Şimdi Ara

==BATERİSTLER VE BATERİ ÇALMAYA HEVES SALANLAR BUYRUN== (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
411
Cevap
17
Favori
254.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaşında başladım bateri çalmaya 18 yaşındayım ama 1 yıl gidemeim kursa maddi durumlardan şuan tekrar başladım ölü konuyu canlandırmak gibi olmasın :D hayalim var umarım ileride iyi bir Rock gurubunun bateristi olurum
  • merhabalar ben medeli dd 305 elektronik bateri aldım çalmaya başlıyorum ama bir türlü ayak kontrollerini öğrenemedim ellerim ve ayaklarım bağımsız çalıştıramıyorum cevaplarınızı bekliyorum ... bu arada 12 yaşındayım :D
  • Ya konuyu sey etcem ama bu konuda canli olsun ya mesela ben baslayali 3bucuk ay oldu kolay calinabilen sarki onerseniz be :Dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlayalı 4 hafta oldu benimde,güzel gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mithrandir

bende 1 senedir çalıyorum yaklaşık,buyrun benim repertuarım :

İron Maiden - Fear Of The Dark
    İron Maiden - The Trooper
    İron Maiden - Mother Russia
    Iron Maiden - Aces High
    AC/DC - Back in Black
    AC/DC - Thunderstruck
    AC/DC - TNT
    AC-DC - Highway to Hell
    System Of A Down - Sugar
    System Of A Down - Innervision
    System Of A Down - Chop Suey
    System Of A Down - Lonely Day
    Rammstein - Du Hast
    Rammstein - Ich Will
    Rammstein - Buck Dich
    Rammstein - Sonne
    Rammstein - Benzin
    Rammstein - Amerika
    Rammstein - Keine Lust
    Metallica - Master of Puppets
    Metallica - King Nothing
    Metallica - Die,Die My Darling
    Metallica - The That Day Never Comes
    Metallica - Nothing Else Matters
    Metallica - The Unforgiven
    Metallica - The Unforgiven II
    Metallica - Sad but True
    Metallica - Fuel
    Metallica - For Whom The Bell Tolls
    Metallica - Fade to Black
    Metallica - Battery
    Metallica - Enter Sandman
    Motorhead - Ace of Spades
    Motorhead - The Game
    Motorhead - Overkill
    Motorhead - God Was Never On Your Side
    Marilyn Manson - Sweet Dreams
    Marilyn Manson - Personal Jesus
    Red Hot Chili Peppers - Californication
    Red Hot Chili Peppers - Snow
    The Beatles - İmagine
    The Beatles - Let it be
    Kiss - I Was Made For Loving You
    Kiss - Live to Win
    Adele - Rolling in the Deep
    Adele - Someone Like You
    Pink Floyd - The Wall
    Gun N Roses - Welcome To The Jungle
    Manowar - Warriors of the World
    UFO - Doctor Doctor!
    Children Of Bodom - In Your Face
    Lordi - Hard Rock Halelujah
    The Eagles - Hotel California
    Drowning Pool - Bodies
    The Cranberries - Zombie
    Michael Jackson - Beat It
    Deep Purple - Smoke on the Water
    Survivor - Eye Of the Tiger
    BFS - Girl All The Bad Guys Want
    BFS - Punk Rock 101
    BFS - High School Never Ends
    Duman - Senden Daha Güzel
    Duman - Helal Olsun
    Duman- Herşeyi Yak
    Duman - Bu Akşam
    Duman - En Güzel Günüm Gecem
    Duman - Hatun
    Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
    Mor ve Ötesi - Cambaz
    Ogun Sanlisoy - Saydım
    Kargo - Yıldızların Altında
    MorteM - Dünyanın Çivisi Çıkmış
    Kurban - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
    Malt - Deprem
    Malt - Aşkın Gözü
    Malt - Arıza
    Rashit - Dinazor T*şağı

repertuar geniş şu şarkıyıda ekle ama yabancı bateri hocaları ders olarak okutuyo bunu :D

daft punk - contact

• quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

quote:

