Şimdi Ara

Bastion Türkçe Yama Çalışması %100 Tamamlandı (Beta Sürüm 2.0) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
12
Favori
17.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çıkmaz.
  • Nihayet Bastion'a da sıra geldi, kurup başlayalım şu oyuna çok merak ediyorum

Teşekkürler elinize sağlık
  • ios içinde oluyor bu arada. Tek yapmanız gereken arkadaşın çeviri dosyalarını almak ve oyunu yüklemeden önce *.ipa dosyasının içinde gerekli yerdekiyle değiştirmek(7z ile mümkün). tabi ios cihazınızın jailbreakli olması gerek.
  • loading screende crash alıyorum oyuna update gelmiş ve yamayada ufak bir patch gerekiyor olabilirmi acaba ?
  • Türkçe Yamalar bölümüne taşındı. Bu klasörde olmayan bu tarz konuları görürseniz lütfen haber verin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

loading screende crash alıyorum oyuna update gelmiş ve yamayada ufak bir patch gerekiyor olabilirmi acaba ?

Ben dün denedim.Yama steam'den almış olduğum oyun ile çalışıyor,hata vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 13 Şubat 2016; 0:16:31 >
  • Teşekürler yama için
  • Sağlam oyun yama umarım hala sorunsuzdur tekrar oynayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize Sağlık :)
  • Hocam yamanız stranger's dream bölümünde çalışmıyor.Bilgilerinize...
  • ah be transistor oynayayım dedim yaması bozulmuş bastion oynayayım dedim yine bozuklular olmuş.
  • kusura bakmayin ama yamaniz cok kotu, benim inglizcem pek iyi olmamasina ragmen ingilizceni turkceden daha iyi anliyorum
  • Altyazılar Türkçe olmadı, neden acaba?
  • Kardeşim cidden teşekkür ederim ellerine sağlık sadece teşekkür etmek için hesap açtım emeğine karşılık olarak teşekkürümü iletiyorum iyi günler
  • Steam son sürüm ile uyumlu mu bu yama? 6 lira olmuş uyumluysa almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Steam son sürüm ile uyumlu mu bu yama? 6 lira olmuş uyumluysa almayı düşünüyorum.
    uyumlu mu acaba denediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikekmekyedim

uyumlu mu acaba denediniz mi

Alıntıları Göster
    Evet uyumlu

• Nintendo switch ile uyumlu mu acaba

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.