Şimdi Ara

BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
1
Favori
73.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pasamsin

gerekiyorsa oturup telefonu yeniden programlarım ama bu özelliği istiyorum inadı istiyorum yahu bu seem i yazılabilir hale getirmek lazım anladığım kadarıyla RAM ROM OLayı okunabilir kısma koymuşlar sanırım ben biraz cebelleşeyim şununla ya telefon elimde kalacak yada motorola :))

Şu anda telefondaki tek eksik bu.. Aslında seemlerde çok güzel özellikler var ama donanım olarak V3i bazılarını desteklemiyor.. Radyo vs.. Teslim raporunu sürekli yapmak için ben de çok araştırma yaptım, farklı şeyler denedim ama olmuyor.. Bi sonuç alırsan bizimle de paylaş

Örneğin seem 0032 offset 3D'de bit 1 mesaj okundu raporu özelliği ama bu bit zaten işaretli olmasına rağmen menüde böyle birşey çıkmıyor... Ya da şu andaki mevcut haliyle çıkıyor, yani her mesajda evet yapman gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Aralık 2006; 8:50:46 >

• İsteyen arkadaşlar için yakın bir zamanda kullandığım versiyonun modifiye edilmiş haliyle tekrar yedeğini vereceğim..

Bu yedekte yaptığım değişiklikler:

1. Aynı numaradan gelen çağrıların, çağrı listesinde alt alta sıralanması ve aynı numaradan gelen her bir çağrının detay bilgilerine bakabilme özelliği.
    2. 60 aranan/arayan listesi
    3. Zil tipi ayarı sessiz stilde detay (alarm ve hatırlatma) belirleyebilme..
    4. Ay ve haftaların gösteriminde pazar ile başlayan ajanda artık pazartesi ile başlıyor.
    5. Boş sms gönderebiliyorsunuz.
    6. Ayarlar-başlangıç ayarında pil tasarrufu seçeneği
    7. mp4 formatında 64 mb. video çekimi
    8. Video çekim ayarlarında video kalitesi (iyi, daha iyi, en iyi olmak üzere 3 kademe) seçeneği
    9. Mesaj menüsü-mesaj kurulumu-yazılı mesaj ayarında gprs kullan seçeneği
    10. Kapak kapalı iken mesaj geldiğinde iç ekran ve motorola logo ışığının sürekli açık kalması sorunu çözüldü..
    11. Telefon numaralarını yazarken rakamları gruplandıran tire(-) işaretini kaldırdım..
    12. Opera Mini 3.0 Türkçe
    13. Toplam 9 adet skin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 18:50:33 >

• Buraya destek veren tüm V3i cilere ve özellikle "youonlyliveonce" ve "planlamacı" ya çok çok teşekkürler.
    Ben hasbel kader V3i ci oldum. Mpx220 arızalanınca bu teli gönderdiler. Hiç bilmediğim, takip etmediğim bir cihazdı. Bir kaç aydır kullanmama rağmen alışık olduğum bir takım özelliklerin bulunmamasını yadırgadım. Bunları herkes biliyor. Bu forumu ve diğerini okudum. Benim birkaç sorum olacak. Eğer çözüm bulamazsam sanırım teli değiştimek zorunda kalacağım.
    Eğer daha önce cevaplanmışsa gözümden kaçmış olabilir, şimdiden özürlerimi sunarım.

*Ençok eksiğini hissettiğim gelen aramalarda (cevaplı--cevapsız) toplam 10 çağrının bulunması. Ben gün içinde pek çok görüşme yapıyorum ve neredeyse öğleyin ilk görüştüğüm bir kaç kişi bu listeden uçuyor.
    *Yine gelen aramalarda (cevaplı--cevapsız) Nokia larda olduğu gibi her bir arayanın birden fazla detay bilgisi tutulmuyor. En son arama kayıtta kalıyor.
    *Adres defterimde Türkçe karakterlerle başlayan isimler (örneğin İ) listenin sonunda ayrıca bir sıralamaya tabi tutuluyor.

