Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM ORIGINS (PS3, XBOX360, WiiU) ARKHAM ORIGINS: BLACKGATE (PSVITA, 3DS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rocksteady yapaydı eyiydi, neyse bekleyelim bakalım.
  • Bazı bilgiler:
    -Warner Montreal gözetiminde Armature Studios tarafından geliştiriliyor
    -Arkham Origins'in hemen sonrasını konu alıyor
    -Blackgate hapisanesinin bulunduğu adada geçiyor, hapisanede isyan başlamış ve Batman olayı araştırmaya geliyor
    -Açılış bölümü Gotham'da geçiyor
    -Ara sahneler 2D animasyonlarla anlatılacak, Origins'teki kadro sesleriyle mevcut Blackgate'te de
    -Platform oyunlarından aşina olduğumuz gizli odalar, geçişler olacak
    -Oyun temelinde 2 boyutlu ancak arka plan görselleri 3 boyut havası verecek (Street Fighter IV'teki gibi 2.5 boyut diyebiliriz)
    -Freeflow dövüş sistemi ve dedektif modu bu oyunda da var, ayrıca Batman tüm ekipmanlarına da sahip

Açıkçası Vita'nın tam da ihtiyacı olduğu bir oyun, mükemmel gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Bunun da cıvkı çıktı.

Şaka mısın sen?

Hayır haklı bir sebeple söylüyorum.Ilk Batman oyunlarını deli gibi oynardım.Film ile atmosfer çok iyi birbirine ayak uydurmuştu.Fakat arkhamdan sonra kararım değişti.Birçok kişinin aksine oyunu beğenemedim.

Hangi Batman oyunları acaba bunlar?

Çizgi romana en çok yaklaşan ve detaya bu kadar önem veren bir süper kahraman oyunu daha yok.

Küçük flash oyunlar tabir-i ricaitse 2D oyunları.Arkhamdan bile daha güzeller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettim, isimlerini verirsen incelemek isterim. İlk olarak 89'da Gameboy'da tanışmıştım Batman oyunları ile, şimdiye kadar çıkanların tümünü oynadım ve hiçbirinde Rocksteady'nin gösterdiği detaycılığı ve önemi göremedim. Atladığım bir şey var demek ki.

Ayrıca şöyle bir şey var ki Batman film değil, çizgi roman kahramanı. Çizgi romandaki atmosferi yakalaması çok daha mühim Batman severler için. Arkham serisi de bunu en mükemmel şekli ile yaptı ilk 2 oyunu ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 12 Nisan 2013; 17:38:18 >
  • quote:

Merak ettim, isimlerini verirsen incelemek isterim. İlk olarak 89'da Gameboy'da tanışmıştım Batman oyunları ile, şimdiye kadar çıkanların tümünü oynadım ve hiçbirinde Rocksteady'nin gösterdiği detaycılığı ve önemi göremedim. Atladığım bir şey var demek ki.

Ayrıca şöyle bir şey var ki Batman film değil, çizgi roman kahramanı. Çizgi romandaki atmosferi yakalaması çok daha mühim Batman severler için. Arkham serisi de bunu en mükemmel şekli ile yaptı ilk 2 oyunu ile.

Benim bahsettiklerim küçükken bu kraloyun vb. Flash oyun sıtelerıydı. Yani ismi siteden siteye değişir.Oynanışı fılan harıka arkhamın fakat bazı bölümler de kala kalıyorsun hareket edemıyorsun ne halt edecegını bılmeden duruyorsun
    Ama rocksteady hatalarından ders almıştır inşallah size göre iyi olan bana göre kötü olabilir.

• quote:

quote:

Merak ettim, isimlerini verirsen incelemek isterim. İlk olarak 89'da Gameboy'da tanışmıştım Batman oyunları ile, şimdiye kadar çıkanların tümünü oynadım ve hiçbirinde Rocksteady'nin gösterdiği detaycılığı ve önemi göremedim. Atladığım bir şey var demek ki.

