Şimdi Ara

Bataryası en uzun süre giden android telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, sürekli şarj ve priz peşinde koşmaktan yoruldum. Birgünden fazla şarjı giden telefonlar hangileri?

En iyi bataryaya sahip akıllı telefon hangisi?

• Şuan Türkiye'de piyasada satılanlar içinde en çok pili giden Note 2 herhalde.
  • Motorola razr mıydı 3000 mah bataryası vardı galiba ne oldugunu tam hatırlamıyorum araştır bi
  • eghnacr@

Motorola Razr Maxx 3300 mAh. Ancak Türkiye'de resmi olarak satılmıyor. Ancak yurtdışından bireysel ithalat olarak getirilmiş, garantisiz olarak belki bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 351.

Arkadaşlar, sürekli şarj ve priz peşinde koşmaktan yoruldum. Birgünden fazla şarjı giden telefonlar hangileri?

En iyi bataryaya sahip akıllı telefon hangisi?

Phillips tavsiye ederim
    phillipslerin bataryalari her zaman iyu olur ve muhtemelen telefonun yazilimini ve donanimini pil icin optimize ediyorlar.
    Ana android icin bu durumu arastirsan iii olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart bir kullanımda, günde yarım saat konuşma.. bir saat net sörf.. 30 dakika youtube - 30 dakika oyun oynayarak, ortalama iki gün gidiyor.. Philips W536 - 1ghz dual core işlemci.. batarya 1630 mAh
    Yoğun kullanımda, 16 saat rahat gidiyor..
    Fiyatı: 500 liraya bulunabiliyor

• Çin'den getirttiğim lenovo P770 bulabilirsen al derim.sahibinden de biri satıyordu.garanti sorun değil ise eğer.3500 mAh batarya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada;

test ettim

3g açık,ekran açık (normal kullanım yani) her 6 dakikada %1 (misal şarj %100 ise %99 oluyor) şarj yiyor.Stand by'de geceleyin sabaha kadar hiç kullanılmadığında sadece uyku modunda %3-5 şarj eksiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 1 Nisan 2013; 21:17:19 >
  • Razr Maxx

Gece 4 de sarjdan aldim. Full kullanim (3g, bol konusma ve internet). Su anda %49.

Kurcalamazsam yarin geceyi gorur. Yarin yine ayni seyleri tekrarlamak kosuluyla. Sarj sorunu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Çin'den getirttiğim lenovo P770 bulabilirsen al derim.sahibinden de biri satıyordu.garanti sorun değil ise eğer.3500 mAh batarya.

+1 ekranida cok iyi hem

• quote:

Çin'den getirttiğim lenovo P770 bulabilirsen al derim.sahibinden de biri satıyordu.garanti sorun değil ise eğer.3500 mAh batarya.

Hocam benim şu an kullandığım telefon HTC desire s, bu verileri doğru karşılaştırdığıma emin değilim ama sen telefonda internet vs. kullanmadan bu veriyi mi elde ettin acaba?

• quote:

quote:

Hocam benim şu an kullandığım telefon HTC desire s, bu verileri doğru karşılaştırdığıma emin değilim ama sen telefonda internet vs. kullanmadan bu veriyi mi elde ettin acaba?

hocam bu veriler,5-10 dakikalık wifi,3g,aramalar,kurcalamalar.yoğun bir kullanım değil yani.

diğer yorumumda dediğim gibi

3g açık internette surf yaparken 6 dakikada %1 şarj düştüğünü belirtmiştim.

diğer film,müzik dinlemede hiç test etmedim.onlarıda ayrı bir test yapmak lazım sanırım.

• quote:

quote:

quote:

hocam bu veriler,5-10 dakikalık wifi,3g,aramalar,kurcalamalar.yoğun bir kullanım değil yani.

diğer yorumumda dediğim gibi

3g açık internette surf yaparken 6 dakikada %1 şarj düştüğünü belirtmiştim.

diğer film,müzik dinlemede hiç test etmedim.onlarıda ayrı bir test yapmak lazım sanırım.

Teşekkürler hocam :) Bundan sonra akıllı telefon aldığımda ilk bakacağım şey bataryası olacak

• Galaxy S3 + 4400mah batarya 2,5 gün çıkartıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

Galaxy S3 + 4400mah batarya 2,5 gün çıkartıyor.

Böyle bir batarya takılıyormu dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

Galaxy S3 + 4400mah batarya 2,5 gün çıkartıyor.

Böyle bir batarya takılıyormu dostum?

http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Replacement-4500mAh-Extended-Battery-Back-Cover-Free-Shipping/578146287.html

böyle bi bataryadan bahsediyor sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuRovix -- 15 Nisan 2013; 16:27:03 >

• Bunun orjinali varsa hemen alacağım S3. Şarj olayından dolayı alamıyorum Android telefonları
  • lenovo p770 pil gücü çok çekici ama tuğla gibi yaw
  • motorola defy mini standart batarya ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 17 Nisan 2013; 19:41:42 >
  • sony xpreia st 27i(Sony Xpreia GO) ics 4.0.4 ekran aydınlatması yarıdan fazla ayarında kullanıldı. sistem güncelleme olmayıp sıfırdan kuruldu telefonu rootlayarak bi kaç ufak ayar yaptım ve formattan sonra ilk kullanımda (ve normal kullandım internet,sms ve arama kullanıldı) bu süreyi gördüm süreyi daha da uzatabilirsem paylaşırım tekrardan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.