Şimdi Ara

==BATERİSTLER VE BATERİ ÇALMAYA HEVES SALANLAR BUYRUN== (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
17
Favori
254.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkjack

Amatör şarkılar önerir misiniz arkadaşlar?

metallica nın tüm şarkıları
  • http://darktigerdevelo p.altervista.org/ u program beni idare ediyo uzun zamandır çaladığımdan bunla tatmin oluyorum
  • Şu ana kadar yaptığım davul cover videolarımı şurada topladım , izlerseniz sevinirim.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLl7J_FHjODD6R8etEfhViRI7AOdIJjext

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 15 Temmuz 2015; 16:51:54 >
  • merakı olan açsın youtubeden drum coverleri izlesin arkadaşlar . ben öyle başladım daha sonra guitar hero oyununu oynadım şimdi kendi baterim ve studyomuz var konser planlarımız var . meraklı olan kişi zaten her an bateristi takıp edıyor
  • sen bi gelsene sen
  • arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kendi çapımda çalıyorum ama kendimi geliştirebileceğim teknikler bulmam gerek bi yardımcı olursanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: turkjack

Amatör şarkılar önerir misiniz arkadaşlar?

metallica nın tüm şarkıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 6 Ağustos 2014; 16:31:43 >

• RASP kullanıcısına yanıt
    joey çalıyor. adam coverlamıs bildiğin.
  • Kurs nerdedir nasil baslarim yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serco_ecz

SLM MİİLET BATERİ ÇALMAK İÇİN BU FLASHALR TAM SİZE GÖRE

1.
    http://www.kenbrashear.com/

2.
    http://www.buckle.com/text/content/games/2003fall_drum_set/drums.html

3.
    http://images2.flashkit.com/movies/Sound/Players/Drums-Charles_-500/Drums-Charles_-500.swf

Çok iyi olmuş tebrik ve şükranlarımı sunuyorum.

• Arkadaslar su ritmi cok sevdim ama bie turlu vuruslari cikartamadim yardimci olurmusunuz ? Nota seklinde yani .

Tesekkurler

• Lisede çalıyordum bayağı ilerletmiştim. Sınavlar, üniversite derken yıllardır çalmıyordum yakında geri dönmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

Bateri konusunda uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Twin atamıyorum. Twin atmak için evde nasıl çalışabilirim veya yöntemleri var mıdır ?

Grup arkadaşlarım twin pedalımı söküyor. Nerden nereye

• quote:

quote:

Bateri konusunda uzman arkadaşlara bir sorum olacak.
    Twin atamıyorum. Twin atmak için evde nasıl çalışabilirim veya yöntemleri var mıdır ?

Grup arkadaşlarım twin pedalımı söküyor. Nerden nereye

Hocam bikac ritim paylasir misiniz

• Uİp güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serco_ecz kullanıcısına yanıt
    ben 16 yaşındayım geç kalmadım dimi çok hevesliyim acayip hoşuma gidiyor coop3rdrumm3r vs dınlıyorum bir ara calmıstı ama şimdi derse başlamak istiyorum
  • ecemateşş E kullanıcısına yanıt
    Ben 39 yaşında başladım. 1 senedir ders alıyorum. Keşke 20 sene önce üniversite yollarımda başlasa idim şimdi yarı profesyonel olabilirdim diye düşünüyorum.

Bateri ömür boyu sürebilecek bir sevda. Yaşınızın geç olduğunu düşünmüyorum.

İmkanlarınız doğrultunda ders alın, bu işin ucundan tutun, göreceksiniz ki bırakamayacaksınız.
  • Merhaba arkadaşlar , 21 yaşındayım bateriye bayağı bir heveslendim . Vic Firth American Classic 5b baget aldım yastıkta çalışıyorum , solak olduğum için daha güçlü sol vuruşlarım (Sağı geliştirmeye çalışıyorum) benim sormak istediğim Ankarada önerebileceğiniz kurs veren bir yer var mı ? Bide ev ve yurtta kullanmak için çalışma pedi düşünüyorum sizce ne almalıyım sessiz iş gören bir şey tavsiye edebilir misiniz ? Teşekkürler.
  • meisida kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben sağlak bir insanım ve bateride zayıf olan sol elimi geliştirmeye çalışıyorum. Sağlak insan ritimde sol elini sağ eline göre daha az kullandığı için zaten zayıf olan sol elini güçlendirmesi zaman alıyor. Sol elimi güçlendirmek için open hand tekniğini kullanıp sol elimle hi hat e vurup sağ elimle trampete vuruyorum. Bu sayede ritim içinde sol elim sağ elime göre daha çok çalışıyor.

Siz solaksınız. Başta adapte olmak zaman alacaktır ancak adaptasyon zamanı geçtiğinde zaten kuvvetli olan sol elinizle trampete vururken sağ elinizle hi hat e vuracaksınız. Zayıf olan sağ eliniz, ritim içinde hi hat e vrurarak daha çok çalışacaktır. Sağlak bir insanın sol elini geliştirmek için harcayağı zamandan çok daha kısa süre içinde siz zayıf olan sağ elinizi kuvvetlendirebileceksiniz.

Ben de bir sene önce tuneldeki senkop mağazasına gittim ve pad istedim. Herhangi bir tecrübem yoktu ve üstü kauçuk olan bir pad aldım. Şu an evde hem elektronik bateri ile çalıyorum hemde pad ile arada devam ediyorum. Seyahatlerde padimi yanıma alıp etüde devam ediyorum. Ses çıkması sizin için önemli ise sessiz aramanız gerekebilir ama onun haricinde yüzey kalitesinin sizi gerçek bateride çalmaya götüren yolda çok ama çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Önemli olan düzenli ve sabırlı etüd yapmak.

Kendi eğitmenimden öğrendiğim şu; hemen hızlı ve mükemmel olmaya çalışmayın, düzenli etüdle gelişim gösterin. Unutmayın bize ders veren şu anki eğitmenler, 15-20 sene önce çok daha basit pad vs. ekipmanlarla bu işe başladılar.

Hoççakalın

• ghostrider815 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.