Şimdi Ara

Batı avrupanın çöplüğüne gideceğinize, Romanya veya Bulgaristan'a gidin! söylenen maaşlar yalan! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

üstat sen çok geri kalmışsın. şuan sekreterler 30k alıyor. 80k dan aşağı alan uzman yoktur. avrupa standartında maaş alıyorlar.

• Dogu Avrupaya bu kafayla gideceksen Turkiyede kal ordada fiyatlar ayni hatta bazi seyler daha ucuz. Avrupa medeniyeti gormek icin gidecekse medeni Avrupa topraklari Viyanadan baslar batiya dogru gider. Macaristandan itibarende biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Ağustos 2023; 12:40:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • senin yazdıkların bunlar, lakin bizim sınavcı genç arkadaşların paylaştığı uzman doktorları maaşları seninkilerden farklı. gidip uzman doktorun maaş bordrosunu koyan vardı :)

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

bordroda döner var mı?

• o kadar anlamıyorum. yanılmıyorsam maaş bordrosunda geçen sene 8.000 lira yazıyordu. polis maaşından halliceydi işte.

• Dogu Avrupaya Ortadogulular bile tenezzul etmiyor ise, insanlari ortadogulunun hiristiyanlari oldugu icindir. Yani kisaca bos baslik. Konusahibi Bulgar Gocmeni ama kendi Almanyada yada Turkiyede yasiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Ağustos 2023; 13:45:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

inanmayın öyle bordroya. hastanenin yatırdığı para sağlık bakanlığının yatırdığının iki katı. eski sevgilim hemşireydi, onlarda döner ''az''. geçen yıl maaşı 12, geliri 18'di.

• birader benzer meslekten eğitimini tamamladı ama hiç o işe girmedi. Arkadaşı vardı bu ambulans hemşirliği yapan, mesela çocuk çoktan o işini bıraktı ve tır sürüyor. biraderle planları var; birader buradan C ehliyeti alıp 12 tonluk kamyon sürecek ve şirket açacağı için bu arkadaşını da buraya getirecek.

durum o kadar iyi olsaydı, o çocuk herhalde buraya gelmezdi.

• en çok like alan, "ben engelderede 15.000 euroya bara demeyom" diyen Insanno8693 patlamış :D mileti de gaza getirdi. aha bizim millete işte böylesi yaranıyor :D

• Reis bende Bulgaristan'a gittim de Bulgaristanda duran genç göremedim. Hepsi Almanya, İsveç neyse Avrupa'da.

Yanlış anlama ama bu adamlar kendi ülkelerinin güzelliklerini senin gibi göremiyorlar mı nedir. Hatta nüfus sayımında oradaydım bildiğin koca köyde genç, çocuk yok. Kocaman bir huzurevi gibi. He bazı açılardan bu güzel sessiz, sakin insan yok lakin maaşlar da yerlerde.

Maaş konusunda Türkiye'den daha kötü dünyada çok az ülke kaldı onlardan biri de Bulgaristan. Param olsa nerede yaşarım, kafam rahat olsun diye Bulgaristan'da yaşamayı tercih ederim bende ama gel gelelimki Bulgaristan'da para yok. Dediğin mesleklerle ilgili bilgim yok o konuda birşey diyemiyorum ama BG'de söylediğin gibi cennette değil ne yazık ki.

• Türkiye, Bulgaristan'dan çok çok daha gelişmiş ve ucuz bir ülke.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.