Şimdi Ara

Batman Arkham City - Catwoman DLC ile İlgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar dün oyunu aldım ancak Kedi Kadın DLC için verilen kod çalışmadı. Hemen aklıma kodun kullanılmış olabileceği geldi tabi. Ama yabancı trophy forumunda İtalyan bir oyuncunun da aynı sorunla konu açtığını gördüm. Birkaç kişi cevap yazmış, oyunun resmi çıkış tarihi gelmedi, kod henüz aktif olmamıştır diye...

Soru; Oyunu alıp, kodu başarılı bir şekilde girip ilgili içeriği indiren var mı?

Batman Arkham City - Catwoman DLC ile İlgili...

Güncelleme: Kod bugün çalıştı. Oyunun çıkış tarihi söylevleri doğruymuş demek ki. Oyun PAL olduğu için UK hesaptan kodu girip indirdim, US hesaptan oynuyorum sorun yok görüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Ekim 2011; 21:20:20 >

• Oyunun resmi çıkışını bekle istersen. Daha önce bir çok oyunda kod çalışmama gibi durumlar oldu, alakalı olabilir.
  • Aynı sorun Xbox cephesinde de var. Ama dün gelen update (6 MB) ile kod ve akabindeki achievement'lar aktif oldu. Hala çalışmazsa ve oyun Pal ise yarın kesin çalışır. Avrupa resmi çıkışı yarın çünkü.
  • Çoğunluğun DLC kodları çalışmamakta, Rocksteady bir açıklama yaptı bu konu hakkında. Oyunun yeni bir kopyasına sahip olduğuna dair faturayı (eBay'den ya da ikinci bir elden olmayacak), oyunun kutusunun ve dlc kodlarının resimlerini mail olarak atacaksın, sana da yeni kod yollayacaklar. Spottan aldıysan işin zor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Çoğunluğun DLC kodları çalışmamakta, Rocksteady bir açıklama yaptı bu konu hakkında. Oyunun yeni bir kopyasına sahip olduğuna dair faturayı (eBay'den ya da ikinci bir elden olmayacak), oyunun kutusunun ve dlc kodlarının resimlerini mail olarak atacaksın, sana da yeni kod yollayacaklar. Spottan aldıysan işin zor tabi.

Ohoo uzun iş o zaman. Neyse çıkış tarihiyle tekrar denerim oldu oldu, olmadı yeni kod alırız store üzerinden... Zaten önce bir Batmanle oynayayım da. Dün 3-4 saat oynadım genel durum %5'di oyunda... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Çoğunluğun DLC kodları çalışmamakta, Rocksteady bir açıklama yaptı bu konu hakkında. Oyunun yeni bir kopyasına sahip olduğuna dair faturayı (eBay'den ya da ikinci bir elden olmayacak), oyunun kutusunun ve dlc kodlarının resimlerini mail olarak atacaksın, sana da yeni kod yollayacaklar. Spottan aldıysan işin zor tabi.

Ohoo uzun iş o zaman. Neyse çıkış tarihiyle tekrar denerim oldu oldu, olmadı yeni kod alırız store üzerinden... Zaten önce bir Batmanle oynayayım da. Dün 3-4 saat oynadım genel durum %5'di oyunda... :S

Yalnız şöyle bir durum var, Catwoman'ın bölümleri ana senaryoyla birleşik, yeri geldiğinde onu kontrol ediyorsun bildiğim kadarıyla. Deus Ex'teki Explosive Mission Pack gibi yani. Menüden ayrıca seçmiyorsun.

Kendim şahsen denemedim, ama ana senaryoyla paralel ilerlediğini okumuştum bir incelemede.

• Bu arada konuyu açmamdaki amaç ilk mesajda belirttiğim oyunu alıp, kodu girip çalışan var mı?, Çünkü varsa kodun çalışmadığına kanaat getireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim siparişim daha kargoya verilmedi malesef, ama yurtdışında bu problemi yaşayan sayısı çok fazla. Buyrun link:

http://www.joystiq.com/2011/10/19/warner-solving-arkham-city-dlc-issue-with-a-simple-5-step-proces/
  • Yorumları şimdi okudum bu arada, dediğim gibi ana hikayenin içine entegre edilmiş Catwoman bölümleri. Daha ilk 1 saat içerisinde bile onu kontrol ettiğimiz bir görevi var.
  • C-TRanger , oyunu nerden aldın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 20 Ekim 2011; 10:47:58 >
  • quote:

Yorumları şimdi okudum bu arada, dediğim gibi ana hikayenin içine entegre edilmiş Catwoman bölümleri. Daha ilk 1 saat içerisinde bile onu kontrol ettiğimiz bir görevi var.

Ama oyunun açılışında 'Konuya kedi kadın tarafından bakmak istermisiniz' gibisinden bir yazı çıkıyor. Ana hikayenin içinde değil de harici bir bölüm gibi sanki. (Resident Evil 4'te olaya Ada tarafından baktığımız gibi mesela) Altta da 'kodu gir' 'kod satin al' 'kedi kadın olmadan devam et' diye seçenekler var. Ekran görüntüsü aradım bulamadım, evde de değilim şimdi...

Oyunun içinde de collectible item olarak riddle trophyleri var ve pembe olanları Kedi Kadın ile alabiliyoruz.

Oynadığım süre boyunca da ana görevlerden daha çok yan görev yapıp dolaştığım için o bahsettiğin Kedi Kadını kontrol ettiğimiz bölüme de rastlamadım

İyice kafam karıştı...

• Kodu giremediysen rastlamaman normal, narrator eşliğinde Catwoman görevini oynuyorsun ana hikayeye devam ederken. Başta sorduğu soru da büyük ihtimalle oyunun bölünmemesini istemeyenler içindir tahminimce. Kimisi sadece Batman'le oynamak isteyebilir çünkü hikaye modunda.
  • quote:

Kodu giremediysen rastlamaman normal, narrator eşliğinde Catwoman görevini oynuyorsun ana hikayeye devam ederken. Başta sorduğu soru da büyük ihtimalle oyunun bölünmemesini istemeyenler içindir tahminimce. Kimisi sadece Batman'le oynamak isteyebilir çünkü hikaye modunda.

Neyse bakalım akşama tekrar denerim. İşin ilginci kod satın al seçeneğini seçince store'a yönlendiriliyorsunuz ama orada da kod gözükmüyor. Yani Store'a gelmemiş daha.
  • Yok mu arkadaşlar oyunu alıp, kod girip sonucu söyleyebilecek?
  • Ben oyunu 2 gün önce aldım ve kod çalışıyor arkadaşlar. Herhangi bir sıkıntım olmadı o konuda. Pal oyun ve İngiltere hesabım var. Dediğiniz gibi ilk bölümlerde hemen Catwoman'la oynamaya başlanıyor.
  • Bazi kodlarda problem var, hepsinde gecerli degil..
  • O zaman ilgili kodun storea gelmesini bekleyip yeni kod alacam. Çok ilerlemeyeyim bari oyunda baştan başlarım.
  • bendede sorun var benim kodda çalışmadı
  • Aldığınız oyun hangi bölge ise o psnden kodu girin arkadaşlar.Benim oyunum 2. bölge ama genelde US hesabımın bulunduğu account dan oynuyorum.Bugün kodu girince kabul etmedi.UK hesabımın olduğu psnden girdim kabul etti.
  • bugün denedim kod çalıştı ilk denememde çıkış tarihinden önceydi o yüzden olmamış demekki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.