Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
83.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O paket 3 oyunuda iceriyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun serisinin ağır fanatığiyim ama bu oyun olmamış. Bişeyler eksik kalmış.. Sanırım buna beni iten de her görevin amacı tanklar olması ve batmobile ile ilgili. O eski oyunların atmosferi hiç yok. Çok hevesli almştım oysaki..
  • "Şimdi Ön Siparişini ver! Şimdi tamamıyla yeniden düzenlenen ve güncellenen görselleri ile Arkham'a geri gel ve son neslin en fazla takdir toplayan iki oyununu deneyimle - Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City."

Açıklamada belirttiği üzere 2 oyun.
    Batman: Arkham Asylum
    Batman: Arkham City
    Serinin en iyi oyunları zaten bunlar.
  • oyun indirime girdi, normal 49 premium 74 tl
  • Sonunda Harley Quinn ile Psychiatrics challange'daki dünya rekorunu kırdım :)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar,

Oyunda bir türlü upgrade pointlerle aldığım hareketleri yapamıyorum. Bu hareketleri yapmak için 5 mi 8 mi combo gerekiyor? Bir de combo sütunu sarı olması ne manaya geliyor? Mesala l2+ücgen le gelecek kombo harekette durmadan düşmanı batclawla çekmeye çalışıyor.
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar çok severim hevesle oynadım diğer oyunları fakat tank patlatmaktan gına geldi resmen sırf batmobile sürmek farklı bi tat veriyor diye oynadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gun once falan aldım, bugün oynama fırsatı buldum,
    Scarecrow un yanina ilk gittiğimiz,sonrada Oracle ile bağlantı kesilen bolumdeyim
    nefes kesiciydi.

Grafikleri, karakterler, Challengelar (şimdilik sadece üç adamı bir anda etkisiz hale getirme challenge ını yaptım)

Her şey on numara

Rockstar yi buradan tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slepcek97 -- 10 Kasım 2016; 18:50:30 >
  • Slepcek97 kullanıcısına yanıt
    oyun efsane oynama fırsatın olduğu için şanslısın batmobile başlarda sıkacak ama bir alıştınmı senin için gerçek bir araç olacak. hele hele bazı yerlerde oyunun tam içine girecek batman olucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedya

oyun efsane oynama fırsatın olduğu için şanslısın batmobile başlarda sıkacak ama bir alıştınmı senin için gerçek bir araç olacak. hele hele bazı yerlerde oyunun tam içine girecek batman olucaksın

Hocam Uncharted Collection ı bitirmiştim, U Collection u verdim buhar aldım yani takas ettim aslında.Ama iyi ki bu oyunu almışım dedirtti, Uncharted serisinden hiç aşağı kalır bir yanı yok, başından kalkamadım.

Bir de, Ben Arkham Asylum ı, Origins i bitirdim, City i bitiremedim bir tek(ilk indirdiğim bilgisayarımda geforce 7300 le vardı 2 - 3 fps veriyordu, şimdi ki bilgisayarda gt 650m var fakat kayıt sorunu başa bela idi) o yüzden güvenim tamdı bu oyuna.

Bazı yerlerde bir müzik çalıyo, bir havaya giriyorum anlatamam.Kendimi Gotham Şehri nin kurtarıcısı olarak görüyorum

Bu arada adamların kafasını elektrikli olan makinaya nasıl sokacağımızı ve saldırdığı zaman üstünde kırmızı şimşek işareti oluşan adamları nasıl bloke edeceğimizi biliyor musunuz Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slepcek97 -- 11 Kasım 2016; 19:11:57 >

• Tek kelime ile efsane. Önceki oyunlarda iyiydi ama bu sefer resmen Batman'i yaşıyorsun.

Oyunu henüz bitirmedim ama pek bitsinde istemiyorum.

• Oyun şuan 49 tl sizce almalı mıyım ?

• TheMehmet1905 T kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel, fiyatta çok uygun. Tavsiye ederim.

• premium 59tl.bunu alınca tüm level dlcler dahilmi oluyor season pass le. bu season pass alınca 6ay boyunca çıkan dlcler bedava lafı kafamı karıştırdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Al benden de o kadar çok severim hevesle oynadım diğer oyunları fakat tank patlatmaktan gına geldi resmen sırf batmobile sürmek farklı bi tat veriyor diye oynadım

bu yorumdan sonra almaktan vazgeçtim. önceki oyundaki gizlice yaklaşıp yukardan sarkıp paketleme kısımlarına hasta olurdum. 10larca adamla dövüşme sahneleride can sıkıcı olurdu. gizlice düşmanı haklama+bulmaca içeren oyunları seviyorum. tank aksiyon çoksa yarıda bırakırım bunu. order 1886 daki kadar aksiyon bana yeter
    oyun öneriniz varsa belirtin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni dünya rekorlarım :P gerçi bunlar Arkham Asylum'dan.

Hothouse Prey 18 saniye

Survival Tactics Extreme 22 saniye

• Photo mode çalışmalarımdan birkaç örnek :P

• Scarecrow + Joker kombininin verdiği korku ve hazzı baska hangi oyun verebilir...

• Bir saat önce falan scarecrow lu hikayeyi bitirdim, hayatimda oynadigim en guzel oyunlardan biriydi.

Btirince K protocol e devam et gibisinden bir şeyler yazdi sizce knightfall protocol u da bitireyim mi? yoksa başka bir oyunla takas mi edeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Scarecrow + Joker kombininin verdiği korku ve hazzı baska hangi oyun verebilir...

Hocam A. Knight tünelde arkamizdan garip bir yok etme araciyla geliyor ya, orda aha ezdi ezecek diye korkudan öldüm

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.