Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Projesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tercih meselesi batmobile batwing gibi batman araçlarını ben çok severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Scarecrow ana kötü karakter olacak birisi değildi bence keşke lex lutor olaymış jokerden sonra.

Edit: yazmayı unutmuşum joker öldüğü icin ana kötü karakter olamadı bu yüzden ittirmeyle scarecrowun yetersizliğini ortbas etmeye çalıştılar bu yüzden jokerde keyif vermedi arkham asylum gibi.

Arkham city de kötüydü bu konuda profesör strangei kötü karakter yapicaz diye jokeri yediler yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 10 Eylül 2024; 23:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama ne durumda acaba?

• ViperSRT kullanıcısına yanıt

Hala çevirme aşamasındadır.

• fayzdak1ng kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, kolay gelsin.  

• _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt

Nedendir bilinmez konsol kısmına hiç destek vermediler. PS4'e oyun çıktı, PRO güncellemesi bir sürü oyuna çıktı ama bu oyuna çıkmadı, keza xbox'ada aynısı. Bir sürü dandik oyun bedava güncelleme verdi bu oyun vermedi. Sanırım yapımcı ekibi kovdularmı nedir ?

Oyun efsanedir. Batmobil dayatmasına alışıyorsunuz. Hikaye desen direkt arkham city'nin devamı, kaldıki o oyunda en güzel boss savaşlarının olduğu 3-5 oyundan birisidir. Sonu efsanedir. Uzun uzun yazmayayım. Oskarlık film kalitesinde oyun.

Gotham Knight'ı oynamıştım bu oyunun devamı diye, direkt çöp. Çöp isteyenler o oyuna baksın.

• Hocam çeviri durumu hala %55 midir sabırsızlıkla bekliyorum :D

• Beklemedeyiz, kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.