Bildirim
Batman Oyun Serisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senaryo,dövüş dinamikleri ve oyun haritası City'de daha iyiydi ama niyeyse oynanış olarak Asylum daha çok hoşuma gitmişti,oynarken o dünyada olduğum hissini ilk oyun daha iyi veriyordu sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
Senaryo,dövüş dinamikleri ve oyun haritası City'de daha iyiydi ama niyeyse oynanış olarak Asylum daha çok hoşuma gitmişti,oynarken o dünyada olduğum hissini ilk oyun daha iyi veriyordu sanki
Ben de öyle düşünüyorum . Asylum da olaylar daha çok kendini hissettiriyordu .. -
Ben 2 .sini beğendim de sonu nu anlamadım sonunda hem kedi kadın hemde batman olabiliyoruz öyle şehirde takılıyoruz bana sonu çok güzel gelmedi bide. Kedi kadını oynadığımıZ bölümler bana daha eğlenceli gelmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 oyunda çok iyi Arkham Asylum ortam bakımından harikaydı. Ama Arkham City deki gelişme harika. Hem Gotham city şehir ortamı, nispeten daha sandbox oynanış, daha çeşitli riddler bulmacaları, yan görevler, hikaye zaten mükemmeldi oynadığım en iyi oyunlardandır kendisi. Arkham Origins de umarım bu seviyede olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: theGodDelusion
Ben 2 .sini beğendim de sonu nu anlamadım sonunda hem kedi kadın hemde batman olabiliyoruz öyle şehirde takılıyoruz bana sonu çok güzel gelmedi bide. Kedi kadını oynadığımıZ bölümler bana daha eğlenceli gelmişti
Aslında hocam siz tamamen bitirmemişsiniz galiba ondan çünkü yan görevler yapılınca ana menüye dönülüyor . Yan görevler yapılınca oyun da 100 de 100 olarak bitiyor .. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdP 10
2 oyunda çok iyi Arkham Asylum ortam bakımından harikaydı. Ama Arkham City deki gelişme harika. Hem Gotham city şehir ortamı, nispeten daha sandbox oynanış, daha çeşitli riddler bulmacaları, yan görevler, hikaye zaten mükemmeldi oynadığım en iyi oyunlardandır kendisi. Arkham Origins de umarım bu seviyede olur.
Açıkçası Arkham City hikaye olarak mükemmeldi ancak riddle lar bana kafayı yedirtti . -
Asylum benim daha hoşuma gitti nedense bilmiyoruma daha iyi geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Benjamin Franklin
Asylum benim daha hoşuma gitti nedense bilmiyoruma daha iyi geldi
Çünkü Asylum da olaylar daha akıcıydı. -
quote:
Orijinalden alıntı: SucuKar
quote:
Çünkü Asylum da olaylar daha akıcıydı.
aynen -
quote:
quote:
quote:
Çünkü Asylum da olaylar daha akıcıydı.
aynen
Ama City de Yan Görev olarak çok iyi onun da hakkını yemeyelim .
-
İki oyunda harikadır.Begenerek bitirmistim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 28 Temmuz 2013; 21:17:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baran.
İki oyunda harikadır.Begenerek bitirmistim
Aynen Arkham Origins ama daha harika olacak ... -
Origins de joker kesin var mı ? Jokersiz olmaz hacı -
quote:
Origins de joker kesin var mı ? Jokersiz olmaz hacı
Evet var gameplay ve trailer'larda gözüktü -
quote:
quote:
Evet var gameplay ve trailer'larda gözüktü
Eğer aynı trailerdan bahsediyorsak çok kısa sanki 2-3 saniye suratı gözüktü gibi geldi sanki ana villain olmayacakmış gibi geldi bana bakalım. -
quote:
quote:
quote:
Eğer aynı trailerdan bahsediyorsak çok kısa sanki 2-3 saniye suratı gözüktü gibi geldi sanki ana villain olmayacakmış gibi geldi bana bakalım.
15.dakikadan sonrasına bakarsan Joker var orada ve aktif bir karakter,yani ana villain olacakmış gibi duruyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer aynı trailerdan bahsediyorsak çok kısa sanki 2-3 saniye suratı gözüktü gibi geldi sanki ana villain olmayacakmış gibi geldi bana bakalım.
15.dakikadan sonrasına bakarsan Joker var orada ve aktif bir karakter,yani ana villain olacakmış gibi duruyor
Bu gameplay videoyu izlememiştim kafamdaki soruya açık cevap oldu teşekkürler. Görünen o ki evet yine olması gereken konumda Joker
-
Hocam galiba siz bilgilisiniz demonun ne zaman çıkacağını biliyor musunuz ?? -
quote:
Hocam galiba siz bilgilisiniz demonun ne zaman çıkacağını biliyor musunuz ??
Demonun çıkış tarihi hakkında bir bilgim yok maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 29 Temmuz 2013; 13:52:46 >
Benzer içerikler
- mafia 3 kasma sorunu
- max payne 3 crack
- oyun puanlama sitesi
- unknown 9 awakening türkçe yama
- mafia definitive edition açılmıyor
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 indir
- valorant hesap açma
- cs2 fps gösterme
- cs2 wallhack kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X