Şimdi Ara

Batman: Arkham Origins Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Oyunçeviri zamanında oyunun çevirisini yapmaktaydi. Daha sonra çeviri Oyunçeviri'den ayrıldı ve yanlış bilmiyorsam bir kişi tarafından çevrilmeye devam etti.Daha sonra yama çıkmadı ve kayıplara karıştı.

Durum bundan ibaret.Çeviri işlerinden anlayan bir ekip kurulsa ve çeviri yapılsa kötü mü olur? Ben anlayan birisi değilim malesef. Bir çok kişi ister böyle birşeyin yapılmasını ki istiyor da eminim. Bu oyunu Türkçe oynamak isteyen çok kişi var eminim. Çeviriden anlayan arkadaşlara sesleniyorum. Çeviri için ekip kurulup çeviriye başlandığı taktirde her türlü destek sağlamak isterim.

Çeviriden anlayan bir ekip kurulursa neden olmasın?

Edit:Türkçe Yama çalışması başladı. Çevirmen ihtiyacı vardır. Konu linkinden ulaşabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107952659

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2015; 22:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu oyunun Türkçe olmasını çok isterim, oyunu bitirdim ama Türkçe yama gelirse en baştan bile başlarım.
    Sanırım artık her çeviren bağış istiyor, eğer yapılmazsa çevirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0

Bende bu oyunun Türkçe olmasını çok isterim, oyunu bitirdim ama Türkçe yama gelirse en baştan bile başlarım.
    Sanırım artık her çeviren bağış istiyor, eğer yapılmazsa çevirmiyor.

Çeviren birileri çıksa bağış bir şekilde yapılır.

• Cevirilirse gerçekten guzel olacak gerci bu oyunu rocksteady yapmadigi icin oynamayi düşünmüyorum ama eger yamasi cikarsa sirf verdikleri emek icin oynayabilirim inşallah cevirebilecek bir grup cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

Cevirilirse gerçekten guzel olacak gerci bu oyunu rocksteady yapmadigi icin oynamayi düşünmüyorum ama eger yamasi cikarsa sirf verdikleri emek icin oynayabilirim inşallah cevirebilecek bir grup cikar

Dediginiz gibi inşallah çevirecek birileri çıkar

• Senelerdir şu yamayı bekledim en sonunda iptalmi oldu ne olduysa yamayı yapan arkadaş kayıplara karıştı oyunda öylece kaldı Keşke dediğiniz gibi şu yamayı birisi çıkıpta tamamlasa ne güzel olurdu Watc Dogstan sonra istediğim tek yama diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksijen78

Senelerdir şu yamayı bekledim en sonunda iptalmi oldu ne olduysa yamayı yapan arkadaş kayıplara karıştı oyunda öylece kaldı Keşke dediğiniz gibi şu yamayı birisi çıkıpta tamamlasa ne güzel olurdu Watc Dogstan sonra istediğim tek yama diyebilirim

Benimde Watch Dogs'la beraber Türkçe olarak oynamak istediğim oyunlardan bir tanesi. Yama Oyunçeviri tarafından %75 gibi bir yüzdeye ulaştıktan sonra çıkmadı. Başka bir kişi tarafından çevriliyor ken aniden iptal oldu. Artık yamanın çıkmasını istiyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çeviri nasıl yapılır bilmiyorum bilen birisi anlatırsa ekip kurabiliriz boş zaman çok şu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Docta

Çeviri nasıl yapılır bilmiyorum bilen birisi anlatırsa ekip kurabiliriz boş zaman çok şu aralar

Merhabalar.

Çeviri başladı sayılır. Çevirmen ihtiyacı vardır. Aşağıdaki linkten proje yöneticisi ile irtibata geçebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107952659

• Konuya cevap yazdım dostum umarım çeviririz sıkıntısız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Docta

Konuya cevap yazdım dostum umarım çeviririz sıkıntısız :)

Hayırlısı olsun. Şimdiden iyi çalışmalar. Bu arada profiliniz gizli olduğu için özel mesajdan ulaşamadım ben. Proje yoneticiside ulaşamayabilir.

Edit: iletişim sağlanmış.Hadi hayırlısı. İyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2015; 22:17:04 >
  • Teşekkürler dostum hayırlısı.

• Edit:Türkçe Yama çalışması başladı. Çevirmen ihtiyacı vardır. Konu linkinden ulaşabilirsiniz

http://mobile.donanimha...owTopic.asp?m=107952659

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2015; 22:33:43 >
  • Biri Bana Bu oyunun Kusursuz Yama Linkini atabilirmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.