Şimdi Ara

Batarya Onarım.. Hücre Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba forumda arama yaptım ama bulamadım önemli bir hususa değineceğim

Arkadaşlar acer 5520G laptop kullanıyorum, fakat batarya ömrüm yarım saate kadar düştü neredeyse
    yeni batarya çok pahalı olduğu için hücreleri değiştirmeyi düşünüyorum
    böyle bir şey mümkün müdür? (ki neden olmasın )

Uygun malzemeleri yani bataryanın pillerini nereden temin edebiliriz
    bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

iyi geceler dilerm

• laptop bataryası pil hücrelerini değiştirmek uzmanlık isteyen bir konu, notebook umun bataryası artık ömrünü doldurduğundan daha önce bende araştırmıştım, ancak edindiğim bilgi şu ki. laptop batarya hücreleriini değiştirirken batarya içerisindeki elektronik bir devreye gerekli olduğu kadar akımın sağlanması gerekiyor. şöyleki eğer direkt olarak pil hücrelerini söküp yenileriyle değiştirdiğinizde o bataryayı bir daha kullanamıyorsunuz. içerisindeki mevcut elektronik devrenin akımının hiç bir zaman kesilmemesi gerekiyor. bir nevi emniyet yada yetkisiz müdahaleleri önlemek için koruma diyebiliriz buna. ama bildiğim kadarıyla eminönün de bu değişim işini yapan bir iki dükkan var. ama onların istediği parada neredeyse orijinal pil parası.eğer pil ile kullanımı çok zorunlu değilse kafaya takmamanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.