Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM ORIGINS (PS3, XBOX360, WiiU) ARKHAM ORIGINS: BLACKGATE (PSVITA, 3DS) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun iyi güzel de zaten su nesile iki tane kaliteli oyun olan arkham city ve arkham asylum u yaparak bizi yeterince memnun ettiniz ve doyurdunuz. ne olurdu yani arkham origins i yapana kadar superman in oyununu yapsaydiniz be kardesim. ps3 icin bir tane superman oyunu yok. xbox ta var ama hem cok eski hem de batman serisi kadar kaliteli bir yapim degil. nalet olsun.
  • Ben Batman'den memnunum. Superman çok tercih edeceğim bir süper kahraman değil açıkçası =)
  • superman i nasil begenmiyorsunuz anlamak mümkün degil. illa kötü konusturacaksiniz arkham origins in diger iki seriden hicbir farki yok herseyiyle kopyala yapistir. biktik artik ayni seyi görmekten. superman i yapsalardi özellikleri (gücü) acisindan daha farkli, görsel efektlerin, aksiyonun bol oldugu sahaser bir oyun ortaya cikarabilirlerdi.
  • Supeman güçleri itibari ile oyununun yapımı daha zor. Yenilmez adam neredeyse. Çocuk oyunu olarak döşe gitsin ama batman gibi ciddi bir oyun superman e uygun değil güçleri ve evreni itibari ile. Yapılsa dahi batman kalitesinin yakalanacağını düşünmüyorum ve o ciddiyete, gerçekçiliğe sahip bir oyun olmayacağını idda ediyorum.

Ayrıca batmanin 2 oyunuda müthiş. Özellikle arkham city bence skyrim ide geçerek o yıl goty olmalıydıki kafa kafaya gidiyorlardı. Ben doymadım batman e. Origins ide 4 gözle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 30 Eylül 2013; 12:32:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben arkham origins i kötülemiyorum yanlis anlasilmasin. superman yada ne bilim the flash in oyununu yapsalardida degisik bir lezzet sunsalardi diyorum. batman iki serisiylede yeterince memnun etti bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

superman i nasil begenmiyorsunuz anlamak mümkün degil. illa kötü konusturacaksiniz arkham origins in diger iki seriden hicbir farki yok herseyiyle kopyala yapistir. biktik artik ayni seyi görmekten. superman i yapsalardi özellikleri (gücü) acisindan daha farkli, görsel efektlerin, aksiyonun bol oldugu sahaser bir oyun ortaya cikarabilirlerdi.

Zevkler ve renkler tartisilmaz demisler, ama aciklayayim; genel olarak DC evrenini sevmem, Marvel her zaman tercihimdir. Batman'e olan hayranligim da 90'larin animasyonu ve tabi ki Tim Burton'in cevirdigi 2 Batman filmine dayali.

Superman bana gore asiri guclu bir karakter, pek bir anlami kalmiyor bu tarz karakterlerin cizgi romanlarda (yine bana gore).

Daha insancil, bizler gibi problemleri olan, hata yapabilen super kahramanlari daha cok benimsiyorum genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

superman i nasil begenmiyorsunuz anlamak mümkün degil. illa kötü konusturacaksiniz arkham origins in diger iki seriden hicbir farki yok herseyiyle kopyala yapistir. biktik artik ayni seyi görmekten. superman i yapsalardi özellikleri (gücü) acisindan daha farkli, görsel efektlerin, aksiyonun bol oldugu sahaser bir oyun ortaya cikarabilirlerdi.

Zevkler ve renkler tartisilmaz demisler, ama aciklayayim; genel olarak DC evrenini sevmem, Marvel her zaman tercihimdir. Batman'e olan hayranligim da 90'larin animasyonu ve tabi ki Tim Burton'in cevirdigi 2 Batman filmine dayali.

Superman bana gore asiri guclu bir karakter, pek bir anlami kalmiyor bu tarz karakterlerin cizgi romanlarda (yine bana gore).

Daha insancil, bizler gibi problemleri olan, hata yapabilen super kahramanlari daha cok benimsiyorum genelde.

dediklerine katiliyorum. batman daha gercekci. superman biraz cocuk oyunu gibi ama yinede superman cok zevkli olurdu yaw. ucmasi, göz isini (lazer), düsmana üfleyerek buza cevirme, etraftaki nesneleri kaldirip firlatmasi kisaca görsel söleni bol bir oyun olurdu. hali hazirda filmide cikti oyununu yinede yapmadilar.

• Superman'in oyunu olacaksa da cok destansi bir konu lazim; yoksa Metropolis'te takilip sokak suclularindan dayak yiyen bir Superman cok kotu olur.

Tek basina bile yetemeyecegi super-villain (Brainiac, Zod, Doomsday vb) diye tabir ettigimiz kotulerden olusan bir senaryoyla diger Justice League karakterleriyle birlikte oldugu bir oyun ise yarayabilir.

Not: Darkseid'i unutmayalim; DC'nin Thanos'udur kendileri =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 30 Eylül 2013; 12:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Superman'in oyunu olacaksa da cok destansi bir konu lazim; yoksa Metropolis'te takilip sokak suclularindan dayak yiyen bir Superman cok kotu olur.

Tek basina bile yetemeyecegi super-villain (Brainiac, Zod, Doomsday vb) diye tabir ettigimiz kotulerden olusan bir senaryoyla diger Justice League karakterleriyle birlikte oldugu bir oyun ise yarayabilir.

Not: Darkseid'i unutmayalim; DC'nin Thanos'udur kendileri =)

• Ne zaman cikio ve on siparis avantaji var mo acaba?

• Türkiye'de ön-siparişe açılmadı diye biliyorum, yurt dışında kostüm paketleri içeren DLC'ler veriliyor her ön-siparişte. 25 Ekim'de piyasada olacak.
  • Sanirim us ya da tr psnde on sipariş olmasi lazim yanlista bilio olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

Sanirim us ya da tr psnde on sipariş olmasi lazim yanlista bilio olabilirim

PSN'e bakmadim acikcasi, ekstra icerik veriyor olabilirler eger on-siparis varsa.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.