|
BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (116. sayfa)
-
-
devam edebilsem icabina bakariz da hangi birine bilmem,çok vakit yok,ust uste plus oyunlari da geliyor,bloodborne yarim kaldi,fifa fut takinti oldu illa kuracam bir kadro,birde ustune RDR2 nin acik dunyasi derken kaybolduk sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetenek puanlarını sıfırlama imkanı var mı? -
Oyunu bitirdim kaç zaman sonra şimdi eskilere taktım bi vakitte onları da alam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar pc de tekrar başladım oyuna ama şu profesör pyg yi masa başında nasıl deviriyoruz takıldım kaldım orda pc de hangi tuş kombinasyonu masa mavi oluyor ama basmadığım tuş kalmadı -
Ben hayatımda bu kadar kamera ile boğuştuğum oyun oynamadım sürekli bir sağa bir sola, arada poz alıcam diye çıldırtacak. Kamerayı ben çekiyorum o çekiyor. İstemediğim yöne dönüyor.
Dövüş mekanikleri ise çalışmıyor kendi kendine oynuyor dediklerimi yapmıyor, animasyon giriyor counter yapıcam bitene kadar bırakmıyor adam vuruyor, batarang atayım diyorum arkasını dönüp duvara atıyor, istediğim adama doğru çekmeye çalışıyorum kamera saçma sapan dönüp beni önlerine fırlatıyor. Bazen adama uçup vuruyor, bazen havaya yumruk sallıyor.
Batmobile konusu saçmalığa dönmüş gerekli gereksiz her bölümde var, sokakta tank savaşı yapıyoruz hikayenin ciddiyeti yerlerde. Hele kobra tank olayı ne? Arkasından gizlice yaklaşacam da sabitleyip vuracak neden?
Grafikler, şehir atmosferi güzel, sesler iyi ama oyun sinir etmek için tasarlanmış sanki.
Sağ analogunuz bozuk olabilir mi hocam?quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-
Ben hayatımda bu kadar kamera ile boğuştuğum oyun oynamadım sürekli bir sağa bir sola, arada poz alıcam diye çıldırtacak. Kamerayı ben çekiyorum o çekiyor. İstemediğim yöne dönüyor.
Dövüş mekanikleri ise çalışmıyor kendi kendine oynuyor dediklerimi yapmıyor, animasyon giriyor counter yapıcam bitene kadar bırakmıyor adam vuruyor, batarang atayım diyorum arkasını dönüp duvara atıyor, istediğim adama doğru çekmeye çalışıyorum kamera saçma sapan dönüp beni önlerine fırlatıyor. Bazen adama uçup vuruyor, bazen havaya yumruk sallıyor.
Batmobile konusu saçmalığa dönmüş gerekli gereksiz her bölümde var, sokakta tank savaşı yapıyoruz hikayenin ciddiyeti yerlerde. Hele kobra tank olayı ne? Arkasından gizlice yaklaşacam da sabitleyip vuracak neden?
Grafikler, şehir atmosferi güzel, sesler iyi ama oyun sinir etmek için tasarlanmış sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onunla ilgili değil oyunun tasarımı bu, dövüşe başladığında o seni nereye götürürse takip edeceksin ona göre davranacaksın en sevmediğim şey. Benim aklımda olanı yapmıyor, ben çeviriyorum kamerayı tekrar tersi yöne çeviriyor.
İlk defa batman oyunu oynadım zaten son olacak. Oyun bitmek üzere, sadece bitirmiş olmak için oynuyorum bütün hevesimin içine etti. Binaların tepesinden Gotham'a bakıyorum çok güzel, aşağı iniyorum düşmanlarla dövüşüyorum içim kuruyor.
Zannetmiyorum ama kamera yardımı kapatılabilir mi ayarlardan? Kurcaladiniz mi? Ben oyunun normal akışından bahsediyorsunuz sanmıştım. Combat dediğiniz gibi maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-
Onunla ilgili değil oyunun tasarımı bu, dövüşe başladığında o seni nereye götürürse takip edeceksin ona göre davranacaksın en sevmediğim şey. Benim aklımda olanı yapmıyor, ben çeviriyorum kamerayı tekrar tersi yöne çeviriyor.
İlk defa batman oyunu oynadım zaten son olacak. Oyun bitmek üzere, sadece bitirmiş olmak için oynuyorum bütün hevesimin içine etti. Binaların tepesinden Gotham'a bakıyorum çok güzel, aşağı iniyorum düşmanlarla dövüşüyorum içim kuruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 sene sonra tekrar yukledim,bir daha deneyelim diye..yok ben anlamiyorum bu tip oyunlar neyin kafasinda..nerden bulurlar boyle sacmaliklari..daha bat mobile denen kici başı ayri oynayan icatla çatidan catiya atlama vs ilk binişte nefretlik yani..veriyosun gazi üçgenle ziplatiyorsun mal gibi karsiya carpip asagiya,hadi tekrar cik yukari..hay sokim senin bat mobiline..
teneke icat bi kere de atlarsan gunaha mi girersin..luzumsuz zirvalik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 18 Nisan 2021; 21:52:32 >
dil problemi olunca gercekten hicbir keyfi yok boyle oyunlarin,badsuit V8 bilmem ne giydik mesela partal mı giydik suit mi giydik ne farki var anlamadiktan sonra..
ben arkham asylum ve city oyunlarını pc de oynamıştım.PS4 aldıktan sonra arkham knight ı sadece konsolda oynadım.
Şunu söyleyeyim, bütün serileri hard zorlukta bitiren biri olarak dualshock ile dövüşmek çok daha basit geldi.Hiç zorlanmadım desem yeridir.Sadece kanca atarken havada kameraa açısı ayarlamak zor,pc de bu çok daha rahattı.
Ama dediğim gibi, dualshock 4 ile dövüşmek mouse + klavyeye göre çok daha kaliteli ve kolay 30 fps olmasına rağmen.Ben pc de hiç zevk alamıyordum dövüşlerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: legacy of kain
dil problemi olunca gercekten hicbir keyfi yok boyle oyunlarin,badsuit V8 bilmem ne giydik mesela partal mı giydik suit mi giydik ne farki var anlamadiktan sonra..dil problemi bende de vardı hocam fakat ingilizce kolay bir dil.Her oyun diyaloğunda 1 kelime kapsanız olay çözülüyor.İngilizce okuması kolay bir dil yani, beyin zaten sahneyle diyalog arasında bağlantı kuruyor.Zor olan dili anlamak değil, konuşmak.Ben okumada baya ilerledim ama cümle kurmaya gelince okuduğumu anlatırken bi durur düşünürüm.
Heavy Rain,RE7 oyunlarını sadece oyunlardan öğrendiğim ingilizceyle anlayarak oynadım mesela.PC de Türkçe yamaları olduğu halde ingilizce oynamıştım, ağır dili olmayan oyunları ingilizce oynamaya çalışıyorum.Tavsiye ederim, ingilizce anlamak artık su içmek gibi bir ihtiyaç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 19 Nisan 2021; 4:1:18 >
-
filmini de hatirlamadigimdan oyunun epey acemisiyim,nerde ne yapilacak cozemiyorum genelde,arabayla mi arabasiz mi ucuyoruz mu kaciyoruz mu neyse du bakali alisiriz belki..
story %9 da ara sira acip devam ediyorum..spiderman daha kolay miydi dovus acaba ben alisik degilim diye mi oyle..hangi tuş kombinasyonlari kullanmak lazim silahli zibidilere karsi basit ve etkili olanlardan ?
-
> Oyun görsel olarak muazzam, ancak araba sürüş mekanikleri ve aksiyon sırasında düşmanların geliş sıralaması oldukça sıkıcı. Dövüş esnasında işler iyice karmaşıklaşıyor: iki büyük zırhlı düşman, üç kalkanlı, iki elektrikli ve iki medik bir araya geldiğinde mücadele neredeyse çekilmez hale geliyor. Kalkanlıları indirene kadar medikler düşenleri tekrar canlandırıyor. Hatta tam finisher yapacakken elektrikli düşmanlar gelip seni arkadan sersemletiyor. Düşmanların hepsini belirli bir sırayla yenmeden dövüşü kazanamıyorsun, bu da strateji özgürlüğünü kısıtlıyor.
> Kombo sayacı ise sadece eli sopalı düşmanlara karşı işe yarıyor. Batman’in aletleri de pek kullanışlı değil; dövüşlerde veya açık alanlarda etkili olamıyor. Oyunun bir kısmında gizli saldırılarla ilerledim, ancak açık alanda Batman tam bir hayal kırıklığına dönüşüyor.
> Araba sürüşüne gelirsek, kare tuşunu geri vites için kullanmışlar ve buna alışmak oldukça zordu. Özellikle **Arkham Knight**’daki kovalamaca sahnelerinde, dönüş yaparken kameranın birden uzak çekime geçmesi çok rahatsız ediciydi. Bu durum arabayı kontrol etmeyi fazlasıyla zorlaştırmış ve gereksiz bir ekleme olmuş. Ayrıca, araç sürerken sürekli savrulması ve yola kıyasla çok büyük tasarlanmış olması da rahatsız ediciydi. Daha destekli bir kontrol sistemi ekleselermiş çok daha iyi olurmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 1 Aralık 2024; 14:4:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X