Benim bahsettiklerim küçükken bu kraloyun vb. Flash oyun sıtelerıydı. Yani ismi siteden siteye değişir.Oynanışı fılan harıka arkhamın fakat bazı bölümler de kala kalıyorsun hareket edemıyorsun ne halt edecegını bılmeden duruyorsun
    Ama rocksteady hatalarından ders almıştır inşallah size göre iyi olan bana göre kötü olabilir.

Burada zevkler ve renkler olayı devreye giriyor. Arkham serisiyle işlenen konu ve atmosferin yanına hiçbir süper kahraman oyunu yaklaşamadı şimdiye kadar benim görüşümce. Tabi bunu kavramış olmak için ortalamanın üzerinde İngilizce bilgisi şart, çizgi filminin 20 yıldır seslendirmesini yapan ses aktörlerini toparladı adamlar bu seri için. Çok büyük emek ve çok çok çok ince detay var; sadece sıkı Batman hayranları yakalayabilir bazılarını.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackgate oyunu Vita dışında 3DS için de çıkıyordu yanılmıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Blackgate oyunu Vita dışında 3DS için de çıkıyordu yanılmıyorsam.

Evet, düzelttim başlığı ben de =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Blackgate oyunu Vita dışında 3DS için de çıkıyordu yanılmıyorsam.

Evet, düzelttim başlığı ben de =)

Tamamdır sağol
  • Jokerde olur inşallah batmanle tanismasini gormek cok isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: N3xT-Xp

oyun gelmeden blackmask olan bir kaç comic okumak lazım

comic nedir yaa çizgi roman demek çok mu zor, bir de bu adamlar Türkçe oyun istiyor, daha sen kendin Türkçe'ni kullanamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

comic nedir yaa çizgi roman demek çok mu zor, bir de bu adamlar Türkçe oyun istiyor, daha sen kendin Türkçe'ni kullanamıyorsun

tamam ergen kardesim

• Game Informer dergisinde oyunun haritası görülüyor.

BATMAN: ARKHAM ORIGINS (PS3, XBOX360, WiiU) ARKHAM ORIGINS: BLACKGATE (PSVITA, 3DS)

http://baziwood.ir/1392/01/24/batman-arkham-origins-world-map-revealed/

• quote:

quote:

quote:

tamam ergen kardesim

kimin ergen olduğu belli oluyor sen kafanı yorma
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam ergen kardesim

kimin ergen olduğu belli oluyor sen kafanı yorma

Ikiniz de boşa uğraşıyorsunuz.Ha comic,ha çizgi roman.Önemli olan ismi degil cismi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Nisan 2013; 14:14:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda New Game+ zoruluğunda bitirdiğimizde açılacak olan I Am The Night zorluk derecesi biraz baş ağrıtacak gibi. Oyunu kaydetmeden ve tek canla bizi Gotham şehrine salacaklar, bununla ilgili bir de trophy koyarlarsa tam yandık =)

Ayrıca ilk DLC "Initiation" olacakmış ve Bruce Wayne'in Ra's al Ghul ile birlikte uzak doğuda aldığı ninjitsu eğitimine şahitlik edeceğiz. İlk defa Gotham'ın dışında olacağız yani.

Oyundaki kötü karakter listesi de her geçen gün kabarıyor. Spoiler yemek istemeyenler için:

Black Mask
    Deathstroke
    The Penguin
    Deadshot
    The Joker
    Bane
    Anarky
    Copperhead
    Firefly
    Mad Hatter
    Lady Shiva
    The Riddler
    The Killer Croc
    Magpie (bu karakterin olmama ihtimali de var, oyunun soundtrack listesinde "The Thieving Magpie" adlı bir parça var; aynı zamanda klasik bir operanın adı bu)

• Turkce altyazi olsa harika olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Turkce altyazi olsa harika olurdu

Kesinlikle, 2 tane harikulade oyundan sonra konu olarak mahrum kalmamalı hiçbir oyuncu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.