Şimdi Ara

==BATERİSTLER VE BATERİ ÇALMAYA HEVES SALANLAR BUYRUN== (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
17
Favori
254.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım güldürme beni ya dumanı bu kadar çalıyorsun git 2-4 ritim şarkı çal. işim gücüm olmasa video çekip koyar 3 enstürman ilede aynı sarkıyı süsler seni burda bi g-t ederdim de iş yani adam gbi dogru düzgün kayıt almak. değiğşik değişik trampet sesleri geliyor filan allah askına aç da videoyu kendin izle . hiç izledin mi gercekten :D alda bak hatalarına bak ondan sonra cover yapıyorum de daha saçma sapan notalara giriyorsun ben dinleyici olarak dinlemem bile seni yani.akşam akşam sinir etme adamı.yorum yaparken bir kere düşünme. burdaki herkes sana göre video koymaya kalksa işin içinden çıkılmaz. şimdi yorumları insan gibi kendine al ona göre tavsiyeleri dinle.
  • Merhaba,

Yaklaşık 10 yıldır davul çalıyorum. Birçok grupta yer aldım fakat şu anda çaldığım grubumda elektronik rock yapıyoruz. Yaklaşık 6 senedir sahnedeyim ve 4 senedir davul dersi veriyorum. Daha öncesinde ağırlıklı olarak İzmir'de birçok barda sahne aldım.

Tarz olarak bir sınırlamam yok. Hemen hemen her tarza karşı ilgiliyim ve metodolojisine çalabilecek derecede hakimim.

Atatürk Oto Sanayi'de bulunan özel stüdyoda nota ve belirli bir müfredat ile davul dersi veriyorum. Kişinin istediği tarza göre müfredatı şekillendirebiliyorum. İlgilenen arkadaşlar mail ya da telefonla bilgi alabilirler...

tel: 0555 621 35 49
    Mail: fuatkonuk83@gmail.com (Forumu her gün takip edemeyebilirim. Mail atmanız daha hızlı cevap almanıza yardımcı olacaktır.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeofSaldirgan

arkadaşım güldürme beni ya dumanı bu kadar çalıyorsun git 2-4 ritim şarkı çal. işim gücüm olmasa video çekip koyar 3 enstürman ilede aynı sarkıyı süsler seni burda bi g-t ederdim de iş yani adam gbi dogru düzgün kayıt almak. değiğşik değişik trampet sesleri geliyor filan allah askına aç da videoyu kendin izle . hiç izledin mi gercekten :D alda bak hatalarına bak ondan sonra cover yapıyorum de daha saçma sapan notalara giriyorsun ben dinleyici olarak dinlemem bile seni yani.akşam akşam sinir etme adamı.yorum yaparken bir kere düşünme. burdaki herkes sana göre video koymaya kalksa işin içinden çıkılmaz. şimdi yorumları insan gibi kendine al ona göre tavsiyeleri dinle.

:D dinliyom zaten ben yorumları rahat olsana eleştiri yapmasını bilen yapıyo senin gibi g-t etme hevesi yok millette bak lars ne güzel söylemiş metronoma çalışmaya başladım bile,o kayıt zaten prova kaydından ibaret sadece hataları görmek için yapılmış öyle prof bi iddaa yok ortada bol keseden sallama hadi öyle değil desene

• tabiki öyle haklısın. ama böyle artist artist konuşunca benimde konuşma şeklim değişti yoksa benimde eleştrilerim olacaktı
  • quote:

tabiki öyle haklısın. ama böyle artist artist konuşunca benimde konuşma şeklim değişti yoksa benimde eleştrilerim olacaktı

buyur yap bro yerli eleştiri iyidir zaten metronom çalış demeseler sap gibi çalmaya devam edicektim,metronomu açıp şarkıyı açıyorum bide parçayı nerden alıp nereye götürmüşüm kendime güldüm resmen zamanla oturucak bunlar sıkıntı yok
  • aynen öyle oluyor :D mesela iki ayak tvinlere çalış o çok işine yarar ben hiç tvin kullanmadan çalıştım biraz ayakları güçlendirdim tvin attım hafiften çok güzel oluyor. tam bir süsleme. :) bak senin işine yarayacak çok iyi kitap var elimde. bende davul hocamdan aşırmıştım :D istersen isimleri veririm. birde kendine bu değişik bir pad var baget çalışmak için ondan al karaköyden ben 15 e almıştım 25 dedi 15 e aldım çingene gibi :D
  • quote:

aynen öyle oluyor :D mesela iki ayak tvinlere çalış o çok işine yarar ben hiç tvin kullanmadan çalıştım biraz ayakları güçlendirdim tvin attım hafiften çok güzel oluyor. tam bir süsleme. :) bak senin işine yarayacak çok iyi kitap var elimde. bende davul hocamdan aşırmıştım :D istersen isimleri veririm. birde kendine bu değişik bir pad var baget çalışmak için ondan al karaköyden ben 15 e almıştım 25 dedi 15 e aldım çingene gibi :D

aynen ya banada lazım o tür kitaplardan evde davula dair bi döküman yok verebilirsen iyi olurdu anca internetten falan twin pedal benimde hoşuma gidiyo o da oturur zaten zamanla çala çala,practice padden bahsediyorsun sanırım,bende var onlardan stick-kontrolleri falan ordan çalışıyorum

