Şimdi Ara

LiPo pil değişimi sonrası şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Corsair Hs70 Pro kablosuz kulaklığım var. 3 gün önce pili şiştiği için değiştirmek istedim. Orjinali 1000 mah olan pili 2700'e yükselttim. Kulaklığın içine bir şekilde yeni pili sığdırdım. Pil ilk geldiği şarjı bitene kadar yaklaşık 3 gün kullandım. Bu süre zarfında kablo ile şarja taktığımda şarj ışığı yanıyordu. Ancak 3 gün sonra şarj almamaya başladı. Sürekli kablo takılı kullanmak zorunda kaldım. Şu anda hiç şarj almıyor. Benim çıkan orijinal pilimde 3 renk kablo vardı. Kırmızı, siyah ve sarı. Yeni aldığım pilde sarı kablo yoktu. Sarı kabloyu iptal ettim. Sarı kablonun işlevi nedir? Sorun onu bağlamadığım için mi oluyor?

Orijinal Pil Örneği

Taktığım pil

LiPo pil değişimi sonrası şarj sorunulightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/GS4ngABPOj-k

• Çözümü basit. Eski pildeki devreyi pilden dikkatlice sökün. Yeni pile aktarın. Artık yeni piliniz de 3 kablolu olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Eski devreniz sıcaklık çıkışlı, yenisi değil. Önetildiği şekilde eski devreyi yenisine aktarmanız lazım.

Yapamazsanız, İstanbul'daysanız ve pili Birikim Pilleri'nden aldıysanız mağazaya her iki pili götürüp bu işlemi isteyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piladam kullanıcısına yanıt

hocam merhaba ben de batarya değişimi yaptım 3 pinli ikame batarya taktım linkteki ürün

sorun şu kulaklığın bildirim ışığı yanmıyor, şarj olurken yanan ışık herhangi bir sorunu olur mu , ilk başta açılmıyordu ama sonra çalıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akü şarj sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Şarj Cihazı Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    şarjlı pil sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.