Şimdi Ara

Batarya sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony bilgisayar var 6yıllık laptop sarzı 1haftadır felan hiç gitmiyor hemen kapanıyor :S Garantiside bitti ne olmuş olabilir arkadaşlar geçen elektrikler gitti yanmış olabilirmi? Birde sağlam derler sonyye hemen bozuluyor garantiside yok ne yapacağım şimdi ben

• hemen bozuluyor mu 6 yıllıkmış daha ne yapsın o makina iyi bile dayanmış
    büyük ihimalle pili ölmüştür yeni bi pil ile uzun süre kullanablirsin yine
  • bataryası bitmiş olabilir.batarya içinde temassızlılarda olabilir 6 ay olduysa alalı garanti süresi bitmemiştir garantiye yolla...
  • up hala devam edio
  • 6 ay mı 6 yıl bi doğru yazarsan
  • bence bu durumda sony nin iyi olduğu ortaya çıkıyor
  • bi 6 yıl daha çalışırsa toprağa karışır
  • laptop alalı 8 ay oldu şimdiden felç 6 yıl dayanmış daha ne istiyon benim pil 1 yıl dayansın başka bir şey istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 8 Mayıs 2011; 3:43:32 >
  • yetri kadar dayanmış zaten bataryan ölmüş olabilir değiştirmeyi dene
  • deep charge yapmayı dene benim laptop 5inci yılda hala bataryası 2 saat gidiyor, ilk günkü gibi. Tek yaptığım bataryayı tam bitirmek ve sonrada şarj etmek. hwmonitor pro diye bir program var onda "battery wear level"e bakıp buraya yazar mısın?
  • bataryanızı kullanırken aynı andada şarjdada tutuyorsanız eğer buda bataryanın ömrünü azaltmıştır...
  • daha iyi dayanmış bataryan maşallah at artık :))
  • bataryanı değiştir bi 6 yıl daha kullanırsın
  • 6 yıl dayanmış değiştir artık
  • Keşke laptopun bataryası nükleer yakıtla çalışsa değilmi? Yıllarca şarj etmeden kullanabilirdik.
  • arkadaşların da söylediği gibi iyi dayanmış batarya değiştirin düzelir :))
  • anlamıyorum 5 yıllık laptop bataryasını nie değiştiresiniz ki takılı kalsın fişe kullan öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_1866

anlamıyorum 5 yıllık laptop bataryasını nie değiştiresiniz ki takılı kalsın fişe kullan öyle

katılıyorum en az 150 lira masraf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.