--Bunları yeni bir yazılım versiyonu yüklemeksizin giderme imkanı var mıdır?
    --Yine bu forumda ifade edilen pek çok yazlım versiyonu oluştu sanırım. Bunların içinde yukarıda saydıklarımı giderebiliecek olan hangisidir? Zira bazılarının yapılabildiğini okumakla beraber hangi verisyon için geçerli olduğu ayrımını yapamadım.

Eğer cevaplandırabilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 2 Aralık 2006; 11:24:55 >

• Bir önceki sayfada benim verdiğim yedeği yüklersen bu sorunlarının çoğu çözülecek..Örneğin çağrı listende 50 aranan/ 50 arayan numara saklayabileceksin...İstersen bunu 60 da yapabilirim.. mesaj teslim raporunu eksik olarak yazmaman ise ilginç olmuş

Sanırım kastetiğin aynı kişi ve aynı numaradan gelen çağrılar.. Bunun da çözümü var dostum, canını sıkma..Bugün vereceğim yedeği yüklemen yeterli..

Adres defterinde I-İ ile başlayan isimlerin ilk harfini küçük yazarsan yazdığın sorunlardan bir diğeri de çözülmüş olur..

Bugün bir yedek daha vereceğim, bu yedeği yüklemeni şiddetle tavsiye ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 13:21:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

.. mesaj teslim raporunu eksik olarak yazmaman ise ilginç olmuş

Bu genel bir sorun diye düşündüğüm için hiç bahsetmedim bile.

Ayrıca ilk sayfalarda verdiğin linklerden indirmeye başladım. Ancak rapid den üst üste çok fazla download edemiyorum. Şuanda 48 dakka beklemem gerektiğini söylüyor, yada upload etmeliymişim. Neyse. Programları hele bir tam olarak edineyim. Falsh işine girişeceğim.

quote:

.. Örneğin çağrı listende 50 aranan/ 50 arayan numara saklayabileceksin...İstersen bunu 60 da yapabilirim..

Eğer yapabilirsen bu sayıyı mümkün olabilecek en üst seviyeye çıkarıp ve her bir arayanın ayrı ayrı arama bilgilerini de (mesela gün içinde 5 defa şu şu saatlerde gibi) ekleyebiir misin?

• Maximum 60 olabiliyor..

2. sorunda kastetiğin aynı kişi ve numaradan gelen çağrıların detayı sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 13:22:56 >
  • quote:

Maximum 60 olabiliyor..

Azla yetinmeyen çoğu bulamaz. Kabul.

Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 2 Aralık 2006; 13:24:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prmtr

quote:

Maximum 60 olabiliyor..

Evet

2. sorunu da çözdüm.. Aynı kişiye ait aynı numaradan gelen çağrılar artık alt alta sıralanıyor ve her birinin detay bilgisine bakabiliyorsun..

Bu özelliği ben de yeni buldum senin sayende, hiç dikkat etmemişitim buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 13:32:38 >

• quote:

quote:

quote:

Maximum 60 olabiliyor..

Evet

2. sorunu da çözdüm.. Aynı kişiden gelen çağrılar artık alt alta sıralanıyor ve her birinin detay bilgisine bakabiliyorsun..

Bu özelliği ben de yeni buldum senin sayende, hiç dikkat etmemişitim buna

Heyt be, benim de bir tuz kristali de olsa katkım mı oldu ne, çok sevindim.

Böyle giderse değiştirmem ben bu telefonu.

• Ok.. Telefonu p2ktoolsa tanıtabildiysen bugün vereceğim yedeği yüklediğinde bu sorunların çözülmüş olacak.. Tanıtma işlemini yapabildin mi? Bunu yaptıysan yüklemek çok basit..
  • Eğer kastın

http://rapid-share.com/files/915869/MOTOPHONETOOLS_4B.rar.html

linkindeki programsa kurdum ve şuanda onla telefonun içinde geziniyorum.
  • quote:

Eğer kastın

http://rapid-share.com/files/915869/MOTOPHONETOOLS_4B.rar.html

linkindeki programsa kurdum ve şuanda onla telefonun içinde geziniyorum.

