Şimdi Ara

Batarya ömrü uzun telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan Nexus 4'üm var ve bataryasından memnun değilim yoğun kullanımda iki kere şarj ile ucu ucuna çıkarıyor bir günü (telefonu alalı 2 yıl oldu bataryanın ömrüde baya kısaldı). Bunun için rahatlıkla bir günü çıkaracak gözüm pil göstergesinde olmayan bir telefon arıyorum. Tabi şuan ki donanımı düşünerek bunun çokta altında olmasını istemiyorum önereceğiniz telefonun. Aklımda bir kaç model var tabi G2, Honor 6, G7 (İşlemcisi düşük kalıyor biraz). Birde HTC modellerin pil süreleri nasıl acaba Desire 820, E8 modellerinin bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• Xperia Z3 compact
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Maksimum bütçe ve telefonda en önem verdiğiniz özellikler nelerdir.
  • G2 kullanıyorum.

3G gün boyu açık, ekran parlaklığı %50, senkronizasyon açık, mobil veri açık 3,5 saat ekran süresi alıyorum.

Edge ile kullanılırsa ihtiyaç duyuldugunda 3G açılırsa 5 saat ekran süresi alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en önem verdiğim batarya süresi ve minimum sıkıntı çıkarması yok kasa açıklığı piksel sorunu gibi. Ama dediğim gibi hocam şuan Nexus 4 kullanıyorum o yüzden donanımın bundan daha kötü olmasını istemiyorum 410 gibi. Aklımda Desire 820 var çok bilgim yok bu telefon hakkında özellikle batarya süresi hakkında. Birde Honor 6 vardı bayadır aklımda hala da var P7den daha ucuz bir fiyata geleceği söyleniyor ülkemize yakın zamanda

• G2 bildiğim bi telefon hocam yakın bi abimde vardı bide malum çok bilindik bir telefon. Yakınımda olan iki kişide de oyun oynamamalarına rağmen ekran sararması vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

G2 bildiğim bi telefon hocam yakın bi abimde vardı bide malum çok bilindik bir telefon. Yakınımda olan iki kişide de oyun oynamamalarına rağmen ekran sararması vardı

Hocam şans işi diyorlar. Telefonu yeni aldım inşallah böyle bir sıkıntı yaşamam. Bazı G2 cihazlarda problem oldugunu bilmiyordum almadan önce.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle şans işi birazda. Güle güle kullanın sıkıntı yaşamazsınız umarım
  • g7 de batarya daha sağlam ama işlemci çözünürlük düşük.En sağlam batarya Z3c ,z2 de g2 de var.Batarya için donanımdan vazgeçilmez bence.O yüzden batarya kadar donanımada bak z3c al geç derim.Düşün e8 de de z3c de de aynı batarya var e8 daha büyük ekrana sahip kaldıki z3c 720p birde ordan avantaj sağlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.