Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Çalıştırır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem gereksinimleri şöyle;

Minimum System Requirements

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
    Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 660
    Graphics Memory: 2 GB
    DirectX: 11
    Network: Broadband Internet Connection Required
    Hard Drive Space: 45 GB
    Recommended System Requirements

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760
    Graphics Memory: 3 GB
    Hard Drive Space: 55 GB
    ULTRA System Requirements

Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 980
    Graphics Memory: 3 GB
    Hard Drive Space: 55 GB

Bende i7 4800mq 2.6 işlemci, 16 gb ram ve gtx 765m 2 gb vram ekran kartı var. Sizce 1366x768 çözünürlükte 50-60 fps alabilir miyim medium veya low ayarlarda?

• Hocam kimse bir şey diyemez belki sistem gereksinimleri reklam amaçlıdır aslında çok iyi optimize olmuş bir oyundur ya da tam tersidir. COD AW'in yüksek sistem gereksinimleri vardı ama her sistemde iyi çalışıyordu o yüzden çıkmadan kimse bir şey diyemez bence pre-order işine hiç girmeyin ve oyun çıktıktan sonra ki yorumları takip edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hocam kimse bir şey diyemez belki sistem gereksinimleri reklam amaçlıdır aslında çok iyi optimize olmuş bir oyundur ya da tam tersidir. COD AW'in yüksek sistem gereksinimleri vardı ama her sistemde iyi çalışıyordu o yüzden çıkmadan kimse bir şey diyemez bence pre-order işine hiç girmeyin ve oyun çıktıktan sonra ki yorumları takip edin.

En azından umut verici bir cevap aldım sonunda birisinden. Steam forumlarında herkesten 'NO no NO' görmekten bıkmıştım. Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi çıkar iyi optimize bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansoros

quote:

Hocam kimse bir şey diyemez belki sistem gereksinimleri reklam amaçlıdır aslında çok iyi optimize olmuş bir oyundur ya da tam tersidir. COD AW'in yüksek sistem gereksinimleri vardı ama her sistemde iyi çalışıyordu o yüzden çıkmadan kimse bir şey diyemez bence pre-order işine hiç girmeyin ve oyun çıktıktan sonra ki yorumları takip edin.

En azından umut verici bir cevap aldım sonunda birisinden. Steam forumlarında herkesten 'NO no NO' görmekten bıkmıştım. Teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi çıkar iyi optimize bir şekilde.

Hocam Steam forumlarında bir çok yardımcı arkadaş olduğu gibi aşırı yüksek sistemlere sahip ve düşük sistemleri direk yerin dibine sokan arkadaşlar var bir de artık sizde haklısınız ama onlarda her oyun çıkışından önce ve çıktıktan sonra bu tarz konulardan sıkıldıkları için böyle davranıyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kansoros

quote:

Hocam Steam forumlarında bir çok yardımcı arkadaş olduğu gibi aşırı yüksek sistemlere sahip ve düşük sistemleri direk yerin dibine sokan arkadaşlar var bir de artık sizde haklısınız ama onlarda her oyun çıkışından önce ve çıktıktan sonra bu tarz konulardan sıkıldıkları için böyle davranıyorlar.

Haklısınız ama kimse de cevap vermek zorunda değil, insanların kendilerini her gördüğü başlığa cevap vermek zorunda hissedip sonra da o başlığa veya açan kişiye saldırmalarını anlayamıyorum açıkçası. Sonuçta işleri forumlara cevap vermek değil seven verir sevmeyen vermez değil mi :)

• kansoros kullanıcısına yanıt
    GTX765M Masaüstünde GTX650 ayarında bir kart.GTX650 ile Mininum istenen 660 arasında ise bayağı fark var ancak oyun arkadaşın dediği gibi çok iyi optimize gelirse oynarsınız ancak bir AC Unity vakası olursa indirmeye bile değmeyecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 fps mobil kartla zor. 30fps oynatır b. ihtimalle birde minimum gereksinimler genelde konsol kalitesi grafikler için isteniyor yani daha düşük sistemde açacaktır muhtemelen düşük çözünürlükte ve düşük ayarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eke2152 -- 29 Nisan 2015; 22:14:07 >
  • Bir de şu olay var, ben bu kart ile AC:Unity'i mediumda 1366x768'de 45-55 fpsde rahat oynatıyordum. E şimdi onun minimumu da GTX 680. Gelelim Arkham Knight'a o ise GTX 660 istiyor minimum ki bu daha düşük bir kart bildiğim kadarıyla. E Ubisoft'un Unity'i ne kadar 'optimize' olarak sunduğu da bilinen birşey. Sonuç olarak ben umutlu bakıyorum aslında olaya böyle düşününce.
  • 9400gt ile batman'ın tüm serisini high-med ayarlarda bitirdim. Bunlar sadece donanım sattırmak için yapılan reklamlar.
  • Oyun çıkmadan böyle bir soruya cevap vermek imkansız dostum fakat su ana kadar ki arkham oyunları gayet iyi optimize edilmişti. Ben bu sistem gereksinimlerininde şişirme olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kimse 8x msaa açmıyor fxaa kullanıyor mesela. Ama sistem gereksinimlerini buna göre vermiş olabilirler örneğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

9400gt ile batman'ın tüm serisini high-med ayarlarda bitirdim. Bunlar sadece donanım sattırmak için yapılan reklamlar.

İyide sen o kartla old-gen seriyi bitirdin.Bu oyun next-gen.Bakalım menüye girebilecekmisin 9400GT ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seered

İyide sen o kartla old-gen seriyi bitirdin.Bu oyun next-gen.Bakalım menüye girebilecekmisin 9400GT ile

Şimdi sistemi değiştik ama yinede 10-15 fps verirdi
  • Vallahi ne diyim inşllah kaldırır yoksa ben o oyunu daha 3 yıl oynayamam :D
  • Hasta yaşıyacak meraklanmayın hemen,
    müneccin mi bu insanlar, oyunun optimizesini bilmeden veyahut kısaca oynamadan yorum getirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.