Şimdi Ara

BATERİ Hİ-HAT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okuldaki baterinin hi-hat'ını yere düşürüp demirinin yamulmasına sebep olmuş bazı fırlama öğrenciler. Alttaki zil düz dururken üst zil yamuk duruyor ve dolayısıyla açık vurduğumda çok itici bir ses çıkıyor. Acaba müzik mağazaları bunu yapabilir mi yoksa yeni bir hi-hat mı almamız gerekiyor? Daha önce hiç bateri parçası için bir müzik mağazasına gitmedim bilmiyorum pek. Ayrıca söküp baktım demiri içten yamulmuş nasıl olduğunu çözemedim bende. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenilhn -- 11 Şubat 2014; 22:01:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam yüksek ihtimal yeni bir hi-hat ziline ihtiyacınız var. eğer doğru anladıysam onun tamiri çok zor olur uğraşırken tamamen kırılacağını düşünüyorum açıkcası. çok ucuz birşey de değildir. 150tl civarında başlar fiyatları. ilgili kişilere aktarın bence durumu. bozuk hi-hat ile bateri falan çalınamayacağını anlarlar zaten.
  • Sanırım hi-hat standından bahsediyorsunuz. Gerçi zilde olsa stand da olsa düzeltmeniz zor.

İnternetteki müzik mağazalarına bakıp fiyat araştırın. Başka sorunuz sorununuz olursa cevaplarım iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok sağolun teşekkürler. Müzik hocasına ileteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.