Orijinalden alıntı: The Mithrandir

bende 1 senedir çalıyorum yaklaşık,buyrun benim repertuarım :

İron Maiden - Fear Of The Dark
    İron Maiden - The Trooper
    İron Maiden - Mother Russia
    Iron Maiden - Aces High
    AC/DC - Back in Black
    AC/DC - Thunderstruck
    AC/DC - TNT
    AC-DC - Highway to Hell
    System Of A Down - Sugar
    System Of A Down - Innervision
    System Of A Down - Chop Suey
    System Of A Down - Lonely Day
    Rammstein - Du Hast
    Rammstein - Ich Will
    Rammstein - Buck Dich
    Rammstein - Sonne
    Rammstein - Benzin
    Rammstein - Amerika
    Rammstein - Keine Lust
    Metallica - Master of Puppets
    Metallica - King Nothing
    Metallica - Die,Die My Darling
    Metallica - The That Day Never Comes
    Metallica - Nothing Else Matters
    Metallica - The Unforgiven
    Metallica - The Unforgiven II
    Metallica - Sad but True
    Metallica - Fuel
    Metallica - For Whom The Bell Tolls
    Metallica - Fade to Black
    Metallica - Battery
    Metallica - Enter Sandman
    Motorhead - Ace of Spades
    Motorhead - The Game
    Motorhead - Overkill
    Motorhead - God Was Never On Your Side
    Marilyn Manson - Sweet Dreams
    Marilyn Manson - Personal Jesus
    Red Hot Chili Peppers - Californication
    Red Hot Chili Peppers - Snow
    The Beatles - İmagine
    The Beatles - Let it be
    Kiss - I Was Made For Loving You
    Kiss - Live to Win
    Adele - Rolling in the Deep
    Adele - Someone Like You
    Pink Floyd - The Wall
    Gun N Roses - Welcome To The Jungle
    Manowar - Warriors of the World
    UFO - Doctor Doctor!
    Children Of Bodom - In Your Face
    Lordi - Hard Rock Halelujah
    The Eagles - Hotel California
    Drowning Pool - Bodies
    The Cranberries - Zombie
    Michael Jackson - Beat It
    Deep Purple - Smoke on the Water
    Survivor - Eye Of the Tiger
    BFS - Girl All The Bad Guys Want
    BFS - Punk Rock 101
    BFS - High School Never Ends
    Duman - Senden Daha Güzel
    Duman - Helal Olsun
    Duman- Herşeyi Yak
    Duman - Bu Akşam
    Duman - En Güzel Günüm Gecem
    Duman - Hatun
    Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
    Mor ve Ötesi - Cambaz
    Ogun Sanlisoy - Saydım
    Kargo - Yıldızların Altında
    MorteM - Dünyanın Çivisi Çıkmış
    Kurban - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
    Malt - Deprem
    Malt - Aşkın Gözü
    Malt - Arıza
    Rashit - Dinazor T*şağı

repertuar geniş şu şarkıyıda ekle ama yabancı bateri hocaları ders olarak okutuyo bunu :D

daft punk - contact

bu baya eski ya,100-150 şarkı daha genişlemiştir herhalde geçen seneden beri.. grubumla 10-11 parçamız var,yakında albüm gelir 8D]

• Grubumuzun davulcusuna bir bateri almayı düşünüyoruz, sıfır ikinci el farketmez max. bütçe 2000 ama daha ucuza gelirse daha iyi olur

