Şimdi Ara

Batman Arkham City DLC Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Hem Robin hem de Cat Woman DLC'si aldım iyi güzel burda bir sorun yok ama oyuna girince oyun bunu görmüyor ve Catwoman DLC'sinin kodunu istiyor o kadar PSN'den aldık görmüyor. USA Acoount'dan aldım bu arada. Ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Selamlar, Hem Robin hem de Cat Woman DLC'si aldım iyi güzel burda bir sorun yok ama oyuna girince oyun bunu görmüyor ve Catwoman DLC'sinin kodunu istiyor o kadar PSN'den aldık görmüyor. USA Acoount'dan aldım bu arada. Ne yapabilirim ?

oyun kaçıncı bölge, pal değil dimi
  • Oyun Pal.
  • quote:

Oyun Pal.

Oyunla ek paketlerin bölgesinin aynı olması görekir oyun 2.bölgeyse dlc'de 2.bölge olmalı amerika 1.bölgedir.Geçmiş olsun
  • yanlış yerden almışsın oyun pal ise dlcleri uk yada tr dan alıcaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UK veya TR PSN'den alman gerekirdi.
  • Arkadaşlar peki gta 4 ü us psn den alıp dlclerini tr psn den alabilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batman Arkham City Catwoman Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak103

quote:

Oyun Pal.

Oyunla ek paketlerin bölgesinin aynı olması görekir oyun 2.bölgeyse dlc'de 2.bölge olmalı amerika 1.bölgedir.Geçmiş olsun

PSN Card'dan almıştım gitti 20 $ neyse artık. Bir daha DLC'leri TR hesaptan alacağım, iyi bir ders oldu bana.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun Pal.

PSN Card'dan almıştım gitti 20 $ neyse artık. Bir daha DLC'leri TR hesaptan alacağım, iyi bir ders oldu bana.

Uk hesabınız varsa ordanda alabilirsiniz yani 2.bölge olması yeterli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun Pal.

Uk hesabınız varsa ordanda alabilirsiniz yani 2.bölge olması yeterli

TR hesabım var. İlk PS3'ü aldığımda USA üzerinden açtım sonra pass code için tr hesap açtım ama usa hesap üzerinden oynuyorum oyunları. Mesale TR PSN'den Gran Turismo 5 DLC aldım ve takır takır çalıştı. Ayrıca GOW HD Collection ve AC Revelations aldım onlar youn ama DLC'ler çalışmıştı TR PSN'de neyse sağlık olsun en azından öğrenmiş olduk.

• Arkadaşlar ben arkham city alıcağımda. Catwoman kodu olmadan oynabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

Arkadaşlar ben arkham city alıcağımda. Catwoman kodu olmadan oynabilir miyim?

oynarsın ama eksiklik olur hikayede azıcık
  • Selam arkadaşlar. Oyunu hangi bölgeden aldığımızı nasıl öğrenebiliriz steam'de?
  • quote:

Selam arkadaşlar. Oyunu hangi bölgeden aldığımızı nasıl öğrenebiliriz steam'de?

Steam de öyle bölge kodu falan varmıydı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.