Batman: Arkham Knight oyunu, Gotham City’nin karanlık ve kaotik sokaklarında geçen bir macerayı konu alır. Joker’in ölümünden sonra şehirde suç oranları düşmüş ve Gotham nispeten sakin bir hale gelmiştir. Ancak bu sessizlik, Cadılar Bayramı gecesinde Scarecrow’un ortaya çıkmasıyla bozulur. Scarecrow, Gotham’ı yeni korku gazıyla tehdit eder ve şehirde büyük bir kaos başlar. Batman, Gotham’ı korumak için yeniden sahneye çıkar ve Scarecrow’un planlarını durdurmaya çalışır. Ancak bu sefer karşısında sadece Scarecrow değil, aynı zamanda gizemli bir düşman olan Arkham Knight da vardır. Arkham Knight, Batman’e karşı kişisel bir kin beslemekte ve onunla yüzleşmek için her türlü yolu denemektedir. Oyunun hikayesi, Batman’in hem fiziksel hem de zihinsel sınırlarını zorlayan bir mücadeleyi anlatır. Batman, Gotham’ın sokaklarında suçlularla savaşırken, aynı zamanda kendi içsel korkularıyla da yüzleşmek zorunda kalır. Bu süreçte, Batmobile de önemli bir rol oynar. Oyuncular, Batmobile’i kullanarak şehirde dolaşabilir, düşmanlarla savaşabilir ve çeşitli bulmacaları çözebilirler. Batman: Arkham Knight, serinin önceki oyunlarına kıyasla daha karanlık ve yoğun bir atmosfere sahiptir. Oyunun hikayesi, karakter gelişimi ve sürükleyici oynanışı ile oyunculara unutulmaz bir deneyim sunar. Gotham’ın yağmurlu sokaklarında Batman olarak dolaşmak, suçlularla savaşmak ve şehri korumak, oyunculara gerçek bir kahraman olma hissi verir. Bu oyun, Batman’in Gotham’ı koruma yeminini yerine getirmek için verdiği son büyük mücadeleyi anlatırken, oyunculara da derin bir hikaye ve etkileyici bir oyun deneyimi sunar. Proje Yöneticisi Çevirmen Kadrosu @aysa @demir7596 @langley024 Test Teknik Destek Sungur Tekin Çeviri Durumu: %55 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayzdak1ng -- 8 Eylül 2024; 17:22:20 > |
Batman Arkham Knight Türkçe Yama Projesi
-
-
Bu oyuna temizinden DLC'lerle beraber yüzde yüz yeni bir yama lazımdı. Umarım sıkıntısız tamamına eren bir proje olur. Elinize sağlık. -
Yapamadılar şunun gibi yeni bir oyun.
-
Rocksteady son oyunundan sonra ağzının yandığını anladı. Günümüze göre remake bile yapılsa oyuna (ihtiyacı yok) bir çok oyun dalında 1. olarak görebiliriz. Duyumlara göre de şirket tekrardan hikayeli bir batman projesinin onayını aldığını duydum.
-
Umarım olurda baştan bir komple oynarım yine artık 6. Defa mı oynarım hatırlamıyorum ama çok sevmiştim bu oyunu ve batmobileı -
Elinize sağlık eski kaliteli oyunlara temiz ve %100 yamalar lazım.
-
elinize sağlık
-
Emeğinize sağlık.
-
İşte bu emeğinize sağlık -
Hocam 7. Kez bitirteceksiniz şimdi bana. Emeğinize sağlık
-
Elinize sağlık. -
Konudan bağımsız bence en kötü batman oyunudur kendileri. -
Scarecrow için diyorsan evet ama atmosfer mekanikleri ve batmobile yüzünden benim için çok güzel bir deneyimdi 5-6 kez baştan sona oynadım.
-
emeğinize sağlık şimdiden yerimizi alalım.
-
Çok kez başlanıp yarım bırakılan bir proje. Şimdiden elinize sağlık umarım sonunu görürüz. -
Batmobilden dolayı hic beğenmedim. Serbestlik kalmamış oyunda.Herseyi onunla hallediyorsun, gidiyorsun falan. Bir de konsol grafikleri inanılmaz cok kötü oyunun. Ps 5de yükledim gözlerim kanadı. -
Hocam kapanan ekibin yaması var zaten, DLC'leri de rahatlıkla bulunuyor. Alıp uyarlayıp paylaşsanız daha az vakit kaybedersiniz.
-
Batman üçlemesini yapan ekip Rocksteady'den ayrılmıştı. Yerine gelen ekip Suicide Squad'ı yaptı Onlar Batman oyunu yapmasa daha iyi olur.
Dice'ta da benzer durum var.
-
Benim eleştirim; jokerin bilmeceleri için alakasız geçtiğim yerlere geri gitmekti. İlgi silah teknolojisi açılınca o bilmeceleri keşfetmek daha mantıklı olurdu. -
Emeğinize sağlık. Proje bitince bi tekrardan oynarım artık
Benzer içerikler
- spiritfarer türkçe yama
- blasphemous türkçe yama
- mad max türkçe yama
- resident evil 4 remake türkçe yama
- gta 5 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X