Şimdi Ara

Batman Fan Club (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
18
Favori
20.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batman Arkham Knight çizgi romanını okumak istiyormusunuz ?

Batman Arkham Knight Prequel #1
  • quote:

Orijinalden alıntı: heeman59

Hey Batman hayranları,

Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heeman59

Hey Batman hayranları,

Çok teşekkür ederiz

• Batman hayranıyım ekleyin benide hocam :)

• Hey Batman hayranları,

Batman Arkham Knight çizgi romanının ikinci sayısını okumak istiyormusunuz ?

Batman Arkham Knight Prequel #2
  • Jbc yayıncılık çıkardıgı hangi batmanleri okumalıyım bende kara ayna ve new 52 var

• Hey Batman hayranları,

Batman Arkham Knight çizgi romanının son sayısını okumak istiyormusunuz ?

Batman Arkham Knight Prequel #3
  • heeman59 kullanıcısına yanıt
    Adamın hammadesisin kardeş sağ ol. Bende biri çevirmiş mi diye çizgi roman sitelerine bakıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 9 Mart 2015; 0:02:15 >
  • Ekle
  • Küçüklüğümden beri Batman hayranıyım az önce bir filmini tekrar izledim lütfen ekleyin

• şimdiye kadar yüzlerce kez dinlemişimdir. Bence gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman kendisidir. Tabi süper güçlere sahip olmadan bunu yapabilmesi ayrı bir başarı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 12 Mart 2015; 22:57:18 >
  • Arkadaslar merhabalar Batman in sırayla tüm çizgi romanlarını telefonuma arşivlemek istiyorum en kolay sekilde nasıl yapabilirim bunu acaba? Yardımcı olur musunuz lütfen

• Ekle başgan
  • Allah aşkına birini de şu çizgi romanların hepsini ve nasıl okunması gerektiğini sıralı halde bir liste şeklinde yazsın...
  • Ekle

• Benide ekleyin.

Cizgi roman evreninde en sevdigim kahramandir Batman. Bruce Wayne'in o muhtesem zekasi ve taktikleri ile hayran kalmamak mumkun degil. Batman dusmanlariyla mucadelesi aksine her zaman kendisiyle de mucadele icindedir, kotu yola sapmamak icin ve dusmanlarindan biri olmamak icin her zaman mucadele verir cunku tamamen iyilik melegi dememiz yanlis olur Batman icin ve ne zaman basarisizliga ugrasa olen annesi ve babasi aklina gelir kabuslar gormeye baslar iste o zaman gucsuzlesir ve belli bir sure sonra o kabuslari da yener ve kendini daha da gelistirir bir daha o basarisizliga dusmemek icin. Birde Batman'de soyle bir olay var Batman'in asil olayi karanlikta dusmanlarini indirmedir ama bence ondan da onemli bir sey var o da planli calismasidir. Mesela bilmem ne caddesinde olay varsa Batcave'inde Alfred ya da Oracle ile birlikte analizlerini yaparlar bir suru taktikler bulurlar biri olmadigi zaman digerine gecer bu sekilde planinini yapar Gadget larini hazir eder hatta yerine gore ana Gadget lari disinda kendiside sadece o anlik mekanina gore ise yarayacak arac-gerecler tasarlar ve dusmaninin karsisina tak diye o sekilde cikar Batman'in asil olayi budur. Birde aniden yok olma, kaybolma olayi vardir eger dusmanini yenemeyecegini anlarsa direk ortadan kaybolur ve Batcave de tekrar taktik analizleri yapip yine geri doner veya dogru zamani bekler. Batman icin ortadan kaybolma pes etmek demek degildir sadece dusmanindan zaman calar o kadar. Sinema ve video oyunlarini kenara birakalim ben yeni bir cizgi roman okuyucusu olarak (bu zamana kadar CR dunyasina niye baslamamisim cok pismanim) en cok Batman'in cizgi romanlarindan zevk aldim + olarak tum Batman filmlerinide izledim The Animated Series cizgi filmlerinide izledim Batman Arkham asylum-city-origins oyunlarinida buyuk zevkle 2 kez bitirdim (zorluk derecesi en zorda tavsiye ederim) cidden Batman'in dunyasi bambaska. Rengarenk kendisine has ve ozel tadi olan Gotham sehrinin tadi cidden bambaska.

Ayrıca animasyon filmlerininde cogunu izledim izlemediklerimde var sunlari tavsiye ederim:

Batman: Under the Red Hood (akici bir hikayesi var)
    Batman: Year One (Bruce Wayne'in kendisini arayisi)
    Batman: Assault on Arkham (dovus animasyonlari falan iyi)
    The Batman vs. Dracula
    Batman: The Dark Knight Returns Part 1 ve 2

Batman: Gotham Knight (sunu pek begenmedim hikaye isleyesi farkli, farklilik sevenler izleyebilir)

Justice League olarak bu bayaga iyiydi bence:

Justice League: War

Bu arada Arkham Knight daki hali cok iyi cidden cizimleri falan bayaga hos:

Batman Fan Club
     Batman Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 21 Nisan 2015; 10:45:47 >

• Beni de ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gothamlı Serseri

Beni de ekler misiniz?

Beni de ekleyin
  • Batman çizgi romanlarına başlamak niyentindeyim.Batman'in Bruce Wayne olduğu dışında hiçbir bilgim olmadığını varsayın.Sizce nasıl bir sıra izlemeliyim?
    Not=İngilizce bilmiyorum.OLabildiğince Türkçe tavsiye edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZazaTakırdayan38

Batman çizgi romanlarına başlamak niyentindeyim.Batman'in Bruce Wayne olduğu dışında hiçbir bilgim olmadığını varsayın.Sizce nasıl bir sıra izlemeliyim?
    Not=İngilizce bilmiyorum.OLabildiğince Türkçe tavsiye edin lütfen.

JBC Yayıncılıktan çıkan bütün batmanleri alın.

Batman 1 Baykuşlar Divanı
    Batman 2 Baykuşlar Şehri
    Batman 3 Ailenin Ölümü

Bunlar ile başlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.