Gelecek yıl çıkacak yeni Batman animasyon serisi, oldukça iddialı bir dizi olacağa benziyor, yapımcılar çok iyi ( 90 lardaki efsane Batman: The Animated Series in yapımcıları sBruce Timm ve Paul Dini geri dönüyor Matt Reeves ve JJ Abram da işin içinde yer alıyor ) Bu seri şüphesiz 90 lardaki animasyon sersinin izinde olacağı için heyecan verici görünüyor, yapımın psikolojik dram ögelerde içereceği söyleniyor, dizi HBOMAX da yayınlanacak Get Your Comic Onyoutube Executive Producers Bruce Timm, J.J. Abrams and Matt Reeves along with Co-Executive Producer James Tucker share their inspirations and early insights for this next animated chapter of the Dark Knight.
Batman: Caped Crusader is coming soon to HBO Max and Cartoon Network. Series is produced by Warner Bros. Animation, Bad Robot Productions and 6th & Idaho. https://www.youtube.com/watch?v=yMtGdmEQ5y8&t=19s&ab_channel=GetYourComicOn |
Batman: Caped Crusader ( 2022 )
-
-
Batman The Animated Series ile çok benzer yapıda duruyor. O dizinin de altyazıları güncel değil maalesef. HboMax Türkiye'ye açılırsa sırf o diziyi izlemek için üye olurum.
-
Ed Brubaker diye bir çizgi roman yazarını eklemişler kadroya. 10 bölüm yazacakmış. Elemanın CV sağlammış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dc kanadında 2022 için ümit veren gelişme gibi görünüyor.
-
HBO Max'te yalan olmuş bu. Apple, Netflix ve Hulu almak için uğraşıyormuş.
HBO Max vazgeçmişti, Amazon kapmış.
Dizi, "Bruce Timm'in Batman: The Animated Series dizisinde yapmak istediği ancak bir çocuk kanalında yayınlandığı için yapamadığı her şey" olarak tanımlanıyor.
Kevin Conroy da öldü Batman'i kim seslendirecek acaba.
-
1 Ağustos, 10 bölüm.
IGNyoutubeWelcome to Gotham City, where the corrupt outnumber the good, criminals run rampant and law-abiding citizens live in a constant state of fear. Forged in the fire of tragedy, wealthy socialite Bruce Wayne becomes something both more and less than human—The Batman. His one-man crusade for justice attracts unexpected allies within the GCPD and City Hall, but his heroic actions spawn deadly, unforeseen ramifications. The series is a reimagining of the Batman mythology through the visionary lens of executive producers J.J. Abrams, Matt Reeves and Bruce Timm. Based on DC characters, Batman: Caped Crusader hails from Warner Bros. Animation, Abrams’ Bad Robot Productions and Reeves’ 6th & Idaho. Along with Abrams, Reeves and Timm, Batman: Caped Crusader executive producers include Ed Brubaker, James Tucker, Daniel Pipski, Rachel Rusch Rich, and Sam Register. Batman: Caped Crusader will be available to stream exclusively on Prime Video in more than 240 countries and territories worldwide beginning on Thursday, August 1. #IGN #Batman #DChttps://www.youtube.com/watch?v=KfpMcukj29k
-
Midnight Mass'teki papazı canlandıran Hamish Linklater seslendiriyormuş Batman'i. Bayağı iyi.
-
İlk sezon yayınlanmış. 10 bölüm ve bölümler 25 dk. Ben hala Invincible son sezonu izlemedim - daha doğrusu ikinci partını izlememiştim ama baştan başlayacağım - henüz ancak araya bunu ısınma babında koyabilirim. Hoş X-Men 97 falan da bakınacaktım sözde.
Bu arada, Batman: The Animated Series için güncel altyazılar gelse keşke. Aylar önce Prime Video'ya eklendi ama altyazı yok henüz. Salt dublaj.
-
Penguen’i kadın yapmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fena değil izletiyor bence. Farklılıklar olsa da Batman evreninden bolca karakteri tek projede izlemek de yetiyor bana. Şimdilik 2. bölümdeki kötü karakter favorim oldu bile.
Hiç bir şekilde kötü değil, hatta gayet güzel. Year 1.5 zamanlarını anlatıyor. Ama yine araya bir şeyler serpiştirmişler. Batman'e yapmayın bunu, saçma sapan dizilerinide ne kadar yer verecekseniz verin ama Batman kırmızı çizgi.
-
Terrence Winter ekipte olsaydı da Hbo'dan çıksaydı daha iyi olurdu. Şu haliyle izlenir izlenmeye de, benim ısrarla anlamamakta direttiğim şey, Penguen'i kadın, Harley Quinn'i ise Asyalı bir lezbiyen yapmakla ellerine ne geçiyor? Ya da daha doğrusu kafalarından ne geçiyor? Ben şahsen bir siyahi olsam mesela ve ekranda siyahi bir Viking görsem, bırakın bununla gurur duymayı, özdeşleşmeyi, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diye ekran başında sinire keserdim gibi geliyor. Düpedüz alay edilmek çünkü bu.
-
Diziyi bir iki gün önce bitirdim de yazmak gelmedi pek içimden. En akılda kalıcı ve umut vaat eden kısmı, Hamish Linklater şahane bir Batman/Bruce Wayne dublajı çıkarmış. Kevin Conroy'un yokluğunda Batman sessiz kalmayacak neyse ki. Onun dışında yazım ve görsel kalitesi fena değil. Bu bitince Batman The Animated Series'e bakındım mesela, tabii arada nesil ve teknoloji farkı var ama, Caped Crusader bayağı iyi görünüyor. Eski serinin olayı daha yumuşak animasyonlar yalnız. Elle mi çiziyorlardı ne yapıyorlardı bilmiyorum da.
Bir sahnede üç kadın karakter masada oturuyor, üçü de melez/siyahi. Dizinin ve genel olarak yapımcıların yapmaya çalıştığı şeyi net gösteriyor aslında bu durum. Algıda seçicilik mi bilmiyorum da bir süredir dizilerde herkes esmer geliyor gözüme. Beyaz adama rastlasam vay be demeye başladım. Zencilere yapılan ayrımcılığın tam tersi yapılıyor şuan beyazlara. Eşitlik falan değil bu, gücü yeten üste çıkıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X