Bildirim
Batman one million vs avengers
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Batman one million tanımıyorum hocam anlatırsanız :D -
Batman base olsa yine alır. Üyeleri tanıması yeterli. -
yok artık :D -
Bu batman nin ıq seviyesi 1045 (şaka değil) ve dc evrenin en iyi dövüş ustası ve 853.yüzyılın insanı vede 853.yüzyılın insanları %100 telepati yeteneğine sahip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz karmaşık oldu ama featlerini bilmiyorum o yüzden pek yorum yapamayacağım -
Hocam bir gün diyorum ama base batman bir gün hazırlık yaparak alamaz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alır ne var ki. Üyeleri tanımazsa alamaz. Tanırsa alır.quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
yok artık :D -
Objektif değerlendireceksek yani önceki featlerine göre 1 günlük hazırlıkta alamaz. bu arada ıron man > batman -
Ironman>Batman mı ? Yav hehe derim başka birşey demem bu yorumaquote:
Objektif değerlendireceksek yani önceki featlerine göre 1 günlük hazırlıkta alamaz. bu arada ıron man > batman -
2-3 ay önce açtığım batmanin zırhları vs ıronman zırhları konusuna her kez ıronman denmişti sen de dahil ? -
O zırhla ilgiliydi.quote:
2-3 ay önce açtığım batmanin zırhları vs ıronman zırhları konusuna her kez ıronman denmişti sen de dahil ? -
zırhları zeka ile yapıyolar diye biliyorum ? konunun cevabını bilmiyorum ama base batman olarak değerlendirirsem batmanin içinden geçerler -
Stratejik zeka Batman'de var ? Yavaş geçsinler.quote:
zırhları zeka ile yapıyolar diye biliyorum ? konunun cevabını bilmiyorum ama base batman olarak değerlendirirsem batmanin içinden geçerler -
tony godkiller ile geldiğin de Stratejik zeka ne yapabilir ? thor tek başına bile içinden geçer -
Sonra Superman gelir Avengerse kayar. Ya da tüm JL gelip tokat manyağı yaparquote:
tony godkiller ile geldiğin de Stratejik zeka ne yapabilir ? thor tek başına bile içinden geçer
Godkiller vs. farklı formlar (standart zırhı yoksa farklı form gibi birşey olur o) işin içine giriyorsa Batmanı bilgi tanrısı olduğu halini alalım nasıl olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_of_Asgard -- 7 Eylül 2018; 18:43:37 > -
godkiller > süperman
hazırlıklı denmiş ama tony zırhını alıp giymesi yasak mı yani ? batmanin bilgi tanrısı olduğu bir zırh yok dönem var benim bahsettiğim zırh :D
edit: işin içine jl yi katmışsın vs'yi değiştirme şurda hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 7 Eylül 2018; 18:45:5 > -
Godkiller Supermanı öldüremez. Yakalaması gerekiyor.quote:
godkiller > süperman
hazırlıklı denmiş ama tony zırhını alıp giymesi yasak mı yani ? batmanin bilgi tanrısı olduğu bir zırh yok dönem var benim bahsettiğim zırh :D
edit: işin içine jl yi katmışsın vs'yi değiştirme şurda hocam
Farklı bir form işte ? Sen de adama en güçlü zırhını veriyosun ? Birinin base halini alıp diğerinin en güçlü halini almak ayrı bi fantezi herhalde ? :D -
süperman kapışmaya gelirse alır süperman'i gökseller için yapılan bir zırh nede olsa
batmanin başka zırh kullanması yasak mı yani ? bu arada godkillerin en güçlü ıron man zırhı olduğunu ben bilmiyodum. bence batmanin de zırh alması yasak değil yasaksa ıron man de alamaz zaten ama o zaman da batman bir god blast ile ölür ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X