Şimdi Ara

Batman Fan Club (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
18
Favori
20.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batman Eternal ve Zero Year de ne olduğunu anlatabilirmisiniz ona göre okumaya başlayacağım da. Batmanin bazı serileri hariç Batman okumayı pek sevmiyorum
  • Batman'in ilk çıktığı çizgi romanı internette bir şekilde bulan filan var mı ? Gotham'ın sonunda Batman'i gösterecekler.Finali merak ediyorum.
  • eklermisin
  • Ikinci el satacak olan var mi cizgi romani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: JBC yayıncılık ile görüştüm, gönül rahatlığıyla alım yapabilirsiniz, satın aldığımız serilerin tümü sonuna kadar gidecek dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 21 Kasım 2014; 9:08:51 >
  • beni de ekler misin
  • Batman, hakkında aklımda kalan bazı bilgileri paylaşayım... Bazıları iddia veya duyumda olabilir, kaynak sormayın.

Batman Fan Club

Bruce Wayne, aile köklerini araştırmak için bir girişimde bulunur. Bu kadar servetin kaynağı nedir vs... İskoçyadaki köklerine kadar uzanır ve atalarının tapınak şövalyeleri olduğunu öğrenir. Tapınakçıların haytta kalan son üyeleri, katliamdan kurtulmak için iskoçyaya kadar kaçmışlar ve son olarak ABD ye göç etmiş Wayne ailesi...
    Tapınakçıların eskiden yaptığı en önemli işlerin başında, Vigilante adı verilen, askerler sefere çıkınca, şehri yağmacılar ve eşkiyalardan korumaktır. Yani Batman in Gotham da yaptığı iş diyebiliriz.

Batman Fan Club

Gotham , demişken, Gothic kelimesinden türediği söylenir.
    Bob Kane' in ilk Batman karakteri aslında farklı bir kahramandır ve adı da Bird Man dir... İlgi çekmeyince Batman olarak değişmiştir.
    Bob Kane' in kendi açıklamalarına göre, esinlendiği kaynaklar; DaVinci nin kanatlarla uçma teorisi ve ispanyol halk kahramanı Zorro dur.

Batman Fan Club

Batman Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 17 Aralık 2014; 16:00:47 >

• Ben niye yokum yahu o listede? Ekler misin hocam rica etsem?
  • New 52 serisine Baykuşlar Divanı ile başladım. Bundan sonra sıra ile hangilerini almam lazım yardımcı olabilecek var mı?
  • bizide yaz bakam gardaşşş
  • Bugün okurken denk geldim, bayaa bi güldüm.

Batman Fan Club
     Batman Fan Club

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Bugün okurken denk geldim, bayaa bi güldüm.

Batman Fan Club
     Batman Fan Club

turkish please

• Beni de ekle lütfen.
  • Arkadaslar ben cizgi romana baslicam hangisiyle baslamam lazim.kara ayna mi gulen adam mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle beni
  • Arkham Asylum Batman'ini seven tek ben miyim?
     Batman Fan Club
  • ekler misin hocam en sevdiğim kahramandır kendileri
  • Eklersen sevinirim, konuyu da yukarı taşıdım bak
  • Arkadaşlar Batmani sadece Ra's Al Ghul mu eğitiyor ?
  • ekle
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.