Bildirim
Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
İlk trailer daha iyi gibiydi, etkileyiciydi. Türkçe altyaszılı çıksın birde öyle izleyelim bakalım. -
E3 trailer'ı daha etkileyici olacaktır. -
Arkham Knight ile ilgili tahmin içerir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mizyaz
quote:
Orijinalden alıntı: Myronides
Arkham Knight ile ilgili tahmin içerir
Anlamıyormusum arkham knight tamamen yeni bir karakter başka bir karakter çıkamaz bunu rocksteady söyledi
+1
-
Yeni karakterin olması bence seriye renk katacaktır. Oyun ilerleyişi açısından City'de olduğu gibi (Alysium oynamadım) Catwoman veya Robin senaryoya dahil ederlerse tadından yenmez
Takipteyim -
Oyun ertelenmiş. -
-
Genel olarak oyun şahane! Bat mobile dönüş sürüş fiziklerine hayran oldum çok iyi. @psycho90 -
trailerla güzel gözüküyor ... -
Oyun super gorunuyor harbiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
offf on numara yapmışlar !!! ama Glide çok mu hızlıydı acaba bana mı öyle geldi neyse atmosfer süper olacak -
Yuh cahilliğin sınırlarında geziyormuşum. Duyurulduğundan beri arkham knight'ı batman'in lakabı sanıyordum. Hatta garip kostümünü görünce oyundan soğumuştum. Meğer batman arkham knight'ın kim olduğunu arıyormuş. E3 videosu harika bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar oyunun animasyon ekiplerinden Zafer çoban varmış eurogamer'e konuşmasında oyunda her detaya önem vereceklermiş oyunun ertelenmesinin sebebi ise battfıeld 4 gibi fiyasko olmaması sorunsuz hatasız çıkarmak içinmiş birde Türkçe alt yazılı çıksa çok süper olurdu -
-
2 haziran 2015'de çıkacak diye gördüm dün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Eylül 2014; 19:44:52 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Yazın ortasında batman oynanmaz, sonbaharda oynamak lazım bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
Yazın ortasında batman oynanmaz, sonbaharda oynamak lazım bunu
+1
O karanlık ve soğuk atmosfer yazın gitmez. Bu arada çıkış tarihini bilmiyorum, biri aydınlatırsa sevinirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X