Mrb arklar resmdeki bölümde ne yapacagımı anlayamadm yardmcı olursanz sevnrm.
O odanın bulunduğu yerde sedye üzerinde bağlanmış ayakta duran bir ceset olması gerek.Cesedin hemen arka tarafında hapishane müdürü Sharp'ın(Şişman,gözlüklü) portresi var.Portrenin önüne gidip kamera açısını ekranda tak görünecek şekilde ayarla ve "X" tuşuna basılı tut.
buradan Türkçe yamayı indirsen iyi olur çünkü burası daha oyunun başları ileride daha da zorlanırsın gibi geliyor.
Oyuna yeni başlayanlar biraz daha bekleyip %100 tamamlanmış Türkçe yamasını indirebilirler. Daha anlayarak oynayacağınıza garanti veriyorum.
saolun beyler ALLAH Razı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Oyuna yeni başlayanlar biraz daha bekleyip %100 tamamlanmış Türkçe yamasını indirebilirler. Daha anlayarak oynayacağınıza garanti veriyorum.
venomtrk yaptığın çeviri çok başarılı senin yaptığın çeviriyle oynuyorum yüzde 4ünü filan bitirdim oyunun.diğer versiyonu ne zaman çıkaracaksın? altyazılı oynayalım erken çıkacaksa :)
quote:
Orijinalden alıntı: blackenedd
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
venomtrk yaptığın çeviri çok başarılı senin yaptığın çeviriyle oynuyorum yüzde 4ünü filan bitirdim oyunun.diğer versiyonu ne zaman çıkaracaksın? altyazılı oynayalım erken çıkacaksa :)
haftasonuna kadar kesin çıkaracağım
yeni başlayanlara farklı oyunlar oynamalarını tavsiye ediyorum
Oyunu yarın alabilirim. Çok güzel bir oyuna benziyor . Sabırsızlıkla bekliyorum. Türkce yamada kurcam süper olcak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme