Şimdi Ara

Batman Arkham City Catwoman Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batman: Arkham City aldım Prenses Store'dan. İçindeki Catwoman kodunu girdiğimde ''daha önce girilmiştir ya da yanlış giriyorsunuz.'' benzeri bir uyarı geldi. Telefon edip yeni bir kod istedim ama verdikleri yeni kodu da kabul etmedi. Ne yapabilirim?

• Oyunun bölgesi neyse ona göre girmen lazım yeni psn açıp ordan indir hangi bölgeyse o psnden aç indir dlc'yi sonra kendi psn'ine geçip oyna
  • arkadaşlar bu kodlar ne işe yarıyor benim ps3 üm var arkham city nin 2. elini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu oyunun göbeğinde kod sormasın bana :)
  • TR PSN hesabından dene hocam, eğer hala hata veriyorsa kodlar kullanılmıştır. Geçmiş olsun.

quote:

arkadaşlar bu kodlar ne işe yarıyor benim ps3 üm var arkham city nin 2. elini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu oyunun göbeğinde kod sormasın bana :)

Ortasında kod sormaz hocam, batman arkham city'de kedi kadın ekstra görevleri var. Oyun içinde kedi kadınla bir çok kez karşılaşıyosun, olayların nasıl geliştiğini anlatıyor o DLC kodu.. Onsuz oynarsan kedi kadın görevlerini oynamadan, hikayeyi biraz eksik oynuyorsun diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 15 Ocak 2013; 22:06:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.