O değil.. Hani şu ilk sayfada DRIVERLAR başlığı altında anlattığım olay.. Bu tanıtma işlemini mutlaka yapman gerekiyor versiyon yüklemek için..

• Tercihe göre değişir tabii ama eğer isteyen olursa telefonu bilgisayara bağladığınızda şarj olma özelliğini de kaldırabilirim..
  • olmuyor olmuyoooor.. ya deli olucam driverları bir türlü tanıtamıyorum. daha doğrusu yalnızca motorola usb modem bulunuyor.

1-Accessories Interface
    2-Data Logging MCU Interface . . .
    3-Test Command Interface

bu üçünü bulamıyor. ben de telefonun içine girebiliryorum ama p2ktools.exe bir türlü connect olmuyor. disconnected diyor hatta kapatmak istediğimde de hata veriyor: the instruction at "0x005b96cb" refernced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". click on ok to terminate the program. Click on cancel to debug the program.

planlamacı ne dediysen yapıyorum ama niye olmuyor? lütfen yardım et bana.
  • Haaa bir de Sim Kart kişilerini görmemenin bir yolu yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

olmuyor olmuyoooor.. ya deli olucam driverları bir türlü tanıtamıyorum. daha doğrusu yalnızca motorola usb modem bulunuyor.

1-Accessories Interface
    2-Data Logging MCU Interface . . .
    3-Test Command Interface

bu üçünü bulamıyor. ben de telefonun içine girebiliryorum ama p2ktools.exe bir türlü connect olmuyor. disconnected diyor hatta kapatmak istediğimde de hata veriyor: the instruction at "0x005b96cb" refernced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". click on ok to terminate the program. Click on cancel to debug the program.

planlamacı ne dediysen yapıyorum ama niye olmuyor? lütfen yardım et bana.

Olmuyorsa, bilgisayarında DENETİM MASASI telefon ve modem seçenekleri modemler sekmesindeki motorola usb modemi kaldır.. Aygıt yöneticisinde de telefon bilgisayara bağlı iken, motorolaya ait ne varsa kaldır..Herşeyi kaldırdıktan sonra önce telefonla verilen cd'yi kullanarak motorola phone (v3i itunes)'u tanıt bilgisayara.. Daha sonra p2ktoolsu tanıtma işlemine geç.. Yani usb driver 2.9'u kur.. 6 driverı kesip yapıştır.. p2ktoolsu aç..Yukarıda anlattığım işlemleri yap..

Motorola usb modemi tanıttıktan sonra anlattıklarımı uygula.. system 32\Drivers lkasörü içine tanıtmaya çalışırken daha önceden yüklediğin 6 driverı bul ve hepsini sil.. Motorola usb modemi tanıttıktan sonra 6 driverı tekrar kes yapıştır yap bu klasöre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 2 Aralık 2006; 15:02:51 >

• quote:

Haaa bir de Sim Kart kişilerini görmemenin bir yolu yok mu ?

Maalesef dostum, bunun bir yolu olduğunu sanmıyorum..
  • Offf ya download edemiyorum.Rapid hakkın doldu diyor.

zortekin@hotmail.com adresine gönderebilecek var mı.

Ben de şuanda

1- P2KDrivers2[1].9
    2- P2K_6Drivers
    3- v3i_backup_util
    4- MOTOPHONETOOLS_4B
    5- R479_G_08.B4.34R_Lang0032_reflash

var. P2k denen yok bir de sanırım esas kurulacak program yok. Onları gönderebiliecek var mı
  • bu sefer p2ktools baglandı ama yne de o 3 tane balon cıkmadı. birde v3iflexbackup.exe yi actıgımda unable to find any valid interfaces diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: husocan

bu sefer p2ktools baglandı ama yne de o 3 tane balon cıkmadı. birde v3iflexbackup.exe yi actıgımda unable to find any valid interfaces diyor.

İlginç.. p2ktools'da connected yazıyor mu??
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.