım ben programlar uctu tabi en kısa zamanda kuralımda su yeni versiyonu birde biz deneyelim bakalım
  • son dosyanızı yükledikten sonra
    telefon hafızam 9.5 mb gözüküyo toplamda.acaba bu nden olmuş olabilir???12 mb deilmi aslında hafızası???
  • quote:

Orjinalden alıntı: swapper

son dosyanızı yükledikten sonra
    telefon hafızam 9.5 mb gözüküyo toplamda.acaba bu nden olmuş olabilir???12 mb deilmi aslında hafızası???

Bunu 3. sayfada yazdım aslında. Skinlerden kaynaklanan bir durum. Rakamsal olarak kapasite yani toplam hafıza azalmış gibi görünüyor ama aslında değişen birşey yok. Skinleri sildiğinde hafıza toplam kapasite olarak tekrar normal boyutuna (12 mb. hatta bütün skinleri ve oyun, uygulamaları silersen telefon hafızasını 12 mb.'ın üstüne çıkarabilirsin) dönüyor

Niçin böyle gösteriyor? Skin dosyalarının sistem dosyası olmasından kaynaklanıyor. Sistem dosyaları dışında kalan hafızayı, kendi hafızası olarak kabul ediyor telefon Skin sayısını ne kadar artırırsan toplam hafıza kapasitesi de aynı oranda küçülmüş gibi görünüyor..

Kısaca şunu söylemem yeterli olacak sanırım: V3i'nin aslında 12 mb'ın da üstünde hafızası var ama telefonu aldığında yüklü olan skinlerden ve diğer sistem dosyalarından dolayı toplam hafıza 12 mb görünüyor.. Anladın sen onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:40:06 >

• Merhaba, Planlamacı en son eklediğin değişikliklerle telofonumu güncelledim, fakat kapak kapalı iken itunes'da şarkıyı durdırma tuşu ve şarkı atlatma tuşu senin eklediğin yeni tuş özellikleri ile kayboldu. Senden ricam, en son yüklediğin hali çok iyi fakat ben itunes u kapağı açmadan play pause next forward yapmak istiyorum, eğer bu hali ile değiştirirsen çok sevinirim. Kolay gelsin. Birde Itune ve DAP aynı anda çalışabiliyormuş, DAP ı da yeni ekliyeceğin haline ekliyebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanoz07

Merhaba, Planlamacı en son eklediğin değişikliklerle telofonumu güncelledim, fakat kapak kapalı iken itunes'da şarkıyı durdırma tuşu ve şarkı atlatma tuşu senin eklediğin yeni tuş özellikleri ile kayboldu. Senden ricam, en son yüklediğin hali çok iyi fakat ben itunes u kapağı açmadan play pause next forward yapmak istiyorum, eğer bu hali ile değiştirirsen çok sevinirim. Kolay gelsin. Birde Itune ve DAP aynı anda çalışabiliyormuş, DAP ı da yeni ekliyeceğin haline ekliyebilirmisin.

I-Tunes kullanmadığım için bu yeni tuş kombinasyonu ile bahsettiğin özelliklerin kaybolduğunun farkında değilim, kusura bakma. Hangi tuşlarla şarkıları durdurup, şarkı atlatma yaptığını yazarsan bu tuşlara tekrar eski fonksiyonlarını kazandırıp, yeni bir yedek verebilirim

Benim verdiğim tuş kombinasyonunda sesler menüsünü kısayollara atarak, kapak kapalı iken bu menüye ulaşıp müzik dinlenebiliyor. Şarkı atlatma yapılamıyor ama şarkılar için playlistler oluşturursan playlistteki şarkıları sırayla veya shuffle açıksa rastgele çaldırabilirsin. Aslında bu tuş kombinasyonuna şarkı atlatmayı da ekleyebilirim ama bu durumda ses azaltma veya ses yükseltme özelliklerinden birini feda etmek gerekiyor ki bu da pek hoş bir durum olmuyor, karışıklığa yol açıyor.

I- tunes'da bunları yapmak mümkünse ben de i-tunes kullanırım o zaman. Sen, hangi tuşlar olduğunu yaz, o tuşları tekrar eski haline döndürücem. Aslında tahmin edebiliyorum tuşları ama bu tuşları eski haline döndürdüğümüzde kapak kapalı iken meşgule düşürme özelliği de kaybolacak sanırım. Yine de bir bakalım, belki bu özelliği bir şekilde ekleyebilirim

Sağ yanda bir tuş daha olsaydı keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Aralık 2006; 19:32:50 >

• Bahsettiğin tuşlar kapak kapalı iken sol alttaki tuş (smart key) ve sağ yandaki ses kayıt tuşu mu??
  • Planlamacı; sen ne kullanıyorsun mp3 dinlemek için DAP mı? Dap bana biraz basit gibi geldi java olduğu için, tabi fazla kullanamadım hemen karalamakta iyi değil. Ses olayını söylediğin iyi oldu, ses kısıp açmak iyi, meşgule düşürmekte kalsın, ama kısayollları açan tuş play pause olabilir. Bide son eklediğinde farkettiysen araçlar bölümünde biyerlerde Turkcell veya Aria veya Telsimin kendi menüsü olacaktı bu menü kaybolmuş, günceli öğrenmek için falan gerekli oluyordu. Görüşme esnasında Hoporle den sesi açtığımızda bulanık çıkıyor ses, farkındayım öneriler biraz fazla oldu :) kusura bakma fakat batak ve okey oyunlarının java versiyonu v3i için vardı, bi ara oynuyordum sonra silindi bidaha bulamadım, bence bu oyunlar mutlaka eklenmeli. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.