Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O Arkham Knight yani Jason Todd'du sanırım.

• Teşekkürler, Robin'i (Tim) falan göremedik sonunda.

Bir de, Çizgi Roman'a göre mi gidiyor oyun da. Bir bilginiz var mı teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamayı düşünenler kaçırmasınlar, gerçekten çok keyifli bir oyun
  • Amazon da oyun 27 dolar dijital versiyon .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun gelen updatein detaylarini bilen var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Bugun gelen updatein detaylarini bilen var mi

Aynen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

Bugun gelen updatein detaylarini bilen var mi

Genel hataların dışında Freeflow combat'ın hızı artırılmış.

quote:

It's been a while since we last spoke, but you can rest assured that we're still here, still listening, and still working hard to make sure you guys are having a great time playing Batman: Arkham Knight. We wanted to let you know to expect a little hotfix patch incoming for all platforms.

The purpose of this hotfix patch is to make a tweak to FreeFlow Combat. We became aware of some reports from high-level players that the speed of combat wasn't increasing with consecutive critical strikes following patch 1.13. With the arrival of this new hotfix patch, combat speed will once again increase as players chain together successful critical strikes. The change will be rolling out for all players over the next 48 hours.

That's all for now. Looking forward to seeing some fierce competition at the top of the leaderboard!

Be The Batman
    CODA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 9 Mart 2016; 18:53:24 >

• Arkadaşlar oyunda kolay yoldan ex kasma yöntemi var mı

• buludag89 kullanıcısına yanıt
    Ana hikayeden cok bol bol yan görev yap dostum

• oyunda 1 tane soru işaretini ne yaptıysam alamadım bugmı var ne var

riddlerın yerin altında araba ile enerji verdiğimiz bi yer var sonra arabadan fırlayıp 3 soru işaretine batarang atıyoruz ama ben bunu yapamıyorum bi türlü
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Azrael'i hapse atmadigimiz secenegi isaretledigimizi varsayarsak bence sondaki Batman Azrael'di. Oyun boyunca Azrael yeni Batman ben olacagim diyordu ve biz de olmasi icin egitiyorduk.

• Resmi forumdaki rocksteady çalışanına pm den predator glitchlerini açıklayan videolar paylaştım.combat çok bugluydu önceki oyunlara göre son patchlerle birlikte combatı daha iyi hale getirdiler umarım predatöre el atarlar.Zaten bana dönüş yaptı her bildirimi biz cevaplamasakta görüyoruz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Teşekkürler, Robin'i (Tim) falan göremedik sonunda.

Bir de, Çizgi Roman'a göre mi gidiyor oyun da. Bir bilginiz var mı teşekkürler.

Çizgi romanla benzer noktalar var ama Jason Todd, Arkham Knight olarak değil Red Hood olarak geri geliyordu çizgi romanda. Sanırım yapımcı firma çizgi romanı bilenler de ters köşe olsun istedi. Çizgi romana göndermeler var ama hikayeler aynı değil.

• Catwoman ile financial crash haritasındaki skorum.Her haritanın sadece 1 karakter için dünya sıralaması var.Önceki oyunlardaki gibi her karakter için olsaydı iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 14 Nisan 2016; 13:09:10 >

• Joker'in cati katinda, yaratiga donusmus doktoru taklit ederek korkuttugu sahne aklima geldi guldum gece gece. Adeta jokerin tepkileri icin oynadim ve bitirdim oyunu.

Joker'in kotu olmasi degil de bizim yanimizda ve bizimle kafa bulup eglenmesi daha eglenceli. Batgirl olarak oynadiimiz arkham episode'daki jokerden hic haz etmedim. Ilk iki oyunu oynamasam da tamamini izledim ama arkham knighttaki joker efsane olmus. Ozellikle yuzunun bir kismi kan lekesiyle kapli iken daha eglenceli bir palyacoya donusmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 14 Nisan 2016; 0:55:54 >
  • Ortalıkta Arkham HD remaster dedikoduları dolanıyor.Wayne Manor'daki meşhur 4-25 easter eggini herkes remaster açıklanma tarihi diye yoruyor hadi bakalım

• Oyunu yeni aldim her seyi dort dortluk guzelde batmobileden gina geldi.Hele su cloudburst tanki fitik etti beni daha da gecemedim ama bugun gecerim. Batman dedigin donanimsal avantaja sahiptir abi bunu sirf su batmobile yuzunden bozuyolar.

• Sast kullanıcısına yanıt
    O görev cidden çok sinir bozucu epey zorluyor.

BBatman dışındaki karakterler ile haritada nasıl serbest gezip dolaşabilirim? Bunu bilen varsa yardım edebilirmi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Oyunu yeni aldim her seyi dort dortluk guzelde batmobileden gina geldi.Hele su cloudburst tanki fitik etti beni daha da gecemedim ama bugun gecerim. Batman dedigin donanimsal avantaja sahiptir abi bunu sirf su batmobile yuzunden bozuyolar.

Batmobile oyunun içine etmiş resmen. Asırı sıkıcı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkham asylum ve arkham city'i bitirmiştim,bunu oynamak henüz nasip olmadı ama eminim iyidir yine

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.