• iyi iyi o bende de var çok ses çıkartıor be abi :D annem çekiç mi kullanıyorsun dio :D sanırım 15 tl ye aldım ondandır :D bende ki kitaplardan biri stick control digeri de relastic rock diye bir kitap istanbul sınırları içinde miisn :D
  • quote:

iyi iyi o bende de var çok ses çıkartıor be abi :D annem çekiç mi kullanıyorsun dio :D sanırım 15 tl ye aldım ondandır :D bende ki kitaplardan biri stick control digeri de relastic rock diye bir kitap istanbul sınırları içinde miisn :D

yok kocaeli ben stick kontrol e-book olarak var öbürünü bilmiyorum
  • hepsi aynı ya L-L-R-R bunun kombinasyonu yoksa hepsi kolpa :D
  • quote:

hepsi aynı ya L-L-R-R bunun kombinasyonu yoksa hepsi kolpa :D

çoğu aynı mantık ya aslında iş tripletlere falan gelince kayıyo biraz
  • o zaman tam kayıyo :D biraz değil :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yaklaşık 4 yıldır çalıyorum beyler tercihen alternative rock
  • adanadayken kücük de olsa bi grubum vardı 2 kere falan sahneye de çıktık şimdi üni için ista geldim burda da devam etmek istiyorum ama bakalım şimdi ortamı yakalamaya kurmaya çalışıyoruz
  • Arkadaşlar, Alternatif Rock tarzında grubumuz için baterist arıyoruz ilgililer var mı _
  • Bende bateri çalmak istiyorum ilk olarak çalışma pedi mi almalıyım yoksa dijital davul mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solbek11 -- 22 Aralık 2012; 23:56:09 >
  • lisede 5 sene hiçbir eğitim almadan çalmıştım daha sonra uzun bir ara verdim işlerden fakat 10 sene dayanabildim ve yaklaşık 2 aydır doğaç titiz'inde eğitim verdiği davulcu'da eğitim alıyorum. Bu işe heves eden arkadaşlar için şunu söyleyebilirim ki kursa gitmeden sakın yol almaya çalışmasınlar.. Çünkü yaptığınız bir çok hareketin kursa başlayınca yanlış olduğunu ve onları düzeltmek için ekstra çaba sarfetmeniz gerekiyor.

pad bu işin olmassa olmazıdır bozuyuk32 eğitime başlamadan önce ısınmak için, eve gidince derste gördüğünü çalışmak için ve stik kontrol çalışmak için en büyük yardımcın pad olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNC

lisede 5 sene hiçbir eğitim almadan çalmıştım daha sonra uzun bir ara verdim işlerden fakat 10 sene dayanabildim ve yaklaşık 2 aydır doğaç titiz'inde eğitim verdiği davulcu'da eğitim alıyorum. Bu işe heves eden arkadaşlar için şunu söyleyebilirim ki kursa gitmeden sakın yol almaya çalışmasınlar.. Çünkü yaptığınız bir çok hareketin kursa başlayınca yanlış olduğunu ve onları düzeltmek için ekstra çaba sarfetmeniz gerekiyor.

pad bu işin olmassa olmazıdır bozuyuk32 eğitime başlamadan önce ısınmak için, eve gidince derste gördüğünü çalışmak için ve stik kontrol çalışmak için en büyük yardımcın pad olacaktır.

aynen hocam son derece katılıyorum sana aynı hataya bende düştüm 4 senedir çalıyorum son noktasına geldim diyebilirim ama çok yanlış gittiğimi fark ettim baterist bi hocanın uyarmasıyla şimdi yanlışları telefi etmek için derslere başlamayı düşünüyorum o yüzden başlayacak arkadaşlar kesinlikle kursla başlasınlar hataya düşmesinler +1

• evde akustik bateri çalınırmı aparmanda oturuyoruz odayı ses yalıtımı yapsam aşağı kata ses gider mi acaba ?
  • Odaya Ses Yalıtımı Yaptırabilirsiniz
    www.adetasyapi.com
    Adetaş Yapı Market - Üretim, Toptan ve Perakende
    http://www.adetasyapi.com/product/321/ses-yalitimi-adepan.html

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.