Şimdi Ara

Batman one million vs avengers (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

süperman kapışmaya gelirse alır süperman'i gökseller için yapılan bir zırh nede olsa

batmanin başka zırh kullanması yasak mı yani ? bu arada godkillerin en güçlü ıron man zırhı olduğunu ben bilmiyodum. bence batmanin de zırh alması yasak değil yasaksa ıron man de alamaz zaten ama o zaman da batman bir god blast ile ölür ?
    Celestialler tek black bolt bağırışıyla yok oluyor. Belirteyim dedim.

Batmanın en iyi olduğu yön sence zırhlar mı ? En iyi olduğu yön bilgi.

Hocam batman o saldırıları hesaba katarak yapıyor zaten hazırlığı ? Sanki batman aa kapışma var gideyim diyecek sonra god blast yiyecek.
  • Celestialler hakkında bilgi atayım ondan sonra tartışalım bu kısmı.

batmanin en iyi olduğu kısım taktiksel zeka

god blast'e nasıl bir hazırlık yapabilir ? yapsada 1 günde nasıl yapabilir. ayrıca hazırlık için envanter gerekli envanter kullanımı açıksa thor necro swor + destroy'ı girdimi ortada hazırlık filan kalmaz. konusunu açın diyecem de biraz saçma olur ama sizin fikriniz açarsanız batman'e 2 hafta filan hazırlık verinde rezil olmasın :D
  • quote:

Celestialler hakkında bilgi atayım ondan sonra tartışalım bu kısmı.

god blast'e nasıl bir hazırlık yapabilir ? yapsada 1 günde nasıl yapabilir. ayrıca hazırlık için envanter gerekli envanter kullanımı açıksa thor necro swor + destroy'ı girdimi ortada hazırlık filan kalmaz. konusunu açın diyecem de biraz saçma olur ama sizin fikriniz açarsanız batman'e 2 hafta filan hazırlık verinde rezil olmasın :D
    1 gün az ama 4-5 günde yapar hazırlığını.
  • god blastden zarar görmemesi için darkseıd'in + süpermanin derisini soyup kendine giydirmesi lazım. darkseıd kendi derisini nasıl soyduracak orası başka :D bu arada benim anlamadığım kısım vs de sadece batman mi hazırlık yapıcak yoksa karşı tarafta yapabilir mi ?
  • quote:

god blastden zarar görmemesi için darkseıd'in + süpermanin derisini soyup kendine giydirmesi lazım. darkseıd kendi derisini nasıl soyduracak orası başka :D bu arada benim anlamadığım kısım vs de sadece batman mi hazırlık yapıcak yoksa karşı tarafta yapabilir mi ?
    Karşı taraf yapmasın bi zahmet :D

Darkseid Alan scott'un multiversal saldırısını tanklıyor. God blast hikayeeeee.
  • bence de yapmaması lazım :D

thor'un saldırıları Chaos King'e bile işlemiş bırakta god blastte darkseıd'e işlesin :D ha eğer hikaye diyorsan da süpermanin yumruğu darkseıd'e sinek hissi verir anlamınada gelir :D
  • quote:

bence de yapmaması lazım :D

thor'un saldırıları Chaos King'e bile işlemiş bırakta god blastte darkseıd'e işlesin :D ha eğer hikaye diyorsan da süpermanin yumruğu darkseıd'e sinek hissi verir anlamınada gelir :D
    Diyenler varya Thanos Darkseid'den dayanıklı vs. diye. Kanıtlama amaçlı
  • Yani Thanosun daha dayanıklı olmadığını kanıtlama amaçlı :D
  • anladım
  • quote:

Celestialler hakkında bilgi atayım ondan sonra tartışalım bu kısmı.

Batman hazırlıklıysa herkesi alır.Tüm yazarların kutsaması var adamda.Darkside ın omega işınlarından çevikliği ile kaçıyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Batman hazırlıklıysa herkesi alır.Tüm yazarların kutsaması var adamda.Darkside ın omega işınlarından çevikliği ile kaçıyodu.

Alıntıları Göster
    Ne demiş atalarımız ?

Batman hazırlıklıysa alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers kadrosuna bağlı.
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    biz burda yazarlara göre versus sonucu söylemiyoruz featlere göre söylüyoruz
  • 1 vs 1 olsa hepsini alma potansiyeli var ama takımca savaşırlarsa avengers alır. Hatta captain ile hawkeye'ye gerek kalmaz.
    avengerste kas + yıldırım + teknoloji.
    Batman sadece zekasıyla üç farklı kulvarda aynı anda kapışamaz.

İzlediğim filmlerden yola çıkarak böyle bi varsayım yaptım. Çizgi romanlarda durum farklı olabilir tabi.
  • Iron Man > Batman ne olm ? Kiraya verip mi yazıyonuz şuraya .

Base formu zaten eşit adam One Million demiş . 853.yy'de yaşayan teorik olarak 1045 IQ seviyesine sahip bir karakter bu . Bruce Wayne değil zaten bu başka karakter .

1 saat bile yeter almasına mesele hazırlıksa .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.