EDIT: akustik olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackteamtr -- 29 Aralık 2013; 0:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkjack

merhabalar ben medeli dd 305 elektronik bateri aldım çalmaya başlıyorum ama bir türlü ayak kontrollerini öğrenemedim ellerim ve ayaklarım bağımsız çalıştıramıyorum cevaplarınızı bekliyorum ... bu arada 12 yaşındayım :D

kaça ve nerden aldın bakalım bir anlat bende almayı düşünüyorum. Ayrıca bu yaşında bu işlere girişmişsin yıldızlı aferin sana
  • İstanbul'da uygun fiyata sertifikalı kurs var mı bildiğiniz?
  • Uzun zamandır bende de var bu heves, küçüklükten beri vurmalı çalgılar çalmaya hep özenmişimdir.3-4 senedir de bateri çalma hevesim var 1-2 ay içerisinde ders almayı düşünüyorum ama bazı sorular var kafamda.Şimdi bateri , gitar vs. gibi elinize,omzunuza alıp yanınızda götürebileceğiniz bir alet değil ve akustik bateri fiyatları da oldukça yüksek. 1-2 aylık bir alışma eğitimi olacak sanırım , ritimler,baget tutuşu,vuruş teknikleri gibi ama bu arada sıkılıp bırakmaktan da korkuyorum açıkçası çünkü kursa başlar başlamaz gitar gibi hemen alınıp bir köşeye konulacak bir alet değil, padler falan güzel ama acaba ama bu tarz şeyler bateriden soğutur mu ?.Aslında boşta müstakil ev var, seti alıp oraya koyabilirim ama o zaman da şöyle bir sıkıntı oluyor şimdi ortada grup falan yok hatta çevremde müziğe ilgili insan yok, tek başına çalışırsın ama belli bir süre sonra sıkılmaya başlanılmaz mı?Bu tip sorular kafamı kurcalıyor, bu bateri olayını götürebildiğim kadar götürmek istiyorum, çoğu kişiye saçma gelebilir belki ama bu tip nedenlerden dolayı soğurum diye de korkuyorum. Bu arada 22 yaşındayım haliyle geç kalınmış gibi geliyor biraz, birde fazlaca ellerim terler bu bir sıkıntı yaratır mı?Tecrübeli olan arkadaşlar veya yeni başlayanlar bilgi verirse sevinirim.

• Kesinlikle sıkılmassin zaten davulun basina gecince her sey degisiyor o zillere vururken aldigin zevk inanilmaz bir sey zaten bateri almani onermem cogu prof. Evine almadan sadece padlerde calisarak kendini gelistirmistir... kesinlikle baslamani oneririm sarki calmaya basladiginda zaten inanilmaz bir sey oluyor :Dd

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantak

Kesinlikle sıkılmassin zaten davulun basina gecince her sey degisiyor o zillere vururken aldigin zevk inanilmaz bir sey zaten bateri almani onermem cogu prof. Evine almadan sadece padlerde calisarak kendini gelistirmistir... kesinlikle baslamani oneririm sarki calmaya basladiginda zaten inanilmaz bir sey oluyor :Dd

Eyvallah hocam inşallah kısa bir süre sonra dersleri almaya başlayacağım, siz de mi yeni başladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Uzun zamandır bende de var bu heves, küçüklükten beri vurmalı çalgılar çalmaya hep özenmişimdir.3-4 senedir de bateri çalma hevesim var 1-2 ay içerisinde ders almayı düşünüyorum ama bazı sorular var kafamda.Şimdi bateri , gitar vs. gibi elinize,omzunuza alıp yanınızda götürebileceğiniz bir alet değil ve akustik bateri fiyatları da oldukça yüksek. 1-2 aylık bir alışma eğitimi olacak sanırım , ritimler,baget tutuşu,vuruş teknikleri gibi ama bu arada sıkılıp bırakmaktan da korkuyorum açıkçası çünkü kursa başlar başlamaz gitar gibi hemen alınıp bir köşeye konulacak bir alet değil, padler falan güzel ama acaba ama bu tarz şeyler bateriden soğutur mu ?.Aslında boşta müstakil ev var, seti alıp oraya koyabilirim ama o zaman da şöyle bir sıkıntı oluyor şimdi ortada grup falan yok hatta çevremde müziğe ilgili insan yok, tek başına çalışırsın ama belli bir süre sonra sıkılmaya başlanılmaz mı?Bu tip sorular kafamı kurcalıyor, bu bateri olayını götürebildiğim kadar götürmek istiyorum, çoğu kişiye saçma gelebilir belki ama bu tip nedenlerden dolayı soğurum diye de korkuyorum. Bu arada 22 yaşındayım haliyle geç kalınmış gibi geliyor biraz, birde fazlaca ellerim terler bu bir sıkıntı yaratır mı?Tecrübeli olan arkadaşlar veya yeni başlayanlar bilgi verirse sevinirim.

bilmiyorum o sana bagli. ha pad isine gelirsek ben 1 sene yastik ve pad ile antreman yaptim onerim 2-3 ay belki daha fazla pad calisman gerekir ona gore sıkılip sıkılmayacagina karar verirsin yani demek istedigim direk alma parana yazik olur.

davul hakkinda sormak istedigin varsa sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Uzun zamandır bende de var bu heves, küçüklükten beri vurmalı çalgılar çalmaya hep özenmişimdir.3-4 senedir de bateri çalma hevesim var 1-2 ay içerisinde ders almayı düşünüyorum ama bazı sorular var kafamda.Şimdi bateri , gitar vs. gibi elinize,omzunuza alıp yanınızda götürebileceğiniz bir alet değil ve akustik bateri fiyatları da oldukça yüksek. 1-2 aylık bir alışma eğitimi olacak sanırım , ritimler,baget tutuşu,vuruş teknikleri gibi ama bu arada sıkılıp bırakmaktan da korkuyorum açıkçası çünkü kursa başlar başlamaz gitar gibi hemen alınıp bir köşeye konulacak bir alet değil, padler falan güzel ama acaba ama bu tarz şeyler bateriden soğutur mu ?.Aslında boşta müstakil ev var, seti alıp oraya koyabilirim ama o zaman da şöyle bir sıkıntı oluyor şimdi ortada grup falan yok hatta çevremde müziğe ilgili insan yok, tek başına çalışırsın ama belli bir süre sonra sıkılmaya başlanılmaz mı?Bu tip sorular kafamı kurcalıyor, bu bateri olayını götürebildiğim kadar götürmek istiyorum, çoğu kişiye saçma gelebilir belki ama bu tip nedenlerden dolayı soğurum diye de korkuyorum. Bu arada 22 yaşındayım haliyle geç kalınmış gibi geliyor biraz, birde fazlaca ellerim terler bu bir sıkıntı yaratır mı?Tecrübeli olan arkadaşlar veya yeni başlayanlar bilgi verirse sevinirim.

bilmiyorum o sana bagli. ha pad isine gelirsek ben 1 sene yastik ve pad ile antreman yaptim onerim 2-3 ay belki daha fazla pad calisman gerekir ona gore sıkılip sıkılmayacagina karar verirsin yani demek istedigim direk alma parana yazik olur.

davul hakkinda sormak istedigin varsa sorabilirsin.

Evet sanırım en doğrusu 1 sene sonra falan davul almak olacak, henüz derslere başlamadım başladığım zaman yardım gerektikçe bu konuda sizlerden faydalanırım teşekkürler.

• deniz6 kullanıcısına yanıt
    Sayilir aslinda yeni gibi 5 ay kadar oldu kurs ile devam ediyorum ve kesinlikle baslamalisin

• Peki ne durumdasınız hocam çalabildiğiniz şarkılar var mı?Pad ile çalışmaya devam mı ediyorsunuz yoksa elleri-ayakları ayrı hareket ettirecek türden çalışmalar mı yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 10 Ocak 2014; 18:03:29 >
  • deniz6 kullanıcısına yanıt
    Hala padle calismaya devam ediyorum ve etmeliyimde cok faydasi var :Dd sarki calma konusunda Turkce Rocktan cogunu calabiliyorum
    Duman sebo athena malt :d

• Çok iyi o zaman, kolay gelsin size.
  • Ben elektro gitar ve piyano caliyorum bateriye baslamak istiyorum calmisligim var fakat gercekten baslamak istiyorum elektronik bateri alicam onerir misiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.