Şimdi Ara

BATMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

quote:

Orjinalden alıntı: bilim-adamı

joker gene oynasında ne çıkarsa çıksın. joker filmin sonunda ölmediğine göre filmin devamı gelecek.

Joker sizlere ömür

sanırım penguen ve soru işareti gelecek.

Yine Jim Carrey oynasın.

Daha önce forumda açılan bir konuda Eddie Murphy ile anşaştıkları yazıyordu ama inşallah doğru değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Daha önce forumda açılan bir konuda Eddie Murphy ile anşaştıkları yazıyordu ama inşallah doğru değildir.

Fake çıktı o haber.
  • quote:

quote:

quote:

joker gene oynasında ne çıkarsa çıksın. joker filmin sonunda ölmediğine göre filmin devamı gelecek.

Joker sizlere ömür

Yine Jim Carrey oynasın.

Yok be. Jim Carrey'i ben yakıştıramıyorum Batman filmine. Gerçi önceki oynadığında baya iyiydi de. Bale'in oynadığı, Nolanların Batman serisi daha ciddi bi seri. Başka biri lazım.

• Batman'in, Tim Burton tarafından çekilen ilk 2 filmi dışında hiçbirini sevmemiştim. Hele o George Clooney'li olanı. Batman & Robin miydi o ? Bu seriye ilk defa adım atacak adama bunu seyretttir, bir daha yarasa görse sinkaf eder. O derece yani.

Neyse ki, Begins ve DK ile tekrar adama döndü seri, inşallah böyle devam ederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

The Dark Night Returns
    The Dark Night Forever
    The Dark Night & Robin
    The Dark Night Begins

Böyle devam etsin gene seri ....

Abi adamlar bu kadar yaratıcı olamazlar bence
  • Orjinalden alıntı: OnuR

The Dark Knight çıkan son filmi.
    [/quo
    son.......
  • quote:

quote:

Joker sizlere ömür

Gerçek mi öldü gardaş joker karakteri süper ya tüh tüh. bari başka joker karakteri bulsunlarda devamı gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Batman'in, Tim Burton tarafından çekilen ilk 2 filmi dışında hiçbirini sevmemiştim. Hele o George Clooney'li olanı. Batman & Robin miydi o ? Bu seriye ilk defa adım atacak adama bunu seyretttir, bir daha yarasa görse sinkaf eder. O derece yani.

Neyse ki, Begins ve DK ile tekrar adama döndü seri, inşallah böyle devam ederler.

Evet. Clooney olan Robin'di. Hatta sarmaşık falan vardı o bölümde.

• quote:

quote:

quote:

Joker sizlere ömür

Gerçek mi öldü gardaş joker karakteri süper ya tüh tüh. bari başka joker karakteri bulsunlarda devamı gelsin.

Ee günaydın artık

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

quote:

quote:

Joker sizlere ömür

Yine Jim Carrey oynasın.

Yok be. Jim Carrey'i ben yakıştıramıyorum Batman filmine. Gerçi önceki oynadığında baya iyiydi de. Bale'in oynadığı, Nolanların Batman serisi daha ciddi bi seri. Başka biri lazım.

Riddler zaten piskopat manyak deli gibi bir şey,istedikleri kadar ciddi olsunlar Riddler'ı bozamazlar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Fake çıktı o haber.

Ohh şükürler olsun
  • Jim Carrey oynar. Ufak bi makyajla adamın manyağın tekine dönüştürebilirler. Zaten yetenek var adamda.
  • Al sana Joker.

BATMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 30 Mart 2009; 21:11:24 >
  • Bence yeni seride Jim Carrey'i oynatmazlar. Tamam, daha önce oynadığı filmde performansı süperdi ama daha önceki seride karakterleri çizgiromandaki halleride daha yakın olarak yansıtıyorlardı. Yeni seride ise karakterlerin karanlık taraflarına yoğunlaşılıyor. Bu yüzden Jim Carrey bu seferki role gitmez gibi geliyor.
  • quote:

Al sana Joker.

BATMAN

Biz eski Jokeri isteriz

• Bundan sonra çekilen batman beklenti fazla olduğu için sinemaseverleri tatmin etmicektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MikaeL_

Jim Carrey oynar. Ufak bi makyajla adamın manyağın tekine dönüştürebilirler. Zaten yetenek var adamda.

Yakışır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.