Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav AMD zaten konsolları ele geçirmiş bırakında PC'de de NVIDIA birşeyler yapsın onlar olmasa PC özel exclusive efektler sunan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bütün arkham serisini oynadım. Grafikler iyiydi ama minimum olarak bir çok PC de çalışacak düzeydeydi aynı zamanda. Fakat arkham knight bildiğin yeni sistem istiyor.
  • yeni sistem değil hiç optimizasyon işine girmemişler direk koymuşlar son sistemleri, ister adam gibi sistem toplatırsın veya alırsın oynarsın toplatmassanda oynamassın demişler kısaca hocam özeti bu bir çok batman hastası severleri üzdüler
  • Arkadaşlar ben Arkham City'i verimli bir şekilde oynamıştım. Acaba benim PC bunu kaldırır mı ya ? Hiç te bilmiyorum ekran kartımın özelliklerini
  • Gereksinimleri dikkate almayın. Minimum'a yazdıkları GTX 660, PS4'ün biraz üstünde bir kart. Daha bunun Xbox One'ı var, grafikleri konsol düzeyinin altına indirme olanağımız var (oyun ayar sunmasa bile, cfg'den yapılabilir).
    660 altı kartlarla da rahatlıkla oynanacağına eminim.

İşlemci gereksinimi normal. i5 750, 6 senelik CPU ve düşük saat hızında çalışıyor. Next-gen&open world bir oyun için, garip değil.
    Core 2 Quad'la da çalıştırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Nisan 2015; 6:43:31 >
  • Unreal Engine'in config dosyalarıyla her türlü düzenlemeyi yapabiliyoruz, Depth of Field, Fog Volumes vs. düşük sistemler için gereksiz efektleri kapatarak iki katına kadar fps artışı sağlanıyordu zaten 3 oyunda birden.Minimumdan çok daha düşük bi sistem olmadığı sürece ne yapar yapar oynatırız sıkıntı yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 26 Nisan 2015; 11:40:54 >
  • Batman zaten amd kartla oynanmaz nvidia ile oynanır.
  • Beyler oyun sizce ön sipariş verilir mi? Birde harley quinn in story dlc side verilecek dimi ön sipariş verenlere. 2 ay önce baktığımda 4 challenge mapiydi şimdi story dlc si verilecrk diyor steam de biri aydinlatirsa iyi olur.

• Gereksinimleri dikkate almayın. Ekran kartı sattırma politikası bunlar. Unreal Engine ile yapılıyor Batman serisi. Optimizasyonu en iyi motor bu. Diğer 3 oyun her türlü sistemde çalışıyordu. Bu da öyle olacak. Minimum verdikleri sistem bir önceki oyunları ultrada oynatıyor. Bunda da değişen bir şey yok şehir farklı ama yapılar falan hep aynı, insanlar ve modellemeleri aynı. Grafiklerde de aman aman bir fark yok. Yani minumum sistem medium high arası oynatacaktır.

• Evet arkadaşlar yeni trailer geldi yeni trailerde catwoman, robin , azrael , nightwing , dark kinght ve ordusu birde robotlar görülmekte robotlarda arkham cityde ki robotlara benzettim ben
    işte yeni trailer

• Sistem gereksinimleri şakasından sonra joker'in yeni şakası

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Batman_Arkham_Knightin_Season_Passi_40_Dolar-78178.htm
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Bu seriye de season pass geldi demek. Ne desek boş..
  • Pc'de Türkiye için özel fiyatlandırmayı konuşmak gerekirse şuan oyun + sp 125 tl ye denk geliyor.season pass için 36 tl veriyomuş gibi değilde oyunu 125 tl ye alıyormuş gibi düşünün.O kadarda üzerinde atıp tutma gerektiren bir rakam değil bu durumda season pass,özellikle gta 5 in 180 tl olduğu göz önünde bulundurulursa...batman evrenini bilen biri için özellikle arkham city üzerinde gta kadar vakit geçirilebilecek hatta defalarca bitirilebilecek kadar detay seviyesi aşmış inanılmaz bir oyundu.bu oyun kesinlikle daha fazla kafa ütületecektir,daha trailerlardan beyin yakmaya başladı hatta.arkham cityde 77 saat oyunum bulunuyor bunda ne olur artık bilmiyorum.verdiğiniz her kuruşa değen bir oyun olacak merak etmeyin

• Ben beğendim bu olayı,zaten çok fazla da böyle ikili dövüş olacağını sanmıyorum oyun içinde ama bence GTA V kadar iyi olmuş karakter geçişi.GOTY geliyor GOTY

• Arkadaşlar elimde bu oyunun steam kodu var. GTX970 aldığım için nVidia kampanyasından geldi. GTA 5 (RGSC/steam fark etmez) öncelikli olmak üzere tekliflere göre takaslamak veya satmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 17 Mayıs 2015; 16:13:27 >
  • Oyun 2 ay geç çıksın ancak optimizasyon özürlü olmasın bence.Tamam oyunun güncel kalması için grafikleri çarpanları abartırsın ancak minimum ve orta derece için yapabileceğin son optimizasyonu yaparsın ki oyun oynanabilir olsun.
  • Bu oyun da downgrade yemişe benziyor.

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

Gerçi benim için sorun yok. Bilgisayarımın oyunu çalıştıracağını bile sanmıyorum da ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raerion -- 19 Mayıs 2015; 4:29:51 >

• Yeni eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 28 Mayıs 2015; 16:34:36 >
  • Steam den ön siparişi verdik bakalım oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım optimizasyon yönünden amd tarafında sıkıntılı olmaz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.