Yönetmen : Christopher Nolan Senaryo : David Goyer Yapım : 2005, ABD Tür : Aksiyon Süre : 134 dk .............................................................................................................................................................. Oyuncular Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes ............................................................................................................................................................. Konu Ailesinin öldürülmesinin ardından kendisine muazzam bir servet kalsa da, büyük üzüntü ve hayal kırıklığı içinde olan Bruce Wayne, adaletsizlikle savaşmanın yollarını bulmak, güçsüzleri korkuya boğanlara gözdağı vermek amacıyla dünyayı dolaşır. Bir süre sonra Gotham'a dönen Wayne, gücünü, aklını ve yüksek teknoloji ürünü araçlarını, şehri tehdit eden kötü güçlere karşı kullanan maskeli Batman kimliğiyle ortaya çıkar... .............................................................................................................................................................. ADINI OSCARA YAZDIRACAK FİLMLERDEN..............................................................................
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
henüz seyretmedim ama batman serisinin en güzel filmi diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: İlahi Morluk
henüz seyretmedim ama batman serisinin en güzel filmi diyorlar.
izlicm
quote:
Orijinalden alıntı: egzantirig
izlicm
Alıntıları Göster
evet bi gitmek gerekiyor ama benim hala boş zamanım olmuyor bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: ensartas
evet bi gitmek gerekiyor ama benim hala boş zamanım olmuyor bir türlü
Alıntıları Göster
güzel film
quote:
Orijinalden alıntı: pandacuum
güzel film
Alıntıları Göster
ne oscarı yapma arkadaşım ya
quote:
Orijinalden alıntı: machiavelli
ne oscarı yapma arkadaşım ya
Alıntıları Göster
filme gittim gerçekten çok güzel yapmış adamlar
quote:
Orijinalden alıntı: Daywalke®
Alıntıları Göster
henuz seyretmedım..
quote:
Orijinalden alıntı: Daywalke®
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalke®
sen bi msn e gel de şu filmi anlat bakalım nerdesin sen??
yüzbaşı angel ne demek istediğini tam olarak anlamadım neredesin sen gibi laflar yani artı bu film oscar alacaktır onu da belirteyim. ben şu an türkiyedeyim.beni duymuyoran o ha falan oldum yani....
ve ve ve burası türkiye ingilizce konuşup hava atmayalım dimi amerikaların bi lafı vardı bildin mi cevabına ı dont no diyorum no english my friend.............
quote:
Orijinalden alıntı: lonely79
ve ve ve burası türkiye ingilizce konuşup hava atmayalım dimi amerikaların bi lafı vardı bildin mi cevabına ı dont no diyorum no english my friend.............
quote:
Orjinalden alıntı: lonely79
güzel bi film diyorlar.dvix ini alırım belki
quote:
Orijinalden alıntı: i_clint
quote:
Orjinalden alıntı: lonely79
güzel bi film diyorlar.dvix ini alırım belki
Alıntıları Göster
GORMEDIM AMA ORUMCEK ADAM GIBIYSE GUZELDIR BEGENMISTIM ORUMCEK ADAMI.
quote:
Orijinalden alıntı: felsefika
GORMEDIM AMA ORUMCEK ADAM GIBIYSE GUZELDIR BEGENMISTIM ORUMCEK ADAMI.
Alıntıları Göster
divx'i iniyo az kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: metalnotdead
divx'i iniyo az kaldı
Alıntıları Göster
batmanin kopyasını isledim michael keaton bu role daha iyi yakışıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: kemalhirca
batmanin kopyasını isledim michael keaton bu role daha iyi yakışıyordu