Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Predator challangelarda dünya rekoru deniyorum şuan canlı yayındayım ;http://www.twitch.tv/funder23

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim

• Arkham City'den yeni rekorlarım ;
    Bu video g..tü kalkan birisine cevap niteliğinde

• Bu videoyu yukardaki mesajıma eklemeyi unutmuşum. Nedense mesajı düzelt seçeneği çıkmıyor.
  • Oyunu PC'de oynayabilme fırsatım olamadığı için (Malum optimizasyon) PS4'te oynamaya başladım.

Şunu söyleyeyim Batman'i acayip özlemişim müthiş. İnşallah bir devam oyunu gelir
  • Ps4'te oynadigim en zevkli ve beni tatmin eden oyundu.

Tabii ki bunda en buyuk etken

Joker

Trollemeleriyle, esprileriyle, sarkisiyla beni kendi tarafina cekti.

Yeni Batman degil yeni
    Joker
    oyunu istiyoruz ! :)

• Fotoğraf modunda yakaladığım bir kare ;
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Hocam Riddler görevlerini yapanın Allah bildiği gibi yapsın yemin ediyorum bıktım. Oyun Batman değil Batmobile oyunu olmuş. Batmobile için çok saçma görevler var.

Diğer oyunda böyle yapmasınlar ve Joker istiyoruz
  • Riddler bulmacalarina dokunmadim bile. Aşırı sinir bozucu katılıyorum.

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    1 hafta onlar ile uğraştım zannedersem 225 tane filandı bildiğin göbeğim çatladı topluycam diye...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bundan önceki bütün batman oyunlarını bitirmiş biri olarak, zamanında dibe sokulan bu oyunu alıp oynamamıştım fakat indirimle beraber aldım ve bence 2015 te çıkan witcher'ın ardından o yılın en iyi oyunu. Mutlaka oynamalısınız.
  • Oyunun kaç saat oynama süresi var tavsiye edermisiniz indirimde iken almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Oyunun kaç saat oynama süresi var tavsiye edermisiniz indirimde iken almayı düşünüyorum

Ben şahsen her şeyi yaparak bitiririm. O yüzden benim oynama sürem 55 saat falan sürmüştü. Ortalama 25-40 saat süreceğini tahmin ediyorum. Diğer batman oyunlarını sevdiyseniz bunu da seversiniz. Grafik olarak da gelişmiş zaten. O yağmur efekti yokmu..
  • Ps3'te ard arda Asylum, City ve Origin oynadığım içinmidir nedir hiç alasım gelmiyor süreklide indirime giriyor ama bir bıkkınlık geldi galiba. ilk iki oyunu %100'lediğim içinde olabilir zira Origin oynarken oyunu bitirdiğimde %35'teydim.
  • Oyun Trpsn de 39 lira oynamayanlar fırsatı kaçırmasın ilk iki oyundan kalite olarak bir eksiği yok.

• Beklenilen Easter Eggs and Secrets videosu sonunda geldi. 2 saat uzunluğunda film niyetine izlenilebilir.

Patlamış mısır isteyen ? :)

• Merhaba arkadaşlar, geçen hafta olan Steam indirimleriyle Batman: Arkham Knight Premium Edition aldım 35 liraya.

Yeni deneme fırsatım oluyor ve daha new game seçeneğine tıklamadan fark ettiğim şey ekran kartım 2 gb olduğu için ancak low ayarlarda oyunu oynayabilmem...

Oyunu iade hakkım var şuan için.

İade edip Ps4 üzerinden almak buna değer mi ?

Grafik olarak, stabil fps olarak nasıl bir oyun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta olan Steam indirimleriyle Batman: Arkham Knight Premium Edition aldım 35 liraya.

Yeni deneme fırsatım oluyor ve daha new game seçeneğine tıklamadan fark ettiğim şey ekran kartım 2 gb olduğu için ancak low ayarlarda oyunu oynayabilmem...

Ben ps4 te oynuyorum kasma olmuyor oyunda. Oyun süper. Gayet güzel tavsiye edrim.

• quote:

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta olan Steam indirimleriyle Batman: Arkham Knight Premium Edition aldım 35 liraya.

Hocam zaten o oyun pc'de ölü doğdu. Hatta çıktıktan sonra oyun geri çekildi birkaç ay sonra tekrar çıktı.

PS4'te grafikler mükemmel ve fps de stabil. Hiç sorun yaşamadan oynamıştım. Bence steam'den iade edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Hocam zaten o oyun pc'de ölü doğdu. Hatta çıktıktan sonra oyun geri çekildi birkaç ay sonra tekrar çıktı.

PS4'te grafikler mükemmel ve fps de stabil. Hiç sorun yaşamadan oynamıştım. Bence steam'den iade edin.

Zamanında Steamden geri çekildiğini biliyorum ama düşünmüştüm ki oyunu doğru düzgün bir şekilde tekrar çıkardılar...

1 saat kadar oynadım denemek için, "low" da bile ara sıra fps düşüşleri oluyor maalesef.

Neyse artık iade edeceğim.

Cevap için teşekkürler arkadaşlar.

Tam da bir Batman gecesi yapayım derken